top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Betting Tips


Side 11 af 24
Gå til side    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  
20-08-2014 Tips & odds: Champions League kvalifikationskampe onsdag: AaB – Apoel Nicosia plus flere
20. august 2014
I dag onsdag er der 10 klubber, som skal spille første fodbold kamp i Champions League kvalifikationen runde 4. Det er i dag, at AaB skal spille på Aalborg stadion mod Apoel Nicosia fra Cypern og minsandten om ikke AaB er favoritter til at vinde den kamp ifølge bookmakerne. Oddset på 1-tallet er på 2,55 mens odds på udeholdet er oppe i 3,10. Udover AaB er der andre kendte klubber, som skal i aktion i dag. Fx Standard Liege fra Belgien, Lille fra Frankrig og FC Porto fra Portugal. Denne kvalifikations dag har også mindre kendte fodbold klubber på den internationale scene med eksempelvis NK Maribor fra Slovenien og hviderussiske Bate Borisov. Champions League fodbold er i dag krydret med et væld af nationer og der er et hav af odds muligheder – se blot nedenfor.
...læs mere

19-08-2014 Champions League kvalifikation: FC København - Bayer Leverkusen, kampstart tirsdag klokken 20:45
19. august 2014
FC København skal spille den første kamp i Parken tirsdag aften mod Leverkusen i Champions League kvalifikationsrunde 4. FCK er trods hjemmebane fordel IKKE favoritter i dagens kamp mod det tyske storhold, som i sidste sæson opnåede en 4 plads i Bundesligaen. Sportsdirektøren for Leverkusen er den navnkundige Rudi Völler og han har også udtalt, at naturligvis er Tysklands fjerde bedste professionelle klubhold i fodbold fra Bundesligaen favoritter mod det anden bedste klubhold i Danmark. R. Völler mener desuden, der er 2 finaler, idet der er returkamp den 27. på Leverkusens hjemmebane. Oddset på dansk sejr i dagens fodboldkamp er på 5,75 på 1-tallet og det er enormt højt. Se vores bud på gode odds fiduser til denne fodbold kamp nedenfor.
...læs mere

18-08-2014 Superliga odds forslag: Hobro – FC Nordsjælland, kampstart 18. august klokken 19:00
18. august 2014
Hobro har fået en drømmestart på dette års superliga sæson. Efter blot 4. fodboldkampe ligger klubben, der sidste år spillede i 1. division, på en 2.plads bagved FC Midtjylland på 1. pladsen, der ovenikøbet har spillet en kamp mere. Hobro er eventyret der bare fortsætter og fortsætter. I sidste spillerunde var den lille nordjyske klub på besøg hos løverne fra FCK i Parken og alle havde forventet, at dette måtte blive som maksimum en uafgjort for Hobro eller en FCK sejr. I stedet gjorde Hobro alle fodbold interesserede forbløffede via deres overraskende 0:3 i Parken. Dagens modstander på Hobro stadion er FC Nordsjælland, som i øjeblikket er á point med Hobro i toppen af superligaen. Forskellen mellem fodbold klubberne i aftenens eneste superliga kamp er blot, at Hobro er deltids professionelle modsat FCN og Hobro er ikke et rutineret superliga mandskab al den stund, at de blot har spillet 4. runder hidtil i denne deres første sæson i Danmarks bedste fodbold række.

...læs mere

11-08-2014 Odds på superligaen: Esbjerg – Silkeborg runde 4, kampstart 11. august klokken 19:00
11. august 2014
Silkeborg slog den nordjyske sensations klub Hobro i en venskabskamp den 8. juli 2014. I mandagens superliga fodbold kamp er det Esbjerg, de skal spille mod på udebane på Blue Water Arena i Esbjerg. På forhånd er esbjergenserne gjort til enormt store favoritter og oprykkerne Silkeborg fra 1. Division aka Nordicbet Ligaen levnes ikke mange chancer mod midtjyderne fra vest Danmark. I superligaen er dagens modstandere bundprop nummer 11 og nummer 12, som du også kan se i tabellen nedenfor. Begge klubber har altså enormt meget brug for point i dagens bundbrag.
...læs mere

