top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation

Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften klokken 18:00. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.


 
 • Christian Eriksen sprudler af optimisme og tro på egen genialitet og han har allerede scoret 5 landskampe i træk. I dag spiller C. Eriksen ovenikøbet på hjemmebane mod et svagt spillende rumænsk landshold, der har absolut INTET at spille for. Christian BØR score mindst endnu et mål i dagens ALTAFGØRENDE landskamp, hvis man vil vinde gruppe E eller som minimum blive bedste 2´er.
 • I dag får man odds 6 på Eriksen som første målscorer hos denne bookmaker. Gratis 1000 kroner bonus til dig der aldrig har oddset før!


Landskampen: Danmark – Rumænien

Hvem vinder landskampen?

Odds på 1-tal og dansk sejr over Rumænien er på 1,36. Det er ganske lavt mens ”X” giver 5,25 og et 2-tal giver odds 10. Det er dog et acceptabelt odds 1-tals odds, idet
 • FAKTA: Danmark har hjemmebane.
 • FAKTA: Danmark har vundet de seneste 4 kampe i træk over Kazakhstan, Polen, Armenien og Montenegro.
 • FAKTA: Danmark må forventes at være topmotiveret, idet en dansk sejr kan sikre 2. pladsen endegyldigt.
 • FAKTA: En dansk sejr kan i tilfælde af polsk nederlag i dag til Montenegro på magisk vis bringe Danmark op på førstepladsen i gruppe E i VM kvalifikationen og dermed direkte adgang til VM 2018 slutrunden.
 • FAKTA: Danmark har Christian Eriksen. Han har scoret 5 landskampe i træk. Læste du med på Bookmaker i tordags havde du scoret odds 8. Læs landskamps optakten fra Montenegro – Danmark analysen her og glæd dig på vores vegne. Det føles fantastisk, når vi sammen rammer plet også med de høje odds.
 • FAKTA: Rumænien har intet at spille for udover æren, idet landet med sine blot 12 point i gruppe E forbliver på en 4. plads uanset om landet vinder eller taber.
Summa summarum: Derfor – et 1-tal til odds 1,36 er meget sandsynligt. De 3 vigtigste faktorer for dansk landskamp sejr nummer 5 i træk er, 1. dansk motivation, 2. dansk hjemmebane og 3. Christian Eriksen.

Indbyrdes landskampe Danmark – Rumænien

 • Danmark spillede sidst på udebane mod Rumænien 26. marts 2017. Det var også en landskamp i VM 2018 kvalifikationen og den fodboldkamp sluttetde målløst 0:0. Rent statistisk er det dog meget sjældent, at fodboldkampe slutter med 0:0.
  De andre møder der historisk har været mellem disse 2 nationer er enten venskabskampe eller af meget ældre dato, så udover kampen 26. marts er der ikke meget at hente til odds analysen.

Masser af mål

 • Danmark har fundet recepten på mange mål. Eneste landskamp der ikke var med mange mål er den i torsdags mod Montenegro. Det er i min bog faktisk helt naturligt, idet målet af Christian Eriksen faldt tidligt i kampens 16. minut og sejren over Montenegro på udebane var langt vigtigere end en prægtig og målrig kamp. I dag søndag spiller Danmark på hjemmebane. Hjemmebanen betyder ALT og jeg forventer mange mål.

De mange mål.

 • 10. juni 2017 Kazakhstan – Danmark 1-3
 • 01. september 2017 Danmark – Polen 4-0
 • 04. september 2017 Armenien – Danmark 4-0
 • 05. oktober 2017 Montenegro – Danmark 0-1
Summa summarum: Over 2,5 mål giver odds 1,90.

Bookmaker ramte odds 8 til landskampen i torsdags :-)
 Odds forslag

 • Oddsforslag til denne landskamp er en dansk sejr til odds 1,36.
 • Det primære odds forslag er dog på at Christian Eriksen scorer et mål ”når som helst” til odds 2,60. Christian Eriksen sprudler af optimisme og tro på egen genialitet og han har allerede scoret 5 landskampe i træk. I dag spiller C. Eriksen ovenikøbet på hjemmebane mod et svagt spillende rumænsk landshold, der har absolut INTET at spille for. Christian BØR score endnu et mål i dagens ALTAFGØRENDE landskamp, hvis man vil vinde gruppe E. Scorer han først er odds på 6.
 • Forvent et dansk landshold der kommer til at sprudle frem på banen og skabe masser af målchancer. Odds på OVER 2,5 mål er på 1,90.


 

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold –> Europa – VM - Kval –> Danmark - Rumænien
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3