top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-02-2017 Hævn i luften, Tottenham – Gent, spil forslag til Europa League fodbold returkampen

23-2-2017 torsdag aften klokken 21:05 er der returkamp mellem Premier League klubben Tottenham og den belgiske fodbold klub Gent i UEFA Europa League. Det første møde mellem disse 2 klubber sluttede overraskende for bookmakerne med en hjemmesejr til Gent på 1:0. Jeg har ””kradset lidt i lakken”” og det har vist sig, at Gent IKKE er ubekendt med at vinde på egen hjemmebane. I dag skal Gent dog spille på udebane – så det er interessant at se på, hvorledes klubben har præsteret i denne sæson på udebane i den nationale liga. Den viden vi henter her, vil være med til at ruste alle der spiller med til dagens mest sandsynlige odds.

Fakta & statistik

  • Tottenham ligger nummer 3 i Premier League med 50 point.
  • Tottenham har i dette års hjemlige turnering vist sig at have en DRØN STÆRK hjemmebane. 10 sejre, 2 uafgjort og NUL nederlag. Tottenham er det eneste Premier League mandskab som i denne sæson ikke har tabt på eget græs. Det er klasse!
  • Se lige her: Målscoren på Tottenhams hjemmebane er 26:5. De er meget dygtige offensivt – de scorer mål – og defensivt er de uigennemtrængelige for de fleste klubber. Faktisk er Tottenham den klub der er scoret færrest mål på i dette års udgave af Premier League.
  • I den første kamp mellem Gent og Tottenham vandt Gent med 1:0. Tottenhm er derfor ””pisket” til at vinde i dag.
  • Gent spiller i den belgiske 1. division. I øjeblikket ligger klubben helt nede på en 8. plads i den belgiske nationale fodbold liga. Det er især klubbens decideret ringe præstationer på udebane, som er den primære forklaring på at klubben ikke er en topklub i denne sæson. På udebane har Gent KUN vundet 1 kamp ud af 14. Det e PIVRINGE.Klubben er faktisk den 5´te dårligste klub – hvis man måler på antallet af vundne point på udebane.
  • Spiller Gent på hjemmebane i den nationale fodbold liga 1. divison, så er formen af en helt anden kaliber. På Gent´s hjemmebane har de i denne sæson vundet 10 ud af 13 hjemmekampe. Derfor  – Gent på hjemmebane og på udebane – der er STOR forskel.

Spil forslag med odds

  • Dette er DAGENS ODDS. Tottenham bør som minimum vinde denne kamp med 2 overskydende mål. Tottenham er særdeles målfarlige på hjemmebane – faktaene fra Premier Laegue tegner et tydeligt spor. Desuden må man karakterisere flere af Premier League klubberne til at have kvalitativt bedre spillere end Gent har det. Til den forsigtige tipper er der 1-tals odds på 1,30. MEGET SANDSYNLIGT. I den hjemlige liga kan du se i fakta og statistik ovenfor, at Tottenham i denne sæson er ubesejret på hjemmebane og har en sejrs frekvens på eget græs på 83,33%.
  • Antal mål bør også gå OVER 2,5 mål til odds 1,70. Husk på Tottenham er allerede bagud 0:1 fra klubbernes første møde. Jeg forventer at Tottenham relativt hurtigt kommer foran 1:0 / 2:0 og derefter vil Gent være nødtvunget til at komme mere frem på banen. Eftersom Gent i denne sæson og i sidste års sæson er 2 helt forskellige størrelser plus Tottenham ER et bedre kvalitativt klubhold, så bør målene komme væltende ind.
  • En virksomhed med kvalitet på odds hylderne: Alle odds er ”sakset” fra bet365. Til denne kamp har spil virksomheden ialt 110 spil muligheder udover de 2, som er anbefalet ovenfor. SPIL MED HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3