10-08-2014 Fiduser til superliga med spil og tips: Brøndby IF – OB, kampstart 19:00
10. august 2014
Brøndby har i denne uge igen fået klø i international fodbold, idet Club Brügge på Brøndby stadion i returkampen igen vandt og denne gang med 0:2. Brøndby blev altså sendt ud af Europa League kvalifikationen med samlet 0:5 i målscore. Både pinligt og trist for klubben og fodbold Danmark. I den hjemlige superliga kører fodbold toget heller ikke på skinner, hvilket sidste superliga runde med al tydelighed viste, da Hobro på sit nyligt renoverede interimistiske stadion på sensationel vis slog Brøndby 2:0. De seneste 3 kampe Brøndby har spillet har resulteret i 3 nederlag og en målscore på 0:7!!! Brøndby er en klub, hvor der i øjeblikket mangler ”troen på at det nok skal gå”. Se hvad oplagte tips til dagens sene  fodbold kamp er nedenfor.
...læs mere

10-08-2014 Oddset og spil tips superliga: FC København – Hobro, kampstart 17:00
10. august 2014
FCK får søndag eftermiddag besøg af nyoprykkede Hobro fra nordjylland. Halvtidsprofferne fra den lille by med blot 12.000 indbyggere har et lønbudget der knap er på niveau med blot en af de ”dyre” FCK spillere. Fodboldkampen i dag er i den grad en kamp mellem David og Goliath. Bookmakerne har i deres odds sætning heller ikke vurderet, at Hobro har noget som helst at komme efter i dag i Parken. I tilfælde af Hobro sejr og 2-tal er oddset på 8,00. I gennemsnit har 85% af kunderne hos de danske bookmakere sat pengene på FCK sejr og blot 5% tror på at Hobro kan gøre det umulige. Se hvilke tips, som du bør overveje til denne kamp nedenfor.
...læs mere

10-08-2014 Odds & tips forslag superliga: SønderjyskE - FC Midtjylland, kampstart 14:00
10. august 2014
SønderjyskE har en stærk hjemmebane, idet de 7 kampe i træk er ubesejrede på Sydbank Park stadion. Spørgsmålet er om SønderjyskE kan fortsætte den fornemme statistik mod en af favoritterne til et dansk mesterskab, som FCM i den grad er en klub, der er. FCM lå til at vinde det danske mesterskab stort set hele sidste sæson, men blev tilsidst overhalet af AaB og FCK.
...læs mere

09-08-2014 Superliga odds forslag: AaB – FCN, kampstart klokken 17:00
9. august 2014
AaB er regerende danske mestre og en væsentlig del af klubbens succes skyldes den enormt stærke hjemmebane på Aalborg Stadion. Aab var sidste sæsons i særklasse bedste hjemmehold og fik point i 15 af 17 hjemmekampe. Ialt resulterede de boldsikre AaB´ere´s bold artisteri på nordjysk græk i 35 point, mens FCK i Parken til sammenligning blot hentede 33 point på eget græs. Dagens modstander i Aalborg er FC Nordsjælland, som var sidste sæsons 3. dårligste udehold.  FC Nordsjælland TABER ofte, når de ikke spiller på deres eget kunstgræs, det var et statistisk faktum sidste sæson. Sæsonen er lige startet, men FC Nordsjælland har i denne sæsons hidtil 3 spillede superliga kampe vundet 2 i Farum og tabt den eneste kamp, de har spillet på udebane!!!
...læs mere

06-08-2014 Odds & tips: FCK – Dnipro, Champions League kvalifikationen, kampstart onsdag 6. august klokken 20:00
6. august 2014
FCK skal onsdag 6. august i Parken forsøge at avancere til næste runde i Champions League kvalifikationen ved at vinde over ukrainske Dnipro.

Første fodboldkamp mellem de 2 klubber, sluttede 0:0, så dagens opgør er fuldstændigt åbent. Bookmakerne har alligevel gjort Dnipro til knebne favoritter selvom det er FCK, der har hjemmebane fordelen.

