top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-04-2017 Tendens på 100% - 17 kampe i træk. I dag 45% forrentning af kapitalen på en fortsættelse

Olympiakos ligger nummer 1 i den græske liga Super League. Dagens modstander Levadiakos ligger nummer 14. Først nævnte klub kan med en sejr i dag søndag den 9. april 2017 kalde sig græske mestre anno 2016/17. Der er også særdeles gode muligheder for udesejr i dag , idet OL har en ekstremt overlegen statistik mod hjemmeholdet. Udnyt denne viden og profitér.
  • Kampstart: Levadiakos ^Olympiakos, klokken 18:00 den 9. april 2017

Udehold har vundet over hjemmeholdet 17 kampe i træk. 100% tendens

  • Fakta: Olympiakos har vundet de seneste 17 fodbold kampe i træk over dagens modstander Levadiakos. 100% tendens
  • Fakta: Olympiakos ligger nummer 1 i den bedste græske fodbold række Super League, mens Levadiakos ligger nummer 14.
  • Fakta: Olympiakos kan med en sejr i dagens kamp sikre sig det græske mesterskab – forvent derfor et topmotiveret græsk tophold.
  • Fakta: Levadiakos kæmper en nådesløs overlevelseskamp i bunden af Super League og et nederlag i dagens top mod bund brag kan vise sig om et par uger at være medvirkende til nedrykning for klubben.
  • Det kloge odds: Det er derfor 2 meget motiverede klubber, der kommer til at slås om de 3 point i dagens græske odds fokus for alle kloge oddsere. Jeg læner mig op af 100% tendensen. Olympiakos har vundet de foregående 17 fodbold kampe i træk over Levadiakos. Det er meget sandsynligt at klubben snupper kamp nummer 18 i træk og når man ovenikøbet efterfølgende kan bryste sig med at være græske mestre med en sejr – så er odds på 2-tal på 1,45 meget flot.
  • Spil dette odds hos: bet365 eller unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3