top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds

Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
 
 • Derfor – Du skal spille med din fornuft i nat dansk tid. Flere eksperter vurderer,  at McGregors chance for at vinde denne kamp er på blot 1/100. Du får 25% forrentning her på et udfald, jeg vurderer til 99% sikkert.
  Du skal spille på Mayweather vinder! Odds er på 1,25. Det er en gave.Det bedste sted for DIG, der er seriøs med odds & boksning

A

Mayweather vinder

 • Conan McGregor er IKKE bokser! Det ER Mayweather og han er ovenikøbet ubesejret gennem hele sin professionelle karriere.
 • Flere småspillere uden indsigt i boksning og odds bliver fristet af det høje odds på sejr til Conor McGregor på 4,33 hos bookmakerne (Odds fundet her) . Lad dig ikke friste. Oddset er efter alle eksperters vurdering
  ekstremt usandsynligt. Det er derfor du i nat dansk tid skal være den kloge oddser og spille på det ”sikre odds” på Mayweather sejr. Argumenterne kommer nedenfor. God kamp.
 • McGregor har ikke en jordisk chance for at vinde denne boksekamp af én grund. McGregor er IKKE bokser, han er en fremragende idrætsmand i en anden sports diciplin – men det er IKKE boksning.
 • Floyd Mayweather er efter flere eksperters opfattelse kilo for kilo verdens mest komplette bokser. Han har bokset 49 professionelle kampe og ALLE er vundet. ALLE.
 • Især er Mayweather´s styrke at han defensivt er i en klasse for sig. Flere bokse eksperter mener, han er den bedste der har været nogensinde.
 • Mayweather har i mange år været ”The Best Ever” på kloden og i boksekampen mod McGregor skal han i ringen bokse mod en yngre modstander, som ALDRIG har bokset hverken som amatør eller professionelt. McGregor har ifølge alle de kilder jeg har kunne finde blot trænet måneder og ikke år op til denne kamp. Ergo – det virker umådeligt usandsynligt at McGregor bokseteknisk har en kinamands chance for at vinde over Mayweather på point. Det er endnu mere usandsynligt, at McGregor skal vinde på teknisk knockout, idet Mayweather defensivt er helt i særklasse.
B

McGregor vinder

 • Mayweather har ikke været i ringen i 2 år. Det betyder at han måske ikke er i kampform.
 • Mayweather er 40 år og er derfor i sin karrieres efterår.
 • McGregor er den største stjerne i Ultimate Fighting Challenge, UFC. Publikum vil formentlig støtte ham i ringen i Las Vegas. Hjemmebanefordelen kan påvirke dommerne i Mcgergors favør.
 • Conor McGregor er 29 år og er dermed 11 år yngre end sin amerikanske modstander.
 • Motivation er måske den vigtigste drivkraft, hvis McGregor skal vinde denne kamp. Ingen ved om Mayweather er motiveret til denne kamp eller om han blot bokser den for pengenes skyld. Hvis ikke Mayweather er motiveret har McGregor en lille chance, men den er stadigvæk meget lille.
C

Spilforslag og odds | Mayweather - McGregor

 • Meget sandsynligt: Derfor – Alle bør spille på at Mayweather vinder denne boksekamp. Det bør han gøre i 99/100. Odds på 1,25 er efter omstændighederne enormt flot. Efter en Mayweather sejr vil Mayweather kunne prale med 50-0. 50 sejre og nul nederlag i professionel boksning.
 • Sandsynligt: Det gode og sandsynlige odds er, at Floyd Mayweather vinder kampen på point eller teknisk afgørelse til odds 3,75.
 • Jeg gentager - Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin - boksning! Mayweather vinder denne kamp på den ene eller den anden måde og det bør alle udnytte!

D

PS

- Giv en gave til dig selv

Spil på den STØRSTE bokser gennem tiderne hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find boksekampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Boksning/UFC --> ”vinder kampen” --> Floyd Mayweather v Conor McGregor --> odds 25% forrentning.

Alle alternativer at spille på plus bonus til nye kunder

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Nyheder og spil fiduser
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3