Se hvad eksperterne vil spille på i dagens anden Champions League kvalifikationskamp med dansk islæt.
...læs mere

06-08-2014 Odds forslag til dansk succes: Dinamo Zagreb – AaB, kampstart 6. august 2014 klokken 20:45
6. august 2014
AaB skal onsdag aften spille retur kamp i Champions League kvalifikationen mod Dinamo Zagreb i Kroatien. Den første fodbold kamp sluttede med 0:1 til Dinamo Zagreb på Aalborg Stadion. Intet er derfor afgjort og AaB havde faktisk op til flere muligheder for at vinde kampen i Aalborg, så det er et optimistisk AaB mandskab der i aften ifølge sportschef Allan Gaarde vil spille sin chance for at spille europæisk fodbold i efteråret 2014.

Se hvilke odds og spil tips der er mest oplagt i dagens CL Kval, når vi vælger at satse på dansk succes. Det er en kamp mellem mestrene fra Kroatien mod mestrene fra Danmark og uanset at bookmakerne har gjort Dinamo Z. til favoritter, så er det ikke usandsynligt at AaB kan lave en 1:2 i Zagreb i aften – den første kamp i Aalborg BURDE være vundet af AaB. Skidt med det ikke skete for det gør de i aften!
...læs mere

30-07-2014 Champions League kvalifikations fodbold kamp: Dnipro Dnipropetrovsk – FC København, kampstart 30. juli klokken 18:00
30. juli 2014
FCK skal onsdag klokken 18:00 på udebane spille mod ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk. Det ukrainske fodbold mandskab er på forhånd udråbt til storfavoritter og det skyldes, at Dnipro er en klub med et væsentligt større finansielt råderum end FCK og som en naturlig følge deraf også har et bedre spillermateriale. Ståle mener, at Dnipro har mindst 2 spillere på europæisk topniveau – det er Konoplyanka og Matheus...
...læs mere

28-07-2014 Topfakta og tendenser i Allsvenskan. Oddsforslag til 2 meget sandsynlige odds, der er begrundet i statistik. Kampstart mandag 28 juli klokken 19:00.
28. juli 2014
AIK Stockholm skal mandag aften på hjemmebane spille mod Falkenbergs FF. På forhånd forventer Bookmaker en ganske målrig kamp. Du kan læse i spil fiduser og tendenser nedenfor hvorfor, der er værdi i at spille på et bestemt spil i denne kamp. En anden interessant kamp set med de statistiske odds briller skal også findes i Allsvenskan, idet Djurgaarden i mødet med Häcken møder op til kamp med en meget flot udebane statistik...
...læs mere

27-07-2014 Fodbold topfakta: Brasileiro – Corinthians – Palmeiras, kampstart 27. Juli 2014 klokken 21:00
27. juli 2014
Et meget sandsynligt odds er i dag fundet i serie A i Brasilien i den såkaldte Brasileirão. Corinthians har en udpræget tendens til at spille målfattige kampe, se blot topfakta nedenfor. Det kan den kloge tipper udnytte. I øjeblikket ligger Corinthians nummer 4 i den brasilianske serie A, mens Palmeiras ligger nummer 12..
...læs mere

Etape 18 - Odds forslag - Her er vinderen på Hautacam i Tour De France
24. juli 2014
Etape 18 i Tour De France er sidste bjerg dag. Hvilken stor dag det kan blive. Er det i dag Nibali sætter dem alle til vægs og viser, at han er den sande mester i dette års Tour De France. Eller er der andre af top kandidaterne, der vil drille ham i dag. Se hvad der kommer til at ske længere nede på denne side.
...læs mere

Etape 17: Overblik til odds og spil fiduser til Tour De France 2014
23. juli 2014
Dagens etape er af mange blevet kaldt årets KONGE ETAPE og trods det at etapen blot er knap 120 km lang, så er der 4 bjerge, der skal forceres. I dette års Tour De France har især 2 ryttere vist sig bedre end resten af feltet. Det er Vincenzo Nibali og Rafal Majka. 
...læs mere

20-07-2014 Topfakta og odds tendenser: Spil på 3 tendenser i søndagens fodbold kampe fra forskellige ligaer, Allsvenskan og den finske Veikkausliiga
20. juli 2014
Den danske superliga er så småt kommet i gang og allerede fra start, er der overraskelser. Eksempelvis fik AaB blot uafgjort i deres åbningskamp igår lørdag. I søndagens spil forslag tager Bookmaker derfor udgangspunkt i hårde facts og tendenser og i dag prøver vi kræfter med AIK Stockholm fra Allsvenskan og 2 klubber fra den bedste finske fodboldrække Veikkausliiga. Alle spil i dag er over / under spil og er du glad for statistik, så er det med at få oddset på et eller flere af dagens udvalgte tendenser i fodbold...
...læs mere

