top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-02-2017 Bournemouth – Manchester City med spil forslag

Manchester City er mesterskabs aspiranter. I øjeblikket er Chelsea i ensom front i Premier League – men igår ”mistede” Chelsea 2 point og det er derfor i dag,  at Manchester City skal lukrere på gårsdagens fadæse af førerklubben. Der er desuden flere indikationer af, at Manchester City på en gennemsnitlig dag kan hente alle 3 point.

Kampstart

  • Bournemouth – Manchester City, klokken  21:00, den 13. februar 2017.

Seneste 3 møder med samlet målscore på 13:1 til Manchester City

  • FAKTA: De seneste 3 møder mellem disse klubber har fundet sted i 2015 og 2016. Manchester City har vundet alle 3 kampe komfortabelt 5:1, 4:0 & 4:0. Manchester City har endda vundet ALLE halvlege i kampene. Manchester City har udvist TOTAL domans over Bournemouth i alle møder.
  • FAKTA: Manchester City har en interessant tendens på udebane i Premier League i denne sæson. Klubben har som den eneste i PL ikke spillet en eneste kamp uafgjort på udebane i denne sæson. Fortsætter den tendens, så er der kun 1 og 2-tal tilbage.
  • Primært odds forslag: Manchester City SKAL hente 3 point i dag for at minimere gabet til de andre topklubber i Premier League ikke mindst Chelsea på førstepladsen. Desuden har 3 møder mellem disse klubber vist, at MC i den grad har formået at løse Bournemouth´s forsvar op. Fjerde sejr i træk og et 2-tal til odds 1,44.
  • Odds forslag 2: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,48.
  • Odds forslag 3: Manchester vinder begge halvlege til odds 2,10.
  • Spil disse odds:  Hos bet365 eller unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3