top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Tendens på 100% - 13 kampe i træk – Få 50% på at tendensen fortsætter i dag den 9. april 2017

I dag skal Bundesligaens suveræne bundklub igen i aktion. Klubben møder ovenikøbet en anden bundklub som har vundet de seneste 2 Bundesliga kamp i træk OG desuden har ALT at spille for, idet det er et ufravigeligt krav at hjemmeholdet vinder i dag, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve i den bedste tyske fodboldrække. Alle kloge oddsere kan få 50% i forrentning på et meget sandsynligt resultat for den 14-ende kamp i træk.
  • Kampstart: Ingolstadt ^Darmstadt klokken 17:30 den 9. april 2017

Samme resultat 13 kampe i træk – 100% tendens – Få odds 1,50 på at tendensen fortsætter

  • Fakta: Darmstadt har i denne sæson tabt 13 ud af 13 udekampe i den tyske Bundesliga. Det er så pinligt for klubben – men har omvendt været yderst lukrativt for snu oddsere på Bookmaker.dk , der har profiteret på denne negative tendens måned efter måned gennem hele sæsonen. 100% tendens.
  • Fakta: Darmstadt ligger på en 18-plads og dermed sidsteplads i Bundesligaen med blot 15 point. Darmstadt er 14 point op til nedrykningsstregen og med blot 7 kampe igen – så er der blot en usandsynlig statistisk mulighed for overlevelse for klubben.
  • Fakta: Dagnes modstander Ingolstadt ligger ligeledes til nedrykning – men de har stadigvæk en fair chance for overlevelse i Bundesligaen, idet klubben blot er 4 point fra nedrykningsstregen – endog med en kamp færre end de direkte konkurrenter i den indædte kamp for overlevelse.
  • Det kloge odds: Derfor – Denne kamp handler om kvalitet og motivation. Darmstadt på udebane – de taber. Spillerne er simpelthen uden den nødvendige klasse – det er voldsomt ringe ikke blot at få 1 point i 13 udekampe i træk. Darmstadt spillerne må møde til kamp denne søndag totalt modløse og uden kampgejst. De har allerede tabt sæsonen og har reelt ikke andet at kæmpe for end æren. Modsat har Ingolstadt ALT at kæmpe for, idet de stadigvæk kan sikre sig overlevelse i Bundesligaen. Ingolstadt har desuden vist at de har et højere niveau – så forvent endnu et nederlagt til Darmstadt og dermed et 1-tal til dagens bundbrag. Et 1-tal belønnes med odds 1,50.
  • Find dette odds her: Bet365 --> Fodbold --> Tyskland --> Tyskland – Bundesliga  --> Ingolstadt ^Darmstadt 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3