19-07-2014 Topfakta og odds du kan tjene penge på: Tippeligaen, Strömsgodset – Vålerenga, kampstart 18:00
19. juli 2014
Den bedste fodboldrække i Norge Eliteserien aka Tippeligaen er godt og vel halvvejs. Turneringsstart var 28. marts 2014 og turneringens sidste spilledag er 9. november 2014.  Der er ialt 30. runder og i dag skal Strömsgodset på hjemmebane spille mod Vålerenga. Strömsgodset er favorit til at vinde kampen (Odds 1,83) og samtlige bookmakere på Bookmaker er også af den opfattelse. Denne kamp bygger dog på TOPFAKTA, så læs nedenfor hvad der kommer til at ske, hvis tendensen fortsætter i denne kamp. Strömsgodset er desuden et tophold i Eliteserien, idet de i øjeblikket ligger nummer 2 i ligaen efter 15. runder og er blot 6. point fra 1. pladsen...
...læs mere

14-07-2014 Tour De France: Etape 10 Bjerge , Mulhouse - La Planche des Belles Filles: 161,5 km (TV2 klokken 12:55)
14. juli 2014
Dagens etape  i Tour De France 2014 byder på bjerge masser af bjerge. Der er garanti for action i dag til verdens største cykelløb og hvis ikke et udbrud holder hjem, så er der én og kun én oplagt vinder af dagens etape. Alberto Contador er storfavorit til at vinde etapen i dag og oddset på ham som vinder er acceptabelt. Det sidste bjerg i dag har en gennemsnitlig stigning på 8,5% og den sidste del af bjerget er helt oppe på 20%!!!
...læs mere

13-07-2014 VM 2014 Finale: Tyskland-Argentina, kampstart 21:00, TV2 & DR1 ”Odds du simpelthen SKAL spille”.
13. juli 2014
VM 2014 i Brasilien har været målrig i år. En af de fodboldkampe, som ALLE vil huske er Tysklands ”legestue” mod Brasilien i semi finalen. Tyskland vandt kampen 7:1 og gjorde sig til en endnu større favorit til VM trofæet end de allerede var. Brasilien led endnu et målrigt nederlag til Holland i går lørdag den 12. juli, så spørgsmålet er, om det var på en billig baggrund at tyskerne vandt så overlegent over Brasilien. Nøgternt set har tyskerne også blot vundet 2 af de seneste 6 VM kampe komfortabelt. I åbningskampen mod Portugal vandt de 4:0 , mens det 8. juli blev 7:1 over værtsnationen. 3 kampe (imod Algeriet, USA og Frankrig) har eksempelvis alle resulteret i blot 0 eller 1 mål efter ordinær tid!!! Argentina på den anden siden har gjort det hæderligt ved denne slutrunde...
...læs mere

11-07-2014 VM 2014 tips og odds ekspert råd: Spil på 3 trends der fortsætter i VM regi og scor fornuftige og sandsynlige fodbold odds. Sidste gang ramte ALLE topfakta plet! (Kampstart 12. og 13. juli)
11. juli 2014
Bookmaker havde succes med Top Fakta i VM 2014 semi finalen Holland – Argentina. Vi vælger at forfølge succesen fra sidst med 3 nye og meget sandsynlige odds, som hvis landsholdenes resultater følger tendenserne, så er det så godt som sikre penge...
...læs mere

09-07-2014 VM 2014: Tips og odds forslag: Holland - Argentina, kampstart 9. juli klokken 22:00, tv på DR1, Semifinale
9. juli 2014
Holland har med sit storspil i deres åbningskamp mod Spanien den 13. juni allerede fra dag 1 været et af de landshold, som man kunne se havde viljen og formen til at komme langt ved denne slutrunde. Ikke mindst måden Holland vandt over Spanien på varslede, at dette hollandske landshold kunne begå sig mod et hvilket som helst landshold. Holland startede med at komme bagud 1:0 mod Spanien, men på en forrygende fight og kampvilje fra blandt andet Persie, Robben og resten af landsholdet blev Holland vinder af kampen med 1:5. Perfekt start på en slutrunde for Holland. Desværre for Holland har INGEN af deres efterfølgende VM kampe kunne leve op til Spanien-kampen. Holland har været heldige indtil nu, men de er alligevel i en semi finale...
...læs mere

