top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-02-2017 Alaves – FC Barcelona, tendenser & odds spilforslag, kampstart 16:15

Lørdag 11. februar 2017 er FC Barcelona på besøg hos oprykkerklubben Alaves. Der er ”øretæver” i luften i dag. Udeholdet har et regnskab at gøre op med den lille klub, idet Alaves i klubbernes seneste møde gjorde det ”onde” mod topklubben – og det skete på selveste Camp Nou!!!. Messi og co. kommer til at sprudle i denne kamp.

Oprykkerklub VANDT senest  over FCB – Derfor HÆVN i udsigt

Alaves – FC Barcelona, kampstart 16:15 den 11. februar 2017

  • FAKTA:  Alaves har på sin hjemmebane Estadio de Mendizorroza i denne sæson spillet 10 fodboldkampe. 6 af disse kampe er sluttet med et uafgjort resultat. TENDENS 60%
  • FAKTA:  Fodboldkampen kan ses gratis hos virksomheden Bet365 via live streaming på din mobil, ipad eller computer. Opret konto her – og se med.
  • FAKTA:  10. september 2016 skete der et lille mirakel for Alaves. Lille Alaves slog FC Barcelona på hjemmebanen Camp Nou med cifrene 1:2. I sidste sæson havde FC Barcelona blot 2 nederlag hjemme ud af 19 kampe. Det var en sensation for oprykkerklubben.
  • FAKTA:  Alaves ligger som den eneste oprykkerklub trygt i midten af La Liga tabellen med 27 point.
  • FAKTA:  FC Barcelona har i 4 ud af 11 udekampe i denne sæson ikke fået 3 point. 3 af disse er sluttet med et uafgjort resultat.
  • FAKTA:  Alaves har med målscoren på hjemmebane på (9-10 ) = 19 mål, den mest målfattige hjemmebane i La Liga.
  • FAKTA:  Omvent har FC Barcelona en målscore på udebane på ( 29-11) = 40 mål. I gennemsnit bliver der pr. kamp i FCB´s udekampe scoret 40 mål / 11 kampe = 3,63 mål. Flest mål for en klub på udebane i La Liga. UDNYT DET!
  • Odds og spilforslag: Det er kun anden gang at Alaves og FC Barcelona støder sammen i La Liga, idet de gamle kampe, der er spillet i Copa Del Rey i 2007 og 2012 ikke kan bruges til ret meget – alt for gamle (Alle kampe blev vundet af FCB). FC Barcelona spiller i dag på udebane. Klubben har det frisk i erindringen, at de har tabt til Alaves – på Camp Nou. Pinligt!!!!!!!. Det mest sandsynlige i denne kamp er et 2-tal (odds 1,33) – men Alaves er ikke uden muligheder. Alligevel bør ydmygelsen af FC Barcelona i den seneste kamp mellem disse 2 modstandere gøre, at FCB har behov for at vise sine fans og resten af verdenen, at første nederlