top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-02-2017 Leicester – Liverpool, kampstart 21:00

Leicester uden træner Ranieri skal i dag mandag den 27. februar 2017 spille på sit stadion King Power mod Liverpool, som har haft en hård start på sæsonen efter nytår. Se fakta og overvejelser inden det går løs i aften klokken 21:00.

Faktuelle data

  • Statistik og fakta: Liverpool har kunnet hvile sig i 16 dage siden klubbens flotte 2:0 resultat mod Tottenham den 11. februar.
  • Statistik og fakta: Liverpool ligger inden dagens møde med Leicester på en 5. plads med 49 point. 22 af disse point er hentet på udebane. Liverpool har i denne sæson blot 3 nederlag på udebane.
  • Statistik og fakta: Leicester ligger i skrivende stund UNDER nedrykningsstregen med blot 21 point vundet i 25 kampe.
  • Statistik og fakta: Leicester har hentet 18 af sine point på sit hjemme stadion via 5 sejre, 3 uafgjort og 4 nederlag. Vigtigt at notere sig!!!
  • Indbyrdes kampe: Siden 2. decembar 2014 har Leicester og Liverpool mødt hinanden 5 gange. Resultaterne i de kampe var 1 sejr til Leicester, 1 uafghjort og 3 Liverpool sejre. Klubbernes seneste møde var 10. september 2016, hvor Liverpool på Anfield vandt med cifrene 4:1.

Formkurver

  • Liverpool´s formkurve: Liverpool har haft en trist start på det nye år. Jeg vælger at sætte spot på den seneste måneds tid. 25. januar lagde Liverpool græs til en kamo i EFL cup ´en mod Southampton. Liverpool tabte.  3 dage senere var der igen kamp på Anfiels – denne gang i FA Cup´en mod Wolverhampton. Liverpool tabte 1:2. De seneste 3 kampe har først givet et uafgjort resultt mod Chelsea, dernæst en 2:0 nederlags fadæse mod Hull for endelig at vinde 2:0 over Tottenham på Anfield. Derfor – Liverpool har IKKE været gode efter nytår – faktisk ekstremt svingende i præstationerne og ofte direkte ringe.
  • Leicester´s formkurve: Leicester har været ringe HELE sæson hvilket deres placering under nedrykningsstregen er et udtryk for. Siden 31. januar 2017 har Leicester spillet 6 kampe. De har tabt 5 og vundet en enkelt kamp. Ikke bestået i min bog af et engelsk mesterhold fra forrige sæson.

Spil forslag med odds:

  • Leicester har netop afskediget deres træner Ranieri – som en konsekvens af klubbens ikke tilfredsstillende resultater i denne sæson. Spørgsmålet er blot om det alene er nok til at få Leicester ud af denne tabs cyklus,  de har været havnet i det meste af sæsonen. I Liverpool møder Leicester en klub, som efter nytår har været en skygge af sig selv. Liverpool lignede før jul på mange områder den sandsynlige direkte konkurrent til det engelske mesterskab. Det er klubben ikke længere i kraft af de mange point tab.
  • Leicester scorer ikke mange mål i denne sæson. På hjemmebanen King Power stadion har Leicester blot scoret 16 mål i 12 hjemmekampe. Til sammenligning har Liverpool scoret 23 mål i 13 udekampe. Liverpool bør være den stærkeste klub – men odds på et 2-tal er helt nede og skrabe bunden på 1,70. Liverpool er lille favorit javist – men i kraft af hjemmebane fordelen, samt det faktum at Leicester spillerne har meget mere end blot point at spille for – så er der en chance for at klubben kommer til at spille over evne i denne kamp. Hvis du spiller på denne kamp, så er det, det rene 1-tal på odds 5,25 – der skal overvejes. Det er et faktum, at Liverpool har fået uafgjort mod Chelsea og har vundet over Tottenham for nylig. Det er også et faktum, at Liverpool har tabt til Hull 4. februar. Derfor - Liverpool er ikke det sikre bet, som mange går og tror. Derfor udnyt i stedet det høje odds på 1-tallet, det er absolut en mulighed.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3