09-07-2014 VM 2014: Top fakta med meget sandsynlige odds til dagens VM kamp Holland – Argentina
9. juli 2014
Fodbold kampen i aften er lidt i skyggen af kampen i går, men den er stadigvæk ganske interessant både spilmæssigt og underholdningsmæssigt. Inden vores længere gennemgang af odds forslag kommer her på Bookmaker sitet, er der en lille appetitvækker til de hurtige, som allerede er klar til at spille på aftenens VM kamp mellem Holland og Argentina. Begge odds forslag tager udgangspunkt i fakta...
...læs mere

08-07-2014 VM 2014 Spil tips ”Den moralske Finale” Brasilien – Tyskland, kampstart 8. juli 2014 klokken 22:00
8. juli 2014
Brasilien har været favoritter til at vinde VM 2014 fra dag 1. I mellemtiden er der sket noget ganske væsentligt. Brasiliens altoverskyggende profil Neymar er blevet skadet og VIL IKKE spille hverken i dagens kamp mod Tyskland 8. juli 2014 og det samme gælder en eventuel finale den 13. juli. Tyskland spåes derfor af de flester fodbold eksperter at være favoritter til at vinde fodboldkampen i dag OG vinde VM. Tyskland har den fordel, at de er næsten skadesfri og kan stille med et komplet hold. Brasilien er stadigvæk et stærkt landshold, selvom den enormt vigtige Thiago Silva ligeledes ikke kan spille i dag for Brasilien på grund af karantæne. Aftenens semifinale mellem det formentlig bedste sydamerikanske landshold mod det i øjeblikket bedste europæiske landshold tegner til at blive en moralsk finale. Dagens vinder vil være favorit til at vinde VM 2014...
...læs mere

Tour De France 2014: Få overblikket over oddset og tips fiduser til samlet vinder, point trøjen, bjerg trøjen, hold konkurrencen osv.
6. juli 2014
Tour De France 2014 er netop begyndt 5. juli og det betyder sommerferie for rigtig mange mennesker. Det er blevet en tradition at følge med i Tour De France cirkusset og især bjerg etaperne og enkeltstarterne får selv dem der ikke er så interesserede i sport generelt til at kigge med. På Bookmaker er det spil og odds der er vores store interesse og på denne side kan du på en let og overskuelig måde se hovedparten af de spil, som en tilfældig bookmaker tilbyder sine kunder at spille på i dette års Tour De France. Vi har valgt at benytte et eksempel til at illustrere hvem der er favoritter, hvem der er outsidere  og endelig hvem der reelt ikke har en jordisk chance for at vinde i en specifik odds kategori.
...læs mere

05-07-2014 VM 2014: Vakse odds fiduser til raske tippere, Holland - Costa Rica, kampstart klokken 22:00, TV2, Kvartfinale
5. juli 2014
Costa Rica er lilleput fodbold nationen fra Mellemamerika, som har overrasket alt og alle ved at gå videre til dagens kvartfinale mod Holland. På sin vej har Costa Rica efterladt landene Uruguay, Italien, England og senest Grækenland på sin vej.  I dagens kvartfinale er Costa Rica alligevel på forhånd stemt ude af samtlige eksperter, der mener de ved noget om fodbold. Holland som er CR´s modstander i dag er regnet for kæmpefavorit og oddset på 1-tallet og hollandsk sejr er fornærmende ringe og uden nogen værdi overhovedet. Holland har udover sin åbningskamp mod Spanien med Persie og Robben i hopla ikke i de efterfølgende kampe formået at holde niveauet. I den seneste 1/8 finale var det med det yderste af tåneglene, at Holland gik videre på et diskutabelt straffespark. Holland burde være enormt taknemmelige for at være kommet så langt ved dette VM, som de er, for heldet har de i hvert fald haft brug for i de seneste kampe...
...læs mere

