top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-03-2017 West Ham – Leicester med odds forslag på odds 201 til de dristige og 60% til de forsigtige!

Leicester er engelske mestre og har i store dele af denne sæson 2016/17 været en skuffelse for mange at følge. Især har klubbens svigtende præstationer på udebane fået mange til at mindes de ”gode tider” fra forrige sæson. I sæson 2015/16 var Leicester Premier Leagues bedste klub både på udebane og på hjemmebane. Leicester vandt Premier League i suveræn stil med 10 point foran nummer 2 i rækken. Klubben har derfor i denne sæson et uforløst potentiale – som alle bare har gået og ventet på vil komme tilbage. Se de overraskende odds – som du bør overveje til dagens i min optik mest interessante kamp.

West Ham - Leicester

 • Kampstart 16:00 den 18. marts 2017

Bookmakere

Fakta og tendenser

 • Fakta & tendenser: Leicester har siden 4. april 2015 mødt West Ham 5 gange i forskellige turneringer. Leicester har vundet 4 gange over West Ham og spillet 1 uafgjort. Leicester er med andre ord UBESEJRET de seneste 5 kampe i træk mod dagens modstander West Ham.
 • Fakta & tendenser: Leicester har IKKE vundet en UDEKAMP de seneste 15 kampe i træk i Premier League.
 • Fakta & tendenser: I forrige sæson var Leicester Premier Leagues bedste udehold med 11 sejre, 2 uafgjort og blot 2 nederlag i 19 kampe.
 • Fakta & tendenser: Leicester har vundet de seneste 3 fodboldkampe i træk siden 27. februar 2017. Sejr på 3:1 over Liverpool, Sejr på 3:1 over Hull. Sejr på 2:0 over FC Sevilla.
 • Fakta & tendenser: Leicester er ubesejret siden trænerskiftet den 23. februar 2017. Leicester spillerne er igen motiverede og i vindermode – som vi kan huske dem fra forrige sæson. MEGET VIGTIGT
 • Fakta & tendenser: Siden 11. februar 2017 har West ham IKKE vundet en kamp. De har spillet først 2 uafgjort og dernæst tabt de seneste 2 kampe.

Spilforslag

 • Forslag 1: Leicester har i store dele af denne sæson været en skygge af sig selv i Premier League især når klubben spillede på fremmed græs. NUL udesejre. Det er meget usædvanligt for en mesterklub. I denne sæson har klubben stadigvæk sin første sejr til gode og det faktum står i skærende kontrast til sidste sæsons imponerende 11 sejre på udebane. Efter trænerskiftet hos Leicester er der dog sket en forvandling hos spillerne. De er pludselig begyndt at score mål igen (8 mål i de seneste 3 kampe) og ikke mindst vinde kampene også når man mindst venter det. Leicester er i øjeblikket en klub der ser frem og op i tabellen igen. Det viser resultaterne. Klubben har siden 3:1 sejren over Liverpool den 27. februar 2017 startet en tendens. De er begyndt at vinde fodbold kampe igen. Sejren over Liverpool blev fulgt op af endnu en 3:1 sejr over Premier League klubben Hull City ligeledes på King Power stadion. Det mest imponerende er dog 2:0 sejren over spanske FC Sevilla i Champions League 1/8 finalen og dermed videre kvalifikation til kvartfinalerne. 3 sejre på stribe til Leicester. Sammenholder man det med den flotte indbyrdes statistik klubben har i de seneste 5 møder med Westham, så er det dobbeltchancen, der er det forsigtige og mest sandsynlige odds til dagens kamp, at Leicester vinder eller uafgjort til odds 1,60. PRIMÆRT FORSLAG
 • Forslag 2:Jeg vover faktisk at anbefale et 2-tal og sejr til Leicester i dag. Det er på tide, at de engelske mestre og bedste udehold fra sidste år endelig får en sejr i hus OGSÅ på udebane. Et 2-tal belønnes med lukrative odds på 3,10. Jeg skriver lukrative, fordi i min bog er det Leicester der er favoritter i dagens kamp!
 • Forslag 3: Kampens resultat: Jeg vil til de dristige gå efter de høje odds i denne kamp i ciffertips. Alle tager udgangspunkt i Leicester point. 1:3 til odds 26, 0:3 til odds 34, 0:4 til odds 67 og endelig 0-5 til odds 201.
 • Forslag 4: Første målscorer: Jamie Vardi til første målscorer til odds 6,50 eller når som helst til odds 2,62.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3