top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-04-2017 Tendens på 100% - 17 kampe i træk. I dag 45% forrentning af kapitalen på en fortsættelse

Olympiakos ligger nummer 1 i den græske liga Super League. Dagens modstander Levadiakos ligger nummer 14. Først nævnte klub kan med en sejr i dag søndag den 9. april 2017 kalde sig græske mestre anno 2016/17. Der er også særdeles gode muligheder for udesejr i dag , idet OL har en ekstremt overlegen statistik mod hjemmeholdet. Udnyt denne viden og profitér.
  • Kampstart: Levadiakos ^Olympiakos, klokken 18:00 den 9. april 2017

Udehold har vundet over hjemmeholdet 17 kampe i træk. 100% tendens

  • Fakta: Olympiakos har vundet de seneste 17 fodbold kampe i træk over dagens modstander Levadiakos. 100% tendens
  • Fakta: Olympiakos ligger nummer 1 i den bedste græske fodbold række Super League, mens Levadiakos ligger nummer 14.
  • Fakta: Olympiakos kan med en sejr i dagens kamp sikre sig det græske mesterskab – forvent derfor et topmotiveret græsk tophold.
  • Fakta: Levadiakos kæmper en nådesløs overlevelseskamp i bunden af Super League og et nederlag i dagens top mod bund brag kan vise sig om et par uger at være medvirkende til nedrykning for klubben.
  • Det kloge odds: Det er derfor 2 meget motiverede klubber, der kommer til at slås om de 3 point i dagens græske odds fokus for alle kloge oddsere. Jeg læner mig op af 100% tendensen. Olympiakos har vundet de foregående 17 fodbold kampe i træk over Levadiakos. Det er meget sandsynligt at klubben snupper kamp nummer 18 i træk og når man ovenikøbet efterfølgende kan bryste sig med at være græske mestre med en sejr – så er odds på 2-tal på 1,45 meget flot.
  • Spil dette odds hos: bet365 eller unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3