top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-02-2017 Real Madrid – Napoli klokken 20:45 den 15. februar 2017

15. februar 2017. Champions League fodboldkamp mellem Real Madrid og italienske Napoli. Begge klubber er i deres respektive nationale ligaer enormt målfarlige. Real Madrid har en stærk hjemmebane – men er det nok til at trumfe Napoli, som har flere forcer at trække på? Se fakta og spil forslag sidst på siden.

Kampstart:

  • Start tidspunkt: Real Madrid – Napoli klokken 20:45 den 15. februar 2017

55% & 53% forrentning  på stærk hjemmebane og 2 målfarlige kombatanter

  • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i Real Madrid´s seneste 6 Champions league kampe.
  • FAKTA: Real Madrid har i den hjemlige liga i gennemsnit scoret 2,6 mål på Santiago Bernabeu.
  • FAKTA: Real Madrid har en stærk hjemmebane. I La Ligas nuværende sæson har hjemmebanen givet 9 sejre og 2 uafgjort og 0 nederlag. I forrige sæson blev det 16 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag. Konklusion:
  • FAKTA: Napoli har i den hjemlige italienske serie A vist yderst kompetente forsvars evner, når Napoli var på besøg. Blot 12 mål er der scoret på dem i 11 udekampe.
  • FAKTA: Endnu mere opsigtsvækkende er det totale antal mål på udebane. 27 mål har Napoli scoret på udebane i denne sæson.
  • FAKTA: Kigger man på de italienske klubbers målscore, så er Napoli med 57 mål i 24 kampe den i særklasse mest offensive klub. (Juventus har til sammenligning kun scoret 49 mål).
  • Odds forslag: Det her er Champions League, så Real Madrid spillerne er pisket til at vinde denne kamp. Det bliver svært mod et defensivt  og offensivt godt italiensk mandskab. Alligevel er hjemmebanen fordelen så enorm – at man HVIS man spiller på denne fodbold kamp – så er det igen det rene 1-tal til (odds 1,55) man skal snuppe.  Forvent også mange mål i denne kamp (Odds 1,53 på OVER 2,5 mål) – Napoli er helt klart med på at forsøge at score – de har kvaliteterne til det og den nutidige sæson har vist at klubben har noget helt specielt som ingen andre italienske klubber kan præstere i øjeblikket.  
  • Spil et eller flere odds: Odds på denne side er fra virksomhederne bet365 & unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3