top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-03-2017 Champions League 1/8 Juventus – FC Porto, kampstart 14. Marts 2017 klokken 20:45

Tirsdag er der returkampe i Champions League 1/8 finalerne. Fodbold kampen mellem Juventus og FC Porto sluttede i det første møde med en 0:2 sejr til Juventus. FC Porto har derfor ”ryggen mod muren” når de skal forsøge at vinde på et italiensk stadion, hvor hjemmeholdet Juventus vinder HVER gang de spiller i serie A. Jeg har samlet den mest friske statistik til kampen og tilsidst i artiklen kan du læse mine spilforslag. Husk nu at se Champions League kampene på tv. Det er lutter verdensklasse fodbold. Det SKAL man se, hvis man er seriøs fodbold entusiast. – og det er DU siden du læser dette. God kamp min ven.
  • Kampstart: 14. marts 2017 klokken 20:45
  • Se med på tv: Tv3 Sport 1
  • Dagens bookmaker: Alle odds på denne info side er fra denne bookmaker. SPIL MED!

Statistik fra Champions League

  • Juventus har vundet 5 af de seneste 6 Champions lLague kampe de har spillet.
  • Juventus har spillet uafgjort ved halvleg og dernæst vundet de seneste 3 Champions League kampe i træk. (I dag får man odds 4 hos bet365 for et lignende scenarie for fjerde kamp i træk)
  • Juventus slog den 22. februar 2017 dagens modstander FC Porto med cifrene 0:2.

Juventus formkurve

  • Siden det første møde den 22. februar 2017 mod Porto har Juventus spillet 3 hjemmekampe i den nationale fodbold turnering serie A. Alle kampene er vundet. Et andet spilforslag, som ramte plet, fokuserede for nogle dge siden på en meget klar trend på Juventus´hjemmebane. Juvenus taber ALDRIG. Juventus har i dag vundet 31 kampe i træk på sit eget stadion. Det er verdensklasse.

FC Porto´formkurve

  • FC Porto tabte den 22. februar 2017 på egen hjemmebane med 0:2 til Juventus. Siden det nederlag har FC Porto spillet 3 fodbold kampe i den nationale liga. Alle kampe er vundet sikkert. De seneste 2 med cifrene /.0 og 4:0.
Spilforslag

  • Juventus har i den nationale liga vundet de seneste 31 serie A fodboldkampe i træk. Det er verdensklasse. Tirsdagens modstander har Juventus desuden allerede sprængt til atomer på portugisernes egen hjemmebane for blot 3 uger siden den 22. februar 2017. I min bog er det derfor et gave odds at få 1,67 på 1-tallet på endnu en hjemmesejr til Juventus. SPIL DETTE ODDS HER eller her. Det forekommer meget, meget, meget sandsynligt at kampen ender med sikker Juventus sejr. Det er korrekt, at Juventus blot kan ”fedtspille” og i princippet kan køre en kvarfinale i hus med henholdende og værdiløst bold flytteri. Det vurderer jeg ikke kommer til at ske. Den manøvre er simpelthen for farlig. Juventus vil vinde denne kamp for os og de har statistikken med sig. Juventus hjemmebane er et fort med kampklædte topspillere.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3