05-07-2014 Mest oplagte spil med stor gevinst chance: Argentina - Belgien, kampstart klokken 18:00, DR1, Kvartfinale
5. juli 2014
Argentina og Belgien har noget til fælles. De er kommet langt uden på nogen måde at imponere. Argentina er et landshold, der groft sagt ER Lionel Messi. Resten af landsholdet virker handlingslammet, hvis ikke Lionel Messi tryller og får scoret. Sjældent har man set et land, der står og falder med blot én enkelt fodboldspiller. Argentina var meget tæt på i 1/8 finalen mod Schweiz at skulle ud i lotteriet, som en straffesparks konkurrence er, men blot 2 minutter før den forlængede spilletid var udløbet, kom en forløsende scoring fra Angel Di Maria med forarbejde af Messi naturligvis...
...læs mere

04-07-2014 Oddset forslag og mest sikre tips: Brasilien - Colombia, klokken 22:00, DR, Kvartfinale
4. juli 2014
Brasilien spiller hver eneste kamp med et vanvittigt forventningspres. VM i fodbold 2014 SKAL vindes i år alt andet er en fiasko. Indtil nu har Brasilien ikke været overbevisende i hovedparten af sine kampe. Den seneste kamp har nok været den værste, set med de brasilianske briller. Chile var modstanderen i 1/8 finalen og blot få sekunder fra straffesparks konkurrencen havde Chile et skud på overliggeren – et forsøg der sagtens kunne være gået ind. Det gjorde det ikke og i stedet var Brasilien HELDIGE at vinde det lotteri, som en straffesparks konkurrence er. Begge lande var ringe og brændte flere chancer foran mål i straffesparks konkurrencen og endnu engang var Brasilien heldige at gå videre...
...læs mere

04-07-2014 VM 2014 i fodbold. Spil tips og fiduser: Frankrig - Tyskland, klokken 18:00, tv2, Kvartfinale
4. juli 2014
Frankrig har en pænere statistik end Tyskland ved denne VM slutrunde i Brasilien. Eksempelvis har Frankrig vundet alle de kampe i ordinær tid, som de skulle vinde. Eneste kamp der ikke er vundet af det franske landshold, er fodboldkampen mod Ecuador i den sidste gruppekamp , idet den sluttede målløst 0:0. Tyskland har været langt mere svingende i deres præstationer. Første gruppe kamp blev vundet overbevisende 4:0 over Portugal og alle fodbold iagttagere var på banen og gøre Tyskland til en større favorit, end kampene efterfølgende har kunne leve op til. Sidste kamp tyskerne spillede mod Algeriet i 1/8 finalen var en kæmpe skuffelse for et stjernespækket landshold, idet kampen i ordinær tid endte med 0:0...
...læs mere

30-06-2014 VM odds forslag med tips til betting: Tyskland – Algeriet, kampstart 30. juni klokken 22:00, TV2, 1/8 finale
30. juni 2014
Algeriet snuppede lige andenpladsen i gruppe H for næsen af russerne, som ellers lå til at få den eftertragtede 1/8 finale indtil Islam Slimani i det 60. minut udlignede til 1:1. Sensationen var i hus og Algeriet var videre til knockout fasen ved dette års VM 2014. Dagens modstander er Tyskland, som efter at have imponeret i åbningskampen mod Portugal, som tyskerne vandt overlegent 4:0, ikke har vist den samme styrke i de 2 efterfølgende gruppekampe. Især den sidste kamp mod USA var ikke den forventede ”walkover”, som mange havde forventet...
...læs mere

30-06-2014 VM 2014 spil tips: Frankrig – Nigeria, kampstart 30. juni klokken 18:00, TV2, 1/8 finale
30. juni 2014
Nigeria har ikke overpræsteret ved dette VM, men er alligevel gået videre til 1/8 finalen på bekostning af Iran og Bosnien. Især er Nigeria´s kamp mod Argentina i den sidste gruppekamp et bevis på, at Nigeria sagtens kan spille lige op med de bedste, når de rammer dagen. 2 gange kom Nigeria tilbage i kampen efter at Lionel Messi havde bragt Argentina foran. Nigeria tabte tilsidst fodboldkampen med et enkelt mål, men 2:3 nederlag til Argentina, det kan man ikke indvende noget imod. Frankrig er en af favoritterne til at vinde VM 2014 ikke mindst takket være deres flotte 5:2 sejr i gruppespillet mod Schweiz...
...læs mere


Side 11 af 24
Gå til side    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3