top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Betting Tips


Side 6 af 24
Gå til side    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  
27-09-2015 Superliga New Firm, Brøndby – FCK, kampstart 13:00
27. september 2015
FCK og Brøndby skal søndag eftermiddag den 27. september 2015 klokken 13:00 endnu engang møde hinanden i NEW FIRM. Det er et møde mellem 2 klubber, hvor der er en enorm rivalisering og især de 2 klubbers supporters ser frem til disse kampe med glæde og gru. De seneste 5 kampe i træk har FCK IKKE tabt til Brøndby, så det er løver med selvtilliden i behold der kommer på besøg i dag på Brøndby stadion. FCK har ovenikøbet vundet de seneste 3 superliga kampe i træk og eksempelvis den tidligere topbomber Cornelius har endelig for alvor igen fundet storformen og er begyndt at lave mål. FCK ligger også på en delt førsteplads, mens Brøndby ligger og skvulper rundt i den nederste halvdel af ligaen. FCK skal bruge en sejr i dag til at cementere sig i front, mens Brøndby med en sejr i dag kan give Thomas Frank lidt ekstra tid i klubben. Uanset hvad resultatet bliver – New Firm er altid en kamp med nerve og intensitet og den bliver kommenteret gratis på bet365, mens folk der har tv kanalen TV3+ kan se den på fjernsyn.
...læs mere

27-09-2015 Bundesligaen, La Liga og serie a, SE GRATIS LIVE STREAMING TV søndag aften fra de største ligaer i Europa.
27. september 2015
Blandede bolcher til denne søndag med gratis live streaming fra Bundesligaen, serie A og La Liga. Hovedparten af de helt store klubber spillede deres liga kampe igår lørdag, men i dag har vi set med danske øjne både New Firm samt et par interessante kampe fra flere af de største ligaer i Europa at underholde os med – helt gratis. Den eneste reelle udfordrer til Bayern München , dvs Dortmund, skal i dag i kamp. Det bliver efter alt at dømme en målrig og underholdende kamp, som bliver streamet live fra klokken 17:30. Når klokken nærmer sig 20:30 er det den spanske La Liga der har en bundkamp på programmet og hvis den ikke har interesse, så skift over på serie A og se en regulær topkamp mellem Inter og Fiorentina. Alle kampene kan ses gratis og i kommentar felterne er der forslag til odds, som inspiration til alle der vil have lidt ekstra spænding til aften kaffen. God kamp.
...læs mere

26-09-2015 FC Barcelona - Las Palmas, se KAMPEN GRATIS her
26. september 2015
Las Palmas er nyoprykker fra den spanske næstbedste række Segunda Division. Klubben har som nyoprykker klaret sig ganske flot med 1 sejr, 2 uafgjorte og blot 2 nederlag her i startfasen. Klubben ligger på en 12. plads med 5 point – målscoren er på 5:5. Las Palmas har uden tvivl haft hovedfokus på en solid defensiv.
I dag er det FC Barcelona der ligger græs til og det må forventes, at FCB stjernerne er topmotiverede efter fadæsen og nederlaget på 4:1 fornylig mod Celta Vigo og danske Wass. FC Barcelona ligger i øjeblikket på blot en 5- plads i La Liga og målscoren lyder på lidet flatterende 9:6. Til sammenligning har Real Madrid en målscore på 14:1. Derfor – forvent et målshow uden lige i dagens kamp, fordi det er et krav fra såvel publikum og træner og Messi, Suarez og Neymar – der er ingen tvivl om at de har evnerne til at levere. Kampen bliver streamet HELT gratis hos bookmakeren, der bliver henvist til på denne side.
...læs mere

26-09-2015 Vilde fakta (3 stk. ) med odds til fodbold lørdag 26. september 2015
26. september 2015
Endelig weekend igen og en masse ligaer i europæisk fodbold kører i dag og i morgen i højeste gear. På denne side er der taget udgangspunkt i 3 fakta, som er ganske interessante, idet det er ganske sandsynligt, at tendenserne fortsætter. Har forsøgt at hente lidt statistisk guf fra ikke så belyste ligaer i det danske medie billede. Eksempelvis har klubben Brentford en meget underholdende tendens på sin hjemmebane, mens der i Skotland siden 2012 har været en klub der nationalt er mere enevældig end FCB og FCK er det i deres respektive lande.
...læs mere

