top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-03-2017 Få en forrentning på 25% på kroatisk topfodbold og 100% tendens 36 kampe i streg

  • Kampstart: Hajduk Split – Rijeka, klokken 17:00 den 11. marts 2017
Kroatisk topfodbold har i mange år haft en topklub – Dinamo Zagreb. Der er dog en indikation af, at det er ved at være slut fra og med denne sæson. Dagens gennem 2 sæsoner ubesejrede mandskab på hjemmebane og blot 1 nederlag på udebane i forrige sæson – Rijeka – er det mest sandsynlige bud i min bog på en kroatisk mester i denne sæson. Dagens odds er endnu et af de odds, som kloge oddsere har lukreret på uge efter uge. Fra og med i dag kan du også begynde at score dette meget sandsynlige odds. God tips og odds lørdag. PS: Igår RAMTE Juventus fidusen PLET – men er du vimmer mand det var på ”vippen” . Endnu engang kan jeg blot konstatere, at det er tæt på magi, når Juventus spiller på eget græs. Juventus vinder HVER gang. Det betyder også at DU vinder hver gang.

25% i forrentning på 100% tendens i 36 fodboldkampe

  • Fakta: Rijeka er UBESEJRET de seneste 36 fodbold kampe i træk i den kroatiske 1. division.
  • Fakta: Dagens modstander Hajduk Split og Rijeka har mødt hinanden 5 gange siden 1. november 2015. Alle 5 fodboldkampe er vundet af – Rijeka.
  • Spilforslag: Derfor – det meget sandsynlige odds til dagens kroatiske møde mellem rækkens nummer 1 Rijeka med 61 point og rækkens nummer 2 Hajduk Split med 41 point er spillet ”dobbeltchancen at Rijeka vinder eller uafgjort til odds 1,25”.
  • Odds idag: Odds kan med fordel spilles hos en af disse 2 bookmakere: bet365 eller unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3