top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45

Landskamp Danmark – Polen med optakt, omfattende statistik og odds forslag

Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
 • Et dansk landshold med Bendtner i front, det er positivt, idet historikken viser, at Bendter han scorer mål. På det polske landshold har de en endnu mere giftig måltyv i skikkelse af Bayern München stjernen Robert Lewandowski. Sidstnævnte polak har scoret de seneste 6 kvalifikationskampe i træk og scorer han det første mål i kampen fredag aften 1. september 2017, så får man odds 4,33. Det er gave odds. Går kampen OVER 2,5 mål får man odds 2,05. Endnu et gaveodds.
A

Polen vinder

 • FAKTA: Polen har vundet de seneste 5 landskampe i træk  i VM 2018 kvalifikationsgruppe E. TENDENS 100%
 • FAKTA: Robert Lewandowski spiller til dagligt som angriber for Bayern München. Lewandowski er desuden en verdensklasse spiller,  OGSÅ når han spiller for sit landshold. Det seneste møde mellem Danmark og Polen resulterede i 3 mål af Lewandowski – ægte hattrick og kampen sluttede med en polsk sejr på 3:2.
 • FAKTA: Siden 4. september 2016 har Polen spillet 6 VM 2018 kvalifikationskampe. Lewandowski har SCORET mål i samtlige landskampe. TENDENS 100%
 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i ALLE Polens 6 VM kvalifikationskampe. TENDENS 100%
 • FAKTA: Polen har i ALLE 6 VM kvalifikationskampe scoret MINDST 2 mål. TENDENS 100%
 • FAKTA: Polen har vundet BEGGE halvlege i de seneste 3 vm kvalifikationskampe i træk. TENDENS 100%
B

Danmark vinder

 • FAKTA: Danmark har vundet de seneste 3 hjemmekampe mod Polen. TENDENS 100%
 • FAKTA: Danmark har scoret 2 eller flere mål i 6 af de seneste 7 møder med Polen.
 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i de seneste 3 møder mellem Danmark og Polen. TENDENS 100%
 • FAKTA: Bendtner er IGEN endelig med på det danske landshold. Vælger den danske landstræner Hareide at benytte ham, så er der næsten med garanti mål i de ben. Bendter vil efter de mange måneder udenfor landsholdet desuden være mere tændt og motiveret end ellers.
C

Yderligere info om styrkeforholdet

 • Danmark ligger inden fredagens møde med Polen på en beskeden 46. plads på FIFA´s rangliste over verdens bedste fodbold nationer. Listen toppes af Brasilien på førstepladsen og Tyskland på andenpladsen. Polen ligger på en imponerende 5. plads på denne rangliste med ialt 1319 point. Danmark har blot 683 point.
D

Profilen og verdensstjernen på det polske landshold:

 • Robert Lewandowski – Stjerneangriber på det tyske storhold fra Bayern München. På landsholdet er han også i øjeblikket topscorer i VM 2018 kvalifikations turneringen sammern med Cristiano Ronaldo . Begge har scoret 11 ”kasser”.
 • Robert er den suverænt bedste fodboldspiller fra Polen i øjeblikket. Kan Danmark ”stække” ham – så har Danmark en god chance for point.
E

Profiler på det danske landshold

 • Christian Eriksen fra Tottenham. En verdensklasse spiller, der til daglig spiller i en klub i Premier League, som i seneste sæson sluttede på en flot andenplads.
 • Kasper Schmeichel, der også betegnes af udenlandske medier som en af de absolut bedste målmænd i verden øjeblikket.
 • Nicklas Bendter er denne gang efter et langt fravær igen tilbage på landsholdet. I flere medier er der skrevet at han er med på det yderste mandat. Det er fuldstændigt uvæsentligt, idet Bendter i topform på det danske landshold – det er alt andet lige en forstærkelse af landsholdet. Bendter har gang på gang vist i landshold regi, at han kan score mål.
F

Spil forslag og odds til dig der spiller fornuftigt

 • Kampens resultat: Polen er indiskutabelt et bedre og stærkere landshold i øjeblikket end det danske landshold. Danmark har ganske vist et par spillere fra ”næstøverste hylde” (øverste hylde er Ronaldo, Messi, Lewandowski etc.) og nogle vil faktisk mene, at en spiller som Christian Eriksen i dag fodbold teknisk (frispark) er øverste hylde. Én spiller er dog ikke nok til at slå Polen. Polen er fremragende i øjeblikket og landsholdet har vundet de seneste 5 VM kvalifikationskampe i træk. Et sandsynligt odds til gaveodds er 2-tallet til odds 3,25. Et meget sandsynligt odds og det som jeg primært vil anbefale jer at spille på er dobbeltchancen, at Polen vinder eller uafgjort til odds 1,57. Odds på dansk sejr kan ske til odds 2,40 – men det kræver held.
 • Hvem scorer mål: Det er på dette odds marked, som alle i stedet bør overveje at satse mest.  Lewandowski er helt i særklasse fænomenal. Se oppe i punkt A – Lewandowski har scoret mål i samtlige 6 VM kvalifikationskampe hidtil og i det seneste møde med Danmark scorede han 3 mål. Odds på at han scorer det første mål er på 4,33 eller alternativt, han ”scorer når som helst” til odds 2,05. Meget sandsynligt.
 • Over/Under: Alle Polens VM kvalifikationskampe har resulteret i målrige kampe OVER 2,5 mål. Det vurderer jeg også er det mest sandsynlige i denne kamp, idet Danmark offensivt ligeledes har en god håndfuld kvalitet med Bendter og Eriksen som de 2 mest funklende stjerner. Odds på OVER 2,5 mål er på 2,05 (Gave odds)

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold --> ”Landskampe - Oversigt” --> Danmark v Polen

Alle alternativer at spille på plus bonus til nye kunder

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3