23-09-2015 Celta Vigo – FC Barcelona, SE KAMPEN GRATIS + 2 spilforslag
23. september 2015
Danske Daniel Wass skal i aften spille for sit klubhold Celta Vigo mod FC Barcelona. Daniel Wass der tidligere spillede i franske Evian har fundet målet 2 gange allerede i blot 4 kampe. I den seneste kamp mod FC Sevilla var det Wass´scoring til 0:2 der i sidste ende viste sig at være et mål der var 3 point værd.  3 sejre og en enkelt uafgjort er danskerklubbens resultater hidtil i denne sæn og nul nederlag! Dagens modstander er dog af en helt anden kaliber, end nogen af de klubber som Celta Vigo har fået point mod og selvom CV har hjemmebanefordel, er det FC Barcelona, som må bære favorit værdigheden i denne kamp. Messi, Neymar, Suarez og alle de andre stjerner er med garanti kommet til Estadio Municipal de Balaidos for at hente 3 point.
...læs mere

01 20:30 FC Barcelona - Levante – Verdensklasse fodbold med Messi, SE KAMPEN GRATIS her
20. september 2015
FC Barcelona har verdens stærkeste angreb personificeret af Luis Suárez, Junior Neymar og MEGA profilen Lionel Messi. I den seneste sæson 2014/15 scorede verdens bedste angribere 110 mål i La liga´s 38 turneringskampe. Det er næsten 3 mål pr. kamp. Det er vanvittigt og enormt underholdende at se på. Barcelona er uden tvivl et af de bedste fodbold hold i verden og når klubbens boldbesiddende pasningsfodbold og spillernes kombinationer og finurlige tekniske genialiter udspiller sig, så er man i den grad underholdt. Denne søndag aften er det Levante, der besøger verderns stjernerne fra FC Barcelona og det plejer at være en stor mundfuld for Levante – idet de 4 seneste møder alle har resulteret i sikre FC Barcelona sejre OG Messi har scoret mål i de fleste af dem. Derfor – forvent en målrig aften mellem Levante og FC Barcelona, der er regerende La Liga mestre og Champions League mestre.
...læs mere

01 16:00 Real Madrid – Granada – Verdensklasse fodbold med Cristiano Ronaldo, SE KAMPEN GRATIS her
19. september 2015
Real Madrid har været helt forrygende de seneste 20 dage, idet klubben i de seneste 3 kampe har scoret 15 mål ialt. Betis og Espanyol stod først for tur i den nationale La Liga, hvorefter Real Madrid i sin første kamp i dette års Champions League nedlagde den ukrainske topklub Shakhtar Donetsk med cifrene 4:0. Real Madrid har altså vundet 5:0, 6:0 og 4:0. Dagens modstander Granada møder også op til kampen i dag med den dybeste respekt. Sidste gang disse 2 klubber stod over for hinanden vandt Real Madrid med gigant cifrene 9:1.
...læs mere

16-09-2015 Roma – Barcelona spiller Champions League 2015/16 – Scor flotte odds på favoritterne
16. september 2015
I aften er det resten af Champions League grupperne, der skal i ilden. Igår tirsdag var det favoritterne der vandt i 6 ud af 8 kampe. Det kan meget vel være noget lignende, vi får at se i dag. Det er dog de absolutte TOP favoritter, som jeg synes man udelukkende skal overveje at spille på i dag. Læs længere nedenfor hvorfor og hvilke kampe jeg mener. God kamp og husk man kan se Barcelona på dansk tv. (Ingen live stream på nettet desværre men gratis radio på fx bet365.dk, hvor man kan følge med under live betting.)
...læs mere

Odds på Champions League vinderen 2015/16, topscorer, gruppevæddemål
14. september 2015
Champions League er den turnering, som alle professionelle fodboldspillere helst vil vinde, hvis man ser bort fra verdensmesterskabet i fodbold for landshold. Bookmaker.dk har igen i år samlet en håndfuld af odds på markeder, som med garanti vil ændre sig efterhånden som flere og flere kampe er blevet afviklet. Det er sjovt at ”fastfryse” oddsene som de ser ud INDEN nogen kampe er spillet. I de kommende måneder er denne side sjov at vende tilbage til, så man kan se hvilke odds man SKULLE have spillet, mens de var ganske høje. Odds på Chelsea er fx i skrivende stund på vanvittige 11 og det skyldes formentlig en meget dårlige sæson start i Premier League. Det ændrer dog ikke ved, at Chelsea STADIGVÆK er i top 5 over de mest potentielle vindere af Champions League 2015/16. En anden klub hvor der er OVER odds er på Manchester City. Lige nu i dette øjeblik er oddset på 13 på at de går hele vejen og snupper pokalen med de store ører.

