top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-02-2017 Burnley – Chelsea, odds 8,50 på tendens 69%

Burnley er PL´s dårligste udehold. På hjemmebanen Turf Moor er de Premier League´s 4´re bedste. Det er i den grad et godt odds man i dag får på en hjemmesejr.Enorm værdi og på ingen måde usandsynligt.

1. Kampstart

  • Burnley – Chelsea, kampstart 14:30

2. Højt odds på 8,50 på Premier Leagues fjerde stærkeste hjemmebane

  • FAKTA:  Oprykkerklubben Burnley har i denne sæson i Premier League hentet 29 point. Det bemærkelsesværdige i denne sammenhæng er, at 28 point kommer fra hjemmebanen Turf Moor. 9 sejre – 1 uafgjort og 3 nederlag i 13 hjemmekampe. En sejrs frekvens på Burnley´s hjemmebane på 69%. Mega imponerende for den lille oprykkerklub.
  • FAKTA:  Chelsea ligger komfortabelt i front i Premier league med 59 point – hele 9 point foran Tottenham på andenpladsen. Chelsea kan meget vel gå ””lidt for let”” til opgaven i dag mod Burnley. God chance for at Chelsea undervurderer hvor gode Burnley faktisk er – når de spiller derhjemme.
  • Oddsforslag med flere odds: Det er ikke usædvanligt og overraskende, at Chelsea og udesejr på 2-tal til odds 1,44 objektivt set er det mest sandsynlige resultat og så alligevel. Burnley på hjemmebane og på udebane er 2 helt forskellige scenarier. Burnley er gode på eget græs – faktisk rigtig gode. Det er kun top 3 klubberne Chelsea, Tottenham og Arsenal der med pointene på hjemmebane 33, 32 og 29 har scoret flere point end Burnley i egen hule i denne sæson. Derfor – der er enorm værdi i 1-tallet til odds 8,5 på Burnley sejr, et ”X” står i 4,60. Dobbeltchancen at Burnley vinder eller uafgjort giver odds 2,80. Vil du spille på denne fodboldkamp – så gå efter det rene 1-tal til odds 8,50
  • Her spiller du: Gode virksomheder at benytte til disse odds er bet365 & unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3