top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

De 10 betting tips - Start her!

1. Vær kompetent!
Hvis du vil være en god betting ekspert i tips på sport, så er det vigtigt, at du specialiserer dig i udvalgte sportsgrene. Hvis du eksempelvis allerede følger meget med i fodbold i den bedste række i Danmark, så er det oplagt, at du opsnuser alt, hvad der er af information om eventuelt skadede spillere etc i netop Superligaen. Den gode odds ekspert ved at vejen til overskud er information. Det er direkte dumt at tro, at man kan spille på samtlige sportsgrene, der bliver sat odds på og så forvente, at man over tid vil være en succesfuld bookie ekspert med overskud på sine spil.

- Udvælg en sportsgren og bliv en ekspert inden for din egen niche.

2. Det betaler sig at vente! Find dit indre rovdyr.
Kun ludomaner og amatører spiller på revl og krat. De typer der absolut skal online og finde nye tips til at spille på fodbold, håndbold, ishockey eller sågar vinderen af vild med dans — har intet at gøre med fornuftigt betting spil. Vil du have succes med spil på sport, så er det en dyd at vente på det rigtige spil og så slå til. Prøv at betragte en kat på lur efter et byttedyr — den kan vente adskillige minutter, før den slår til. Det er meget sjældent, den rammer ved siden af og det er også den form for jagt instinkt, du bør efterstræbe at få oparbejdet.

- Vent til det optimale spil er der og gå all-in.

3. Nyhedsstrømmen er din ven
Det florerer med informationer hele tiden og i denne nyhedsstrøm er internettet og diverse hjemmesider og sociale medier din kilde til at få forbedret dine chancer betydeligt. Især er twitter, facebook og store internationale og nationale sports nyhedssites inden for din niche et must have.

- Væn dig til at være en nyheds narkoman inden for din niche tips spil, hvis du vil have succes som professionel betting player.

4. Vær objektiv — subjektivitet og betting er en farlig cocktail
Undgå så vidt muligt spil objekter, hvor du på forhånd har en præference for det ene hold i fx fodbold. Et eksempel: Er du Liverpool fan er det svært at se objektivt på en kamp, hvis man inderst inde håber, at de vinder.

- Objektivitet er en nødvendighed.

5. Regnskab og budget
Betting på udfaldet af fodboldkampe og andre typer af sportsspil, er uanset om man er rutineret gambler eller ikke, ALTID til en vis grad afhængig af, om man har heldet med sig. Vi kender alle til utallige episoder i sportens verden, hvor forhåndsfavoritten på grund af et utal af forskellige forhold alligevel ikke gik hjem, som alle ellers havde forventet.

Derfor — uanset om du føler, du er en betting ekspert og ofte går rundt med følelsen ”Hvad sagde jeg” samt ofte kan berette om dine uovertrufne evner ud i betting disciplinen til venner og andre i din omgangskreds — så er det kun facts der tæller. Du kan kun holde styr på dine succes´er, hvis du holder regnskab over såvel vundne som tabte væddemål. Vigtigt at lære af dine fejl.

- Et regnskab er vigtigt, når man spiller hos en bookmaker, hvis man vil have overskud på sine spil.

6. Læg en plan
En god ide til dig der overvejer at blive semi professionel betting ekspert er at lave en plan og dernæst holde dig inden for dens rammer. Det er en god ide at betragte betting, som en slags investering på linje med alle andre former for investering. Derfor reserver et beløb til spil, som du har råd til at tabe. Opret dernæst en særskilt konto i din bank, hvor den nye konto udelukkende skal benyttes til dine kommende betting udfordringer.

I din tips plan skal du have nedskrevet, hvad dit mål er med at tipse på sport. Skriv også eventuelt hvad du maks må bruge pr. måned , så du har penge nok til at spille i fx 6,12, eller 18 måneder.

- Hold privat økonomi og betting på odds adskilt.

7. Sammenlign odds hos flere bookmakere — ALTID!
Det forekommer måske ligegyldigt om odds er 1,85 hos bookmaker A og 1,90 hos bookmaker B. Det er det muligvis i den enkelte kamp, men set over eksempelvis et helt års betting udfald med tips på flere hundrede udfald, så kan den lille forskel vise sig at være den margen, der er mellem om man har et overskud eller et underskud. I løbet af et år vil du uanset, hvor dygtig du er opleve flere både tab og gevinster. Du skal blot via et åbent sind og grundig research sørge for at dine gevinster sammenlagt bliver større end dine tab.

8. Single spil — primært
Det er meget lokkende at kombinere flere kampe i samme spil, så man dermed får et højere odds, men den teoretiske tilbagebetaling falder tilsvarende markant.

- En dygtig betting player satser overvejende på singler.

9. Hvem er den bedste ekspert i din niche?
Du kan læse dig til meget og der er mange der vil give dig tips og gode råd til, hvad du bør satse dine penge på. Et godt råd i denne sammenhæng er, at den eneste man reelt kan og bør stole på er ens egen evne til at vurdere om et muligt spil objekt er spilbart eller ej. Husk på, at formålet med denne side er at få dig til at blive ”EKSPERTEN” på netop din egen niche. Derfor — når det er tilfældet behøver du reelt ikke lytte til andre selvudnævnte orakler og dygtige tips spillere. Igen er det ham, der besidder mest information er ham der er bedst klædt på til at ramme plet. Eksperten BØR være dig!

- Du skal selv være ekspert i din egen niche, hvis du vil opnå succes som professionel bet ekspert.

10. Uduelig betting ekspert
En dansker, som overvejende satser penge på nedenstående udfald er ikke og vil aldrig blive professionel betting akademiker
  • Vinderen af Vild Med Dans
  • Vinderen af X Factor
  • Herre fodbold landsholdets kampe
  • Hvornår bliver Frederik konge af Danmark
  • Hvornår får vi det næste folketingsvalg
Derfor - spil udelukkende på odds i den niche, hvor du er eksperten!

Ekstra råd:

Hvad er din spids kompetence?
Det kan godt være, du er ekstremt interesseret i Superliga fodbold, men efter at have forsøgt dig, som ekspert i en bestemt niche, har du måske fundet ud af, at du er ikke ekspert, uanset hvor meget du forbereder dig.

Du kan gøre 2 ting. Enten fortsætte med samme sportsgren i en ny periode på fx 6, 12 eller 18 måneder. Eller du kan forsøge dig med en ny sportsgren på et bestemt niveau. Det vigtigste er, at man har fokus på et afgrænset område og forsøger at optimere sine færdigheder og sin viden inden for netop dette felt.

Uanset hvad du beslutter dig for — held og lykke med bookmakerne.

Venlig hilsen

Bookmaker DK
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3