top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-02-2017 Burnley – Chelsea, odds 8,50 på tendens 69%

Burnley er PL´s dårligste udehold. På hjemmebanen Turf Moor er de Premier League´s 4´re bedste. Det er i den grad et godt odds man i dag får på en hjemmesejr.Enorm værdi og på ingen måde usandsynligt.

1. Kampstart

  • Burnley – Chelsea, kampstart 14:30

2. Højt odds på 8,50 på Premier Leagues fjerde stærkeste hjemmebane

  • FAKTA:  Oprykkerklubben Burnley har i denne sæson i Premier League hentet 29 point. Det bemærkelsesværdige i denne sammenhæng er, at 28 point kommer fra hjemmebanen Turf Moor. 9 sejre – 1 uafgjort og 3 nederlag i 13 hjemmekampe. En sejrs frekvens på Burnley´s hjemmebane på 69%. Mega imponerende for den lille oprykkerklub.
  • FAKTA:  Chelsea ligger komfortabelt i front i Premier league med 59 point – hele 9 point foran Tottenham på andenpladsen. Chelsea kan meget vel gå ””lidt for let”” til opgaven i dag mod Burnley. God chance for at Chelsea undervurderer hvor gode Burnley faktisk er – når de spiller derhjemme.
  • Oddsforslag med flere odds: Det er ikke usædvanligt og overraskende, at Chelsea og udesejr på 2-tal til odds 1,44 objektivt set er det mest sandsynlige resultat og så alligevel. Burnley på hjemmebane og på udebane er 2 helt forskellige scenarier. Burnley er gode på eget græs – faktisk rigtig gode. Det er kun top 3 klubberne Chelsea, Tottenham og Arsenal der med pointene på hjemmebane 33, 32 og 29 har scoret flere point end Burnley i egen hule i denne sæson. Derfor – der er enorm værdi i 1-tallet til odds 8,5 på Burnley sejr, et ”X” står i 4,60. Dobbeltchancen at Burnley vinder eller uafgjort giver odds 2,80. Vil du spille på denne fodboldkamp – så gå efter det rene 1-tal til odds 8,50
  • Her spiller du: Gode virksomheder at benytte til disse odds er bet365 & unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3