top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.

Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.

Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
  • Danmark er igen "tændt" på det danske herrelandshold i fodbold efter 3 sejre i rap over Kazakhstan, Polen og Armenien. Især var Danmarks sejr den 1. september 2017 over Polen en landskamp, som vi er mange, der vil huske - ALTID. Ikke mindst Christian Eriksen og hans sublime sparketeknik er noget vi husker. Dette skal den kloge tipper også udnytte i odds. I torsdagens landskamp mod Montenegro kan man få enorme odds 8 på Christian Eriksen som første målscorer. Godt betalt! Snup en gratis 1000 kroner bonus fra denne bookmaker til dette odds forslag.

Her finder du landskampen

Europas største udbyder – flest odds markeder

Hvad er det mest smarte at spille på?

Begge landshold er formstærke

  • Det er 2 decideret formstærke mandskaber, som torsdag aften møder hinanden i VM kvalifikationen. Montenegro har vundet over Armenien, Kazakhstan og Rumænien. Danmark har i samme periode vundet over Kazakhstan, Polen og Armenien.

Hvem har det bedste mandskab?

  • Det har Danmark. Odds afspejler også det med al tydelighed, idet odds på 1-tal er på 3,50 , mens en dansk udesejr og 2-tal belønnes med odds 2,20.

Indbyrdes kampe

  • Montenegro og Danmark har mødt hinanden én gang før i en betydende fodbold kamp. Det var landskampen i VM kvalifikationsgruppen sidste år. Danmark tabte som bekendt på hjemmebane til Montenegro med resultatet 0:1. Av, Av.

Odds forslag

  • Det bliver ikke en let kamp, uanset hvad medierne har skrevet om, at Danmark igen er et fremragende landshold. Det mest sandsynlige er, at dette bliver en taktisk affære hvor begge landshold ikke satser 100% offensivt, idet et nederlag vil være fatalt for begge lande. Danmark og Montenegro har præcis det samme pointtal i gruppe E. Derfor er det ”X” til odds 3,50 som jeg vurderer, er det mest sandsynlige.
  • Første målscorer giver odds 8 på Christian Eriksen. Han er eminent til frispark og kommer der et straffe, tager han også det. Er du til et højt odds, så er det dette odds, man skal gå efter.
  • En pointdeling og 1-1 giver odds 6.

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

  • www bet365 dk
  • Vælg ”dansk” øverst på siden.
  • Dernæst: Fodbold –> Europa – VM - Kval –> Montenegro – Danmark

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3