top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-02-2017 Bournemouth – Manchester City med spil forslag

Manchester City er mesterskabs aspiranter. I øjeblikket er Chelsea i ensom front i Premier League – men igår ”mistede” Chelsea 2 point og det er derfor i dag,  at Manchester City skal lukrere på gårsdagens fadæse af førerklubben. Der er desuden flere indikationer af, at Manchester City på en gennemsnitlig dag kan hente alle 3 point.

Kampstart

  • Bournemouth – Manchester City, klokken  21:00, den 13. februar 2017.

Seneste 3 møder med samlet målscore på 13:1 til Manchester City

  • FAKTA: De seneste 3 møder mellem disse klubber har fundet sted i 2015 og 2016. Manchester City har vundet alle 3 kampe komfortabelt 5:1, 4:0 & 4:0. Manchester City har endda vundet ALLE halvlege i kampene. Manchester City har udvist TOTAL domans over Bournemouth i alle møder.
  • FAKTA: Manchester City har en interessant tendens på udebane i Premier League i denne sæson. Klubben har som den eneste i PL ikke spillet en eneste kamp uafgjort på udebane i denne sæson. Fortsætter den tendens, så er der kun 1 og 2-tal tilbage.
  • Primært odds forslag: Manchester City SKAL hente 3 point i dag for at minimere gabet til de andre topklubber i Premier League ikke mindst Chelsea på førstepladsen. Desuden har 3 møder mellem disse klubber vist, at MC i den grad har formået at løse Bournemouth´s forsvar op. Fjerde sejr i træk og et 2-tal til odds 1,44.
  • Odds forslag 2: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,48.
  • Odds forslag 3: Manchester vinder begge halvlege til odds 2,10.
  • Spil disse odds:  Hos bet365 eller unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3