top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-02-2017 FC Sevilla – Leicester, GAVE odds i Champions League. Topklub mod BUNDKLUB

22. februar 2017 spiller FC Sevilla mod Leicester i Champions League. Dette er nok en af de mest imødesete Champions League kampe, idet hjemmeholdet i denne kamp i min optik må betegnes som gigant favorit. Alligevel får man en forrentning på 36% af sin investerede risikovillige kapital på et meget sandsynligt resultat. Jeg mnder om at hjemmeholdet FC Sevilla ved at de SKAL vinde denne fodbold kamp på eget græs og derfor med eget publikum i ryggen vil være ekstremt opsatte på at levere varen . Se statistik og tendenser og spil forslag på denne side og God kamp!
 • FC Sevilla – Leicester, kampstart 20:45 den 22. februar 2017
 • Spil dine odds hos Europas største bookmaker: En virksomhed der har alle de værktøjer den dygtige oddser har brug for. Gratis at få en konto her.

Spilforslag med statistik og tendenser til Champions League kampen FC Sevilla - Leicester

 • Statistik & tendenser: Leicester har i denne sæson af Premier League spillet 13 udekampe. Det er blevet til 10 nederlag, 3 uafgjort og nul sejre. Jeg gentager NUL udesejre til Leicester OVERHOVEDET i dette års Premier League – PIVRINGE!
 • Statistik & tendenser: Leicester ligger med sine 21 point blot 1 point over nedrykning og hele 39 point efter førerklubben Chelsea. I Premier league har Leicester været en skygge af sig selv i år – ISÆR når de spiller på udebane. Blot 3 point af de 21 klubben har hentet i total kommer fra udebane kampene.
 • Statistik & tendenser: Leicester har en målscore på udebane på 8-27. De blot 8 scorede mål er det nærstdårligste i ligaen for en Premier League klub på fremmed græs. I den anden ende er der gået 27 point ind – det er og det næstdårligste af samtlige 20 Premier League klubber. (For at sætte disse resultater i relief vil jeg lige opridse hvad Leicester opnåede i forrige sæson. Her indkasserede klubben blot 2 nederlag i 19 udekampe. De indkasserede blot 18 mål i 19 kampe og var dermed Premier Leagues i særklasse bedste defensive  mandskab. På den offensive front var de med i top 3 over hvem der scorede flest mål. – Derfor Leicester i denne sæson og sidste sæson er som nat og dag – det er det den kloge tipper bør udnytte i dag.)
 • Statistik & tendenser: FC Sevilla er i storform i dette års nationale spanske La Liga. FC Sevilla ligger nummer 3 i ligaen med 49 point. De 2 klubber foran dem i tabellen er Real Madrid med 52 point og FC Barcelona med 51 point.
 • Statistik & tendenser: FC Sevilla har i La Liga i denne sæson den anden stærkeste hjemmebane med sine 28 point – kun overgået af Real Madrid der har hentet 32 point på eget græs.
 • Statistik & tendenser: I La Liga er der kun 3 klubber der scorer flere mål på Hjemmebane end FC Sevilla. Det er Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid.

Spil forslag med odds til den eftertænksomme tipper – GAVE ODDS i dag

 • Det er sjældent man får så godt et odds på et på alle måder MEEEEEga sandsynligt resultat. FC Sevilla kan ikke undgå at vinde denne fodbold kamp. Den spanske klub møder i Leicester en flok slukørede, triste, ””uden tro på egne evner”” engelske mestre, der har en trend fra den hjemlige liga, der hedder tab på tab og en sjælden gang en uafgjort, når de spiller på fremmed græs. Leicester spillerne skal nok via peptalk fra træneren og andre omkring dem møde motiverede op til dagens Champions League kamp – problemet er blot at alle ved at i øjeblikket er Leicester spillerne bare ikke gode nok. Leicester er billedligt talt ”Kejseren i nye klæder – han har ikke noget tøj på”.
 • Kort sagt – dagens i særklasse bedste og mest sikre odds er et 1-tal til odds 1,36. UDNYT DET. Leicester er et BUNDHOLD i Premier League med NUL sejre i 13 udekampe i den hjemlige liga. FC Sevilla er en top 3 klub i La Liga blot 3 point fra en førsteplads i ligaen. Meget, Meget, Sandsynligt odds. Kæmpe gave at få 36% forrentning på dette 1-tal.
 • Leicester har i år måske Premier Leagues ringeste defensiv, så vil man forsøge sig på antal mål, så start ved OVER 2,5 mål til odds 1,65. Sandsynligt
 • Spil dine odds hos Europas største bookmaker: En virksomhed der har alle de værktøjer den dygtige oddser har brug for. Gratis at få en konto her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3