top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation

Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften klokken 18:00. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.


 
 • Christian Eriksen sprudler af optimisme og tro på egen genialitet og han har allerede scoret 5 landskampe i træk. I dag spiller C. Eriksen ovenikøbet på hjemmebane mod et svagt spillende rumænsk landshold, der har absolut INTET at spille for. Christian BØR score mindst endnu et mål i dagens ALTAFGØRENDE landskamp, hvis man vil vinde gruppe E eller som minimum blive bedste 2´er.
 • I dag får man odds 6 på Eriksen som første målscorer hos denne bookmaker. Gratis 1000 kroner bonus til dig der aldrig har oddset før!


Landskampen: Danmark – Rumænien

Hvem vinder landskampen?

Odds på 1-tal og dansk sejr over Rumænien er på 1,36. Det er ganske lavt mens ”X” giver 5,25 og et 2-tal giver odds 10. Det er dog et acceptabelt odds 1-tals odds, idet
 • FAKTA: Danmark har hjemmebane.
 • FAKTA: Danmark har vundet de seneste 4 kampe i træk over Kazakhstan, Polen, Armenien og Montenegro.
 • FAKTA: Danmark må forventes at være topmotiveret, idet en dansk sejr kan sikre 2. pladsen endegyldigt.
 • FAKTA: En dansk sejr kan i tilfælde af polsk nederlag i dag til Montenegro på magisk vis bringe Danmark op på førstepladsen i gruppe E i VM kvalifikationen og dermed direkte adgang til VM 2018 slutrunden.
 • FAKTA: Danmark har Christian Eriksen. Han har scoret 5 landskampe i træk. Læste du med på Bookmaker i tordags havde du scoret odds 8. Læs landskamps optakten fra Montenegro – Danmark analysen her og glæd dig på vores vegne. Det føles fantastisk, når vi sammen rammer plet også med de høje odds.
 • FAKTA: Rumænien har intet at spille for udover æren, idet landet med sine blot 12 point i gruppe E forbliver på en 4. plads uanset om landet vinder eller taber.
Summa summarum: Derfor – et 1-tal til odds 1,36 er meget sandsynligt. De 3 vigtigste faktorer for dansk landskamp sejr nummer 5 i træk er, 1. dansk motivation, 2. dansk hjemmebane og 3. Christian Eriksen.

Indbyrdes landskampe Danmark – Rumænien

 • Danmark spillede sidst på udebane mod Rumænien 26. marts 2017. Det var også en landskamp i VM 2018 kvalifikationen og den fodboldkamp sluttetde målløst 0:0. Rent statistisk er det dog meget sjældent, at fodboldkampe slutter med 0:0.
  De andre møder der historisk har været mellem disse 2 nationer er enten venskabskampe eller af meget ældre dato, så udover kampen 26. marts er der ikke meget at hente til odds analysen.

Masser af mål

 • Danmark har fundet recepten på mange mål. Eneste landskamp der ikke var med mange mål er den i torsdags mod Montenegro. Det er i min bog faktisk helt naturligt, idet målet af Christian Eriksen faldt tidligt i kampens 16. minut og sejren over Montenegro på udebane var langt vigtigere end en prægtig og målrig kamp. I dag søndag spiller Danmark på hjemmebane. Hjemmebanen betyder ALT og jeg forventer mange mål.

De mange mål.

 • 10. juni 2017 Kazakhstan – Danmark 1-3
 • 01. september 2017 Danmark – Polen 4-0
 • 04. september 2017 Armenien – Danmark 4-0
 • 05. oktober 2017 Montenegro – Danmark 0-1
Summa summarum: Over 2,5 mål giver odds 1,90.

Bookmaker ramte odds 8 til landskampen i torsdags :-)
 Odds forslag

 • Oddsforslag til denne landskamp er en dansk sejr til odds 1,36.
 • Det primære odds forslag er dog på at Christian Eriksen scorer et mål ”når som helst” til odds 2,60. Christian Eriksen sprudler af optimisme og tro på egen genialitet og han har allerede scoret 5 landskampe i træk. I dag spiller C. Eriksen ovenikøbet på hjemmebane mod et svagt spillende rumænsk landshold, der har absolut INTET at spille for. Christian BØR score endnu et mål i dagens ALTAFGØRENDE landskamp, hvis man vil vinde gruppe E. Scorer han først er odds på 6.
 • Forvent et dansk landshold der kommer til at sprudle frem på banen og skabe masser af målchancer. Odds på OVER 2,5 mål er på 1,90.


 

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold –> Europa – VM - Kval –> Danmark - Rumænien
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3