top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-02-2017 FC Porto – Juventus, Champions League med spil forslag, kampstart 20:45

  • FC Porto – Juventus , kampstart 20:45
22. februar 2017 er der 1/8 finale mellem portugisiske FC Porto og italienske Juventus. Begge er mesterklubber fra deres respektive hjemlande og begge klarer sig også udmærket i deres nationale ligaer i denne sæson. I aften gælder det Champions League 1/8 – finalen og der er noget at glæde sig til. Alle de andre Champions League kampe (på nær en) har været særdeles målrige. Se hvem der vinder denne kamp og andre odds forslag FØR du spiller på fodbold kampen. GOD Kamp!

Spil forslag med statistik og fakta

  • Fakta og statistik: FC Porto har i denne sæson i den nationale liga på sin hjemmebane vundet 11 kampe og spillet 1 uafgjort i 12 kampe – dvs NUL nederlag og en målscore på 29-7.
  • Fakta og statistik: Juventus har i denne sæson spillet 21 kampe i den nationale liga. Heraf er de 21 vundet og 4 er tabt. Juventus har med andre ord i den nationale liga serie A i 25 kampe spillet NUL kampe uafgjort.
  • Fakta og statistik: Juventus målscore på udebane er på 19-10, mens den på eget stadion er på 34-7. Der er altså en markant forskel på det italienske klubholds præstationer afhængigt af om de spiller hjemme eller ude.
  • Fakta og statistik: Porto har holdt ””buret rent”” i de seneste 3 Champions League kampe i træk. (Denne tendens alene kan man udnytte i et spil på dobbeltchancen hos bet365, at Porto vinder eller uafgjort til odds 1,55)

Spil forslag med odds

  • Mega høje odds i dag: Ingen tvivl om at det er 2 klubber der begge er i medvind i øjeblikket. FC Porto har siden 15. januar 2017 spillet 6 kampe – alle er vundet. Juventus har siden 22. januar spillet 7 kampe – samtlige er ligeledes vundet. I dag er så spørgsmålet – hvem vil vinde i aften? Jeg forholder mig i denne sammenhæng til , hvorledes det er gået i de andre 1/8 finaler. Favoritterne har stort set vundet hver gang og i hovedparten af kampene er kampene blevet MEGET målrige.
    I denne kamp mellem FC Porto og Juventus er det udeholdet som ifølge bookmakerne er favorit til at vinde. Det er også derfor, at man skal gå efter hjemmesejren til FC Porto og det ekstremt høje odds på 3,30 på 1-tallet. Husk på FC Porto har hjemmebane fordel og Juventus er til at tale med, når de spiller på udebane. I serie A har Juventus i denne sæson eksempelvis tabt 1/3 af sine udekampe!!!!!! Et andet odds som er ekstremt attraktivt er OVER 2,5 mål til odds 2,60. Det bør man overveje – se blot hvorledes de andre Champions League 1/8- finaler nærmest er eksploderet i mål. (Paris SG slog Barcelona 4:0, Leverkusen 2:4 Atl Madrid, Manchester City 5:3 Monaco)
  • Spil dine odds hos de bedste: En allround bookmaker med et veludført produkt til den kræsne oddser: Spil her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3