...læs mere

13-09-2015 Kampstart 18:00 Brøndby - FC Midtjylland, Dagens bedste og mest sandsynlige odds 1,48
13. september 2015
Brøndby og FCM er begge 2 formstærke superliga klubber, som kommer til at stå over for hinanden i dag på Brøndby stadion. FCM er gjort til favoritter til denne fodbold kamp af bookmakerne og det er ikke ret tit man ser det. En hjemmesejr til Brøndby er derfor helt oppe at ringe i odds 2,70. En udesejr og FCM giver til sammenligning 2,55. Det er dog ingen af de 2 odds, som jeg selv finder mest attraktive til denne kamp – hvor alting kan ske! Læs mere nedenfor.
...læs mere

13-09-2015 Kampstart 16:00 FC København – AaB, 3 ekspert odds med 100% tendens
13. september 2015
FC København er uden tvivl Danmarks største professionelle fodboldklub, hvis man ser på hvilke ressourcer klubben har til at investere i spillermateriale, trænings faciliteter etc. I sidste sæson blev det IKKE til et dansk mesterskab, det snuppede FCM og året forinden var det AaB, der løb med alt guldet. FCK har for vane at have en ganske stærk hjemmebane, idet klubben sidste år blot tabte 2 fodbold kampe på eget græs i hele sæsonen. Året før tabte FCK ligeledes blot 2 kampe. I denne sæson har klubben endnu ikke tabt i Parken og det har de faktisk ikke gjort de seneste 16 kampe i træk! Denne tendens og 2 andre 100% tendenser er potentielle odds forslag til superligaen på denne herlige fodbold søndag.

...læs mere

01 20:30 Atletico Madrid – FC Barcelona – Verdensklasse fodbold med Messi, SE KAMPEN GRATIS her
12. september 2015
Barcelona har verdens stærkeste angreb personificeret af Luis Suárez, Junior Neymar og MEGA profilen Lionel Messi. I den seneste sæson 2014/15 scorede verdens bedste angribere 110 mål i La liga´s 38 turneringskampe. Det er næsten 3 mål pr. kamp. Det er vanvittigt og enormt underholdende at se på. Barcelona er uden tvivl et af de bedste fodbold hold i verden og når klubbens boldbesiddende pasningsfodbold og spillernes kombinationer og finurlige tekniske genialiter udspiller sig, så er man i den grad underholdt. (HUSK GRATIS LIVE STREAMING PÅ BET365) Denne lørdag aften er det Atletico Madrid, der får besøg af verderns stjernerne fra FC Barcelona og det plejer at være en stor mundfuld for Atletico Madrid – idet de 4 seneste møder alle har resulteret i FC Barcelona sejre OG Messi har scoret mål i de fleste af dem. Derfor – forvent en STORKAMP denne lørdag aften mellem Atletico Madrid, der vandt La Liga i sæson 2013/14 og FC Barcelona er der regerende La Liga mestre og Champions League mestre. Det bliver ikke større.
...læs mere

07-09-2015 Makedonien – Spanien, EM 2016 kvalifikation, kampstart 20:45
7. september 2015
Spanien har 18 point og ligger nummer 1 i EM 2016 kvalifikationsgruppe C. Makedonien ligger nummer sjok med 3 point og har for længe siden udspillet sin rolle i kvalifikationsspillet. Interessant i denne sammenhæng er dog statistikken i indbyrdes opgør mellem Spanien og Makedonien.  Spanien vinder HVER gang og det er pudsigt, at de har vundet med 1,2,3 og 4 overskydende mål.
...læs mere

