top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-03-2017 Champions League 1/8 finale Napoli – Real Madrid med gratis spil forslag og statistisk materiale

Real Madrid vandt 15. februar 2017 3:1 over Napoli på hjemmebanen Santiago Bernabeu. I aften tirsdag den 7. marts 2017 er der returkamp på Napoli´s hjemmebane Stadio San Paolo. Ifølge bookmakerne og alle eksperter er Real Madrid trods udebane stadigvæk favorit i aften mod Napoli. Se de fakta jeg har oplistet nedenfor og bliv vejledt til, hvor jeg synes du bør ofre dine odds kroner i aften. Jeg gør som altid brug af statistik, intuition og tendenser.

Bookmakere med fokus på Champions League 2016/17

Disse 2 bookmakere dækker Champions League kampen med mange odds
Alle odds nederst under "spilforslag" er fra disse 2 bookmakere.

Fakta og statistik

Der er scoret OVER 2,5 mål i ALLE Real Madrid´s seneste 7 Champions League fodbold kampe i træk

 • Real Madrid er UBESEJRET i klubbens seneste 11 Champions League kampe i træk. Tendens 100%
 • Første Champions League 1/8-finale mellem Napoli og Real Madrid vandt RM med 3:1.

Real Madrid´s kampform EFTER 15. februar 2017

 • Real Madrid har vundet 3 kampe, tabt 1 og spillet en uafgjort.
 • De seneste 4 kampe i træk, som Real Madrid har spillet er ALLE gået OVER 2,5 mål. Det samlede antal mål for de 4 kampe er 19 mål , dvs i gennemsnit 4,75 mål pr. kamp. Tendens 100%

Napoli´s kampform EFTER 15. februar 2017

 • Napoli har siden 15. februar spillet 4. kampe. De har vundet 2 og tabt 2. Der er i de 3 kampe ialt scoret 13 mål – dvs i gennemsnit 3,25 mål pr. kamp. Der er scoret OVER 2,5 mål i 75% af kampene.

Napoli´s hjemmebane i serie A

 • Napoli har i denne sæson spillet 14 hjemmekampe i serie A. 9 af disse er vundet, 3 er sluttet uafgjort og 2 er tabt.  Napoli har på sin hjemmebane Stadio san Paolo en vinder score på 64,29%.
 • Napoli har på sit stadion en målscore på 30:16. Ialt er der scoret 46 mål i 14 kampe, så i gennemsnit 3,28 mål pr. kamp.

Spilforslag med odds til 1/8 - finale: Napoli - Real Madrid 

 • Napoli SKAL frem på banen og score minimum 3 mål på Real Madrid, hvis de vil kvalificere sig videre til ¼ finalerne i Champions League. De kan ”nøjes” med at vinde med de cifre i kraft af ”reglen om udebanemål” tæller dobbelt. Hør dog lige her en gang. Det er selveste Real Madrid, der kommer på besøg denne tirsdag aften. Napoli kan og bør ikke komme i nærheden af at vinde over Real Madrid med 3 mål. Det er derfor ikke 1-tallet på Napoli sejr,  der er det mest spilbare resultat i denne kamp – det er derimod antallet af mål. Jeg vurderer, at Real Madrid er kommet til Napoli for at spille fodbold – de er kommet for at vinde kampen eller minimum få et uafgjort resultat med hjem. Det er også meget sandsynligt – idet Napoli med blot en gevinst score på 64,29% i den hjemlige serie A liga ikke har en for RM´s vedkommende skræmmende hjemmebane statistik.
 • Spiller man på denne kamp er det dobbeltchancen, at Real Madrid vinder eller uafgjort til odds 1,40, som man skal sigte efter. 40% i forrentning på det er sku´ i orden.
 • Endnu mere sandsynligt er dog, at kampen bliver målrig, så start eventuelt med OVER 2,5 mål til odds 1,40. Dette er et fint begynder odds til dig, der ikke har spillet før. PRIMÆRT ODDS.
 • Mit bud på kampens resultat er 3:3 og det giver odds 26! Dette fører til mit sidste odds til kampens resultat, som jeg vurderer slutter med ”X” til odds 3,90.
 • Spil med her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3