top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-02-2017 Apollon Limassol – Apoel Nicosia, En cypriotisk kæmpe er træt

Mandag den 27. februar 2017 retter jeg blikket mod cypriotisk fodbold. Apoel Nicosia er suverænt tophold på Cypern.  I denne sæson har klubben spillet 24 kampe og blot lidt 1 nederlag. De fleste kender særdeles godt til Apoel Nicosia, idet klubben gennem årene flere gange har gjort sig positivt bemærket i de internationale fodbold turneringer.
Apoel beviste sit vindergen for blot få dage siden, da den cypriotiske mesterklub 23. februar 2017 sendte spanske Atl. Bilbao ud af UEFA Europa League via en 2:0 sejr på eget græs i returkampen. Mandag den 27. februar er det dog en fodbold kamp i den hjemlige 1. division, som har fanget min interesse og eftersom du læser dette - også din. Læs statistik og tendenser nedenfor. Der er et flot odds i vente!!!
  • Tidspunkt: Apollon Limassol – Apoel Nicosia, kampstart 27. Februar 2017 klokken 18:00

Faktuel viden til odds

  • Statistik og tendenser:  Siden 6, april 2016 har Apollon Limassol og Apoel Nicosia mødt hinanden 5 gange. Apollon Limassol har vundet de 3 og 2 er sluttet uafgjort mod Apoel Nicosia! Noget tyder på Limassol har recepten til at knække Apoel, de har i hvert fald de seneste 5 kampe i træk IKKE tabt til topholdet Apoel. (Fortsætter denne tendens, hvilket jeg vurderer den gør, så får alle der spiller med 57% i forrentning – det er mega godt)
  • Statistik og tendenser:  Apollon Limassol har vundet 9 af klubbens seneste 10 kampe i den cypriotiske 1. division.
  • Statistik og tendenser: Apoel Nicosia har vundet 8 af klubbens seneste 9 kampe i 1.division.
  • Statistik og tendenser:  Apollon Limassol har vundet BEGGE halvlege i 7 af de seneste 8 kampe i 1. division.
  • Statistik og tendenser:  Apollon har i 12 hjemmekampe i denne sæson blot tabt én kamp.
  • Statistik og tendenser: Der er scoret UNDER 2,5 mål i de seneste 5 møder i træk mellem Apollon Limassol og Apoel Nicosia.

Spil forslag med odds baseret på viden og tendenser

  • Jeg mener at Europa League kampen mod Athl. Bilbao meget vel stadigvæk både fysisk og psykisk kan sidde i Apoel Nicosia spillerne. Sammenholder du denne ekstremt vigtige information med klubbernes indbyrdes møder det seneste 1 års tid – så peger pilene mest på point i Apoel Limassol´s retning. Derfor – A. Limassol har en stærk hjemmebane, så overvej et 1-tal  ”LIGE PÅ” til odds 2,80.
  • Alternativt vælg det mere forsigtige spil ”dobbeltchancen” hos denne bookmaker, at Apollon Limassol blot for sjette kamp i træk mod Apoel Nicosia blot ikke må tabe kampen på hjemmebane. Dobbeltchancen at Apollon Limassol vinder eller uafgjort giver et fornemt odds på 1,57. UDNYT DET!
  • Her kan du spille disse odds: Her og her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3