top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-02-2017 Atletico Madrid – FC Barcelona, La Liga med spil forslag og odds, kampstart 16:15

Atletico Madrid og FC Barcelona skal for tredje gang i denne måned spille mod hinanden. Det er drøn lækkert og husk at alle kan se med hos flere af bookmakerne helt gratis via live streaming. Se info grafik længere nede hvor og hvordan. Jeg har fundet en masse interessant ”rå data”, som viser klubbernes præstationer op til i dag, så du kan være faktuelt klædt på inden kampen bliver sat i gang denne søndag 26. februar 2017 klokken 16:15. God kamp. Ram Plet!

Se Atletico – FC Barcelona

– HELT GRATIS i eftermiddag 26. februar 2017 - klokken 16:15

Alle fodbold kampe fra La Liga bliver livestreamet 100% gratis til alle, der er ””logget ind”” med deres brugernavn hos denne bookmaker. Det du skal gøre, hvis du vil se denne kamp eller en af de andre La Liga kampe er.
 1. Opret dig som bruger.
 2. Registrer dit visakort. Indsæt et minimumsbeløb (som bliver stående på din konto)
 3. Dernæst klikker man på ””livebilleder ”” oppe i højre hjørne inde på hjemmeside og alle sportsudsendelser herunder Atletico Madrid – FC Barcelona”” bliver streamet helt og aldeles gratis til ipad, iphone, computer eller android enhed.
 4. Det koster ikke én eneste krone at se med. Hvorfor ikke ? – fordi det er gratis!
 5. Se med gratis hos denne bookmaker

1. Statistik og tendenser

- Vidste du det? Ubesejret 16 fodbold kampe i træk. UDNYT DET!

 • Statistik & tendenser:  FC Barcelona har 51 point med en total målscore på 63:19. Målscoren er den på alle måder mest imponerende sammenlignet med alle andre klubber i La Liga. FC Barcelona har scoret flest mål af alle – 63 stk. ialt og defensivt er der blot scoret 19 mål – hvilket er færrest mål der i denne sæson er scoret på nogen klubber i La Liga overhovedet.
 • Statistik & tendenser:  Real Madrid på førstepladsen har blot 52 point, så intet er afgjort i det spanske om hvem der i sidste ende kan løbe med det spanske mesterskab.
 • Statistik & tendenser:  I dag er det for FC Barcelona´s vedkommende en udekamp. På Udebane har FCB i denne sæson blot tabt 1 kamp i 12 udekampe. Dernæst 8 sejre og 3 uafgjort. Igen skiller FCB sig ud ved at have vundet FLEST udesejre sammenlignet med andre klubber i ligaen og med blot 1 nederlag at have tabt færrest kampe på udebane.
 • Statistik & tendenser:  På udebane har FCB i denne sæson scoret 35 mål i 12 kampe, det er næsten 3 mål pr. kamp. Ingen andre klubber er så markant målfarlige på eget græs. Real Madrid er næstfarligst med sine 26 udebanemål – og der er alligevel en margin på 9 mål!!!
 • Statistik & tendenser:  FC Barcelona er UBESEJRET de seneste 16 kampe i træk i La Liga. TENDENS 100%
 • Statistik & tendenser:  FCB er UBESEJRET i 11 af de seneste 12 møder med Atletico Madrid. Tendens 91,66%
 • Statistik & tendenser:  FC Barcelona har vundet BEGGE HALVLEGE i de seneste 5 af 6 La Liga kampe. (Fortsætter denne tendens så kan man i dag i vinder/vinder score et GIGA odds på 3,75!) TENDENS 83,33%
 • Statistik & tendenser:  Der er scoret OVER 2,5 mål i 5 af FCB´s seneste 6 La Liga kampe. TENDENS 83,33%
 • Statistik & tendenser:  Atletico madrid har på eget græs i denne sæson vundet 8 ud af 11 hjemmekampe. TENDENS 72,72%
 • Statistik & tendenser:  Atletico Madrid har 45 point sammenlagt, det er 6 point færre end FCB og 7 point færre end Real Madrid på førstepladsen. Atletico kan med en sejr i dag for alvor melde sig ind i topkampen igen om det spanske mesterskab.

2. Indbyrdes kampe

 • Atletico Madrid og FC Barcelona har i denne måned allerede mødt hinanden 2 gange i Copa Del Rey. Første møde den 1. februar 2017 på Vicente Calderon sluttede med en 1:2 sejr til FC Barcelona og den efterfølgende returkamp på Camp Nou sluttede med 1:1. Scoringerne fra FCB var 2 stk. fra Luis Suarez og en enkelt fra troldmanden Messi. De 2 kampe indikerer at FCB har overtaget i øjeblikket, når det gælder sammenstød med Atletico Madrid.

 3.Spilforslag med odds hos bookmakerne

 • Det primære odds forslag til denne kamp er, at FCB ikke bør tabe kampen. Fortsætter den tendens på 100% (SE ovenfor) , så kan man i dag i spillet ”dobbeltchancen” få et FAVORABELT odds på 1,42, at FC Barcelona vinder eller uafgjort. Det er MEGA godt. PRIMÆRT ODDS ALLE BØR SPILLE!
 • Dernæst er det antallet af mål. I dag giver eksempelvis denne spilvirksomhed odds 1,92 på OVER 2,5 mål. Det er en gave – se blot hvor mange mål FCB alene i gennemsnit scorer pr. udekamp – næsten 3 mål. Når man dertil lægger at begge klubber må forventes at gå efter de 3 point – så bliver der uden tvivl gået offensivt til værks på græstæppet fra dommerens start fløjt.
 • Målscorer når som helst er Luis Suarez til odds 2,20. De seneste 2 kampe klubberne har mødt hinanden OGSÅ i denne måned har begge været med mål af Suarez – så det bør ske igen. Alternativt er der Messi til odds 4,75 til ”første målscorer”.
 • Mit bud på korrekt resultat er 1:3 til FC Barcelona til odds 19.
 • Her kan man spille alle odds: Alle odds kan spilles hos fx denne eller denne bookmaker. GOD KAMP.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3