top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-02-2017 M & M , Champions League , Manchester City – Monaco, kampstart 20:45

21. februar 2017 klokken 20:45 spilles den første Champions League kamp mellem Manchester City og Monaco. Læs fakta og statistik til denne kamp og se hvor du bør sætte dine kryds til dette brag af en kamp mellem 2 af Europas største klubber.
  • M & M , Manchester City – Monaco, kampstart 20:45 den 21. Februar 2017

Fakta og spilforslag til Champions League kampen Manchester City - Monaco

  • FAKTA & statistik: Manchester C. har er ubesejret i 1 måned præcis i dag. Siden 21. januar 2017 er det blevet til 2 uafgjort og 4 sejre til Manchester City. Den seneste uafgjorte var mod upåagtede Huddersfield i FA Cup ´en.
  • FAKTA & statistik: De seneste 6 kampe Monaco har spillet er ligeledes 4 sejre og 2 uafgjort.
  • FAKTA & statistik: Der er scoret OVER 2,5 mål i Monacos seneste 3 Champions League kampe.
  • FAKTA & statistik: Manchester City har en STÆRK hjemmebane. Det vidner resultaterne i dette års Premier League om. Blot 1 nederlag på eget græs i 12 kampe. 7 sejre og 4 uafgjort.
  • FAKTA & statistik: Manchester City ligger på en 2. plads i Premier League med 52 point – 8 point efter førerklubben Chelsea. Manchester City har fået point i 80% af samtlige kampe i dette års Premier League. Pointene er hentet tæt på 50/50 på ude- og hjemmebane.
  • FAKTA & statistik: Der er i Manchester City´s hjemmekampe i Premier League i gennemsnit scoret 3 mål pr. kamp.
  • FAKTA & statistik: I ligue 1 er Monaco godt kørende – men der er en klar indikation af at klubben på eget græs er enestående – mens de på udebane er mere gennemsnitlige. På eget stadion er det i den hjemlige liga blevet til 11 sejre og blot 1 nederlag i 13 kampe. På udebane er det blevet til blot 7 sejre i 13 kampe – dog 4 uafgjort og blot 2 nederlag. I den hjemlige liga taber Monaco meget sjældent – blot 3 nederlag i denne sæson ud af 26 kampe.


Odds forslag 

Det er alfa og omega at få så mange mål på kontoen på eget græs – hvis man VIL Champions League og går efter pokalen med de store ører. Jeg kan ikke lade være med at skele til resultaterne fra sidste uges Champions League mesterbrag. 3 ud af fire af disse kampe sluttede med MANGE mål. (Barcelona blev fx slagtet med 4:0) Når jeg kigger på Monacos kampe i den hjemlige liga – så lukker Monaco i gennemsnit mindst 1 mål ind pr. kamp.
Manchester City må også formodes at være et stærkere hold – end flere af de klubber som Monaco har stået overfor i Ligue 1. Motivationen blandt Manchester City spillerne og den eufori man må forvente, der vil blive skabt i aften på lægterne betyder, at i min optik bør denne kamp blive både målrig (over 2,5 mål til odds 1,60) og med Manchester City som vinder. Odds på 1-tal til Manchester City er på 1,61 – det er helt helt i orden. Vil du spille forsigtigt – så er dobbeltchancen at Manchester City vinder eller uafgjort til odds 1,16 meget plausibelt. Husk på – det er ikke mange spillere forundt at spille en Champions League kamp så tæt på den endelige finale. Hjemmeholdet vil spille ”røven” ud af bukserne for at vinde og det er hjemmebanen der kommer til at være den afgørende faktor i aften. Manchester City er i storform.
  • SPIL ODDS hos en af markedets bedste virksomheder: En konto her er gratis og du får oveni hatten en masse gratis værktøjer og gratis livestreaming.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3