07-09-2015 England – Schweiz, EM 2016 kvalifikationen, kampstart 20:45
7. september 2015
England er det ENESTE land i EM2016 kvalifikationen, som stadigvæk har maksimum point efter 7 kampe. I tirsdagens fodbold kamp spiller de på hjemmebane mod Schweiz og de er af samtlige bookmakere gjort til favoritter, men alligevel får man et kongeodds på engelsk sejr.
...læs mere

07-09-2015 SKÆBNEKAMPEN i fodbold, EM 2016 Armenien – Danmark, spil de mest sandsynlige odds, kampstart 18:00 den 7. sept. 2015
6. september 2015
Danmark spillede i Parken fredag aften den 4. september 2015, 0:0 mod Albanien. Det betyder, at Danmark og Albanien stadigvæk begge har 11 point og kampen om andenpladsen i gruppe I spidser til. Det er et krav, at Danmark vinder mandagens nøglekamp mod Armenien, hvis målsætningen om dansk deltagelse til EM2016 i fodbold skal nåes. Statistikken er dog set med danske øjne med os, idet såvel tidligere opgør som dagsformen det seneste års tid indikerer, at Danmark har særdeles gode chancer for at trække det længste strå i mandagens skæbne landskamp. Der er masser af potentielle odds, der kan gå hjem til landskampen mod Armenien. Læs længere nedenfor hvad der er de mest sandsynlige odds.
...læs mere

06-09-2015 - EM 2016 kvalifikations landskampene, gruppe H, Malta - Aserbajdsjan, Norge - Kroatien, Italien - Bulgarien
6. september 2015
Gruppe H i EM kvalifikationen er et opgør mellem Kroatien, Italien og Norge. Azerbaidjan og især Malta er allerede hægtet af i kampen om topplaceringerne og kvalifikation til EM 2016 i fodbold. Der er flere ganske fornuftige odds til disse landskampe.
...læs mere

06-09-2015 - EM 2016 kvalifikations landskampene, gruppe B, Wales - Israel, Bosnien-Hercegovina v Andorra
6. september 2015
Wales, Belgien og Israel er de 3 topfavoritter til at vinde gruppe B i EM 2016 fodbold kvalifikationen. Især har Wales vist styrke ved som det eneste landshold i gruppe B at være ubesejret.
...læs mere

06-09-2015 - EM 2016 kvalifikations landskampene, gruppe A, Letland - Tjekkiet, Tyrkiet - Holland, Island - Kazakhstan
6. september 2015
Island og Tjekkiet er på henholdsvis første og andenpladsen i gruppe A og de har dermed næsten sensationelt henvist Holland til tredjepladsen med blot 10 point i 7 kampe. Der er flere ganske interessante tendenser, man kan spille på denne søndag 6. september 2015 på gruppe A deltager landene.
...læs mere

05-09-2015 Spanien – Slovakiet, EM kval. 2016, kampstart 20:45
5. september 2015
Spanien er i lørdag aftens landskamp mod Slovakiet gjort til MEGA favoritter. Faktum er at seneste møde mellem Spanien og Slovakiet sluttede med en 2:1 hjemmesejr til Slovakiet. Spanien har siden nederlaget til Slovakiet tabt venskabskampe til både Tyskland og Holland, mens Slovakiet IKKE har tabt en eneste kamp – idet de har vundet samtlige kampe efter sejren over Spanien. Slovakiet ligger også suverænt i spidsen af EM kvalifikations gruppe C med 18 point. Til aftenens landskamp er der sandsynlige væddemål – men de knap så sandsynlige kan faktisk godt ske i denne landskamp. Se blot odds på udesejr på et landshold der ikke har tabt de seneste 6 EM kampe i træk!
...læs mere

Meget, MEGET sandsynlige odds til EM 16 kvalifikationen, San Marino – England, kampstart 18:00, 5 september 2015
5. september 2015
15. november 2014 var en stor dag i San Marino. Det lille land med et befolkningstal på ca 31.500 fik sensationelt 0:0 mod Estland på eget græs. Estland er også et lille land i den baltiske region i nordeuropa, men med et befolkningstal på ca. 1,3 million var det David mod Goliath og et uafgjort resultat mod San Marino – simpelthen et skod resultat uden lige. I dag skal England med et befolkningstal på 53 millioner spille mod San Marino. I procent udgør antallet af beboere i San Marino 0,0595% af Englands befolkning. Det er lidt en farce, at den her fodbold kamp overhovedet skal spilles i kvalifikations gruppe E til EM2016, idet resultatet allerede er givet på forhånd. England vinder – det er 99% sikkert og man får 1% i odds på det. Der er dog masser af andre odds, man ligeså godt kan spille på og de er alle MEGET sandsynlige.
...læs mere

18:00 Roma – Juventus , Se denne serie A topkamp gratis søndag aften klokken 18:00
30. august 2015
I den forgangne sæson 2014/15 vandt Juventus suverænt det italienske mesterskab med 87 point. Nummer 2 blev Roma med 70 point. Juventus er presset i dagens kamp, idet de indledte dette års sæson med at tabe 0:1 på hjemmebane mod Udinese. Denne kamp kan ses gratis hos én bestemt bookmaker - læs mere nedenfor hvor og hvordan.
...læs mere

30-08-2015 OB – FCK , Løverne har statistikken med sig
30. august 2015
FCK har blot vundet 9 point efter at have spillet 5 superliga kampe. Klubben er med andre ord gået glip af 6 point. Det er bare ikke godt nok, hvis klubben skal indfri ambitionerne om at blive danske mestre igen. FCM stormer derudaf og en uafgjort er lig 2 tabte point, så i dag er det kun sejren der gælder for FCK. FCK har desuden en yderst fin statistik mod dagens modstander OB, så til FCK fans eller det modsatte – i denne kamp bør man spille med hjernen og IKKE følelserne.
...læs mere

30-08-2015 Swansea – Manchester United, ”En svane der kan dræbe” kampstart 17:00
30. august 2015
Swansea der tidligere har haft Michael Laudrup som cheftræner, er en af de Premier League klubber, som Manchester United har haft problemer med i nyere tid. De 2 seneste kampe mellem disse 2 klubber er begge vundet af Swansea – ”en svane der kan dræbe”.
?Manchester United er blevet vanæret på Old Trafford med et 2:1 nederlag. Den seneste sejr til Manchester United over Swansea daterer sig helt tilbage til 5. januar 2014. Er overbevist om at Manchester United med sine kvalitets spillere er EKSTRA tændte til dagens fodbold kamp, så Swansea bør ikke hvile på laurbærrene og tro de pr. automatik kan få point i dag trods de har gjort det før.
...læs mere

30-08-2015 FCN – Brøndby, fakta og sandsynlige odds, kampstart 16:00 den 30. august 2015
30. august 2015
Brøndby ligger allerede nede i bunden af superligaen og tumler rundt på en 8. plads. Det er ikke godt nok, når klubben kvalitativt rent fodbold mæssigt burde være i toppen af dansk fodbold. Agger er tilbage i dag det burde være en klar styrkelse af brøndby. Siden 8. august har klubben også blot tabt en enkelt fodbold kamp, det var til gengæld en ordentlig røvfuld, da PAOK i Europa League kvalifikationen lammetævede og ydmygede Brøndby med sejrs cifrene 5:0. Brøndby fik dog lidt oprejsning i returkampen, der sluttede 1:1. I dag gælder det Superligaen og Brøndby er favoritter.
...læs mere

30-08-2015 AaB – Randers, DET NORDJYSKE BRAG, kampstart 13:30, den 30. august 2015
30. august 2015
AaB har haft en nogenlunde superliga opstart, idet et kig i tabellen viser en flot 3. plads. Kigger man derimod på antallet af point, så er 10. point for 6 kampe ikke prangende. Randers har spillet en fodbold kamp færre end AaB, så 7 point efter 5. kampe er derfor nogenlunde samme bedrift som nordjyderne. Jeg vurderer også at styrkeforholdet mellem disse 2 klubber er meget lige, så det er ikke en vinder, jeg kan se der er nogen pil der peger på. Har dog fundet et enkelt ganske fornuftigt odds, som masser af tendenser også peger på. Læs nedenfor hvilke tendenser, som begge disse klubber bidrager til i øjeblikket.
...læs mere

GRATIS fodbold denne søndag 30. august 2015 fra Æresdivisionen, italienske serie A og franske Ligue 1
30. august 2015
Dette er de 3 mest spektakulære fodbold tendenser som den kloge tipster kan vælge at udnytte den 30. august 2015. Det der ovenikøbet gør fodbold kampene endnu mere interessante er, at ALLE kan se dem i aften HELT GRATIS. Læs mere nedenfor hvor og hvordan og glæd dig over gratis bold på skærmen. Det koster ikke en krone!
...læs mere

29-08-2015 Real Madrid - Real Betis, se kampen GRATIS
29. august 2015
Real Madrid skal også spille fodbold kamp i aften og det bliver mod nyoprykkerne fra Real Betis. Det bliver en fodbold kamp, hvor der må forventes mange mål i kraft af den forventede klasseforskel mellem et nyoprykket hold mod verdensstjernene fra Real Madrid. Kampen bliver vist 100% gratis – læs mere nedenfor hvor og hvordan du kan se med.
Live betting er oplagt til denne kamp grundet forventningen om mange mål!
...læs mere

29-08-2015 GRATIS live streaming i aften: Barcelona – Malaga. Barcelona er blodtørstige – Revanchens opgør!
29. august 2015
REVANCHE Disse 2 klubber mødte hinanden 21 februar 2015 på Barcelona´s hjemmebane Camp Nou. Fodbold kampen sluttede sensationelt med 0:1 nederlag til Barcelona, idet Juanmi med sin scoring i det 7. minut var i stand til sammen med resten af Malaga holdet, at forsvare føringen indtil dommerens sidste fløjt. Det var pinligt, pinligt for Barcelona og der er med overvejende sandsynlighed i mesterklubben til netop denne kamp gjort ekstra forberedelser. Denne kamp SKAL vindes og den skal helst vindes med mange mål.
Jeg glæder mig til at se alle verdens stjernerne: Lionel Messi, Suarez, Neymar, Iniesta, Alba etc. i aftenens gratis transmiterede spanske La Liga fodboldkamp. Alle kan se kampen gratis på bookmakerens hjemmeside, se længere nede hvordan du selv kan se med gratis – 5 minutter og du kan se med.

...læs mere

29-08-2015 Se GRATIS Bundesliga fodbold kampen mellem Bayern München – Bayer Leverkusen
29. august 2015
Bayern München med alle verdens stjernerne Neuer, Thiago, Vidal, Arjen Robben, Costa, Lewandowski etc. skal i aften på sin hjemmebane Allianz Arena spille mod Bayer Leverkusen. Det bliver en topkamp UDEN LIGE og det bedste af det hele er, at man kan se kampen i aften GRATIS. Se længere nede hvor og hvordan. Desuden er det nok en af de mest sandsynlige odds man får til denne fodbold kamp. Læs blot et par af faktaene nedenfor og du vil se, at den ene klub i tysk fodbold er altdominerende især når det er på hjemmebane som i aften. God fornøjelse med gratis Bundesliga fodbold.
...læs mere

29-08-2015 Premier League – Alle top 3 favoritter med MEGET sandsynlige odds og 100% tendenser
29. august 2015
Premier League runde 4 med spilfiduser
Denne lørdag 29. august 2015 bliver helt fodbold fantastisk. Ialt skal der spilles 8 fodboldkampe i Premier League og hovedparten af mesterskabs favoritterne (Arsenal, Chelsea og Manchester City) skal spille i dag. Der er ovenikøbet masser af spilmuligheder på, at det går favoritterne godt, som det plejer, når man kigger på statistikkerne og tendenserne. I dag kan man eksempelvis få favorable odds på 2,40 og 1,65 på, at Arsenal blot fortsætter med at være suveræne.
Et andet eksempel er ”dansker klubben” Leicester med Schmeichel i målet, som både er ubesejret meget længe og i dagens modstander ovenikøbet har en ganske fin statistik i indbyrdes opgør.
Det vildeste odds og mest sandsynlige af slagsen er fundet i Chelseas hjemmekamp mod ”byttedyret” Crystal Palace – læs længere nede.  
Liverpool er sidste klub, som her skal nævnes indledningsvis. Vidste du fx at Liverpool aldrig taber på hjemmebane mod West Ham? Læs selv mere længere nede og scor et meget sandsynligt odds.
...læs mere


Side 6 af 24
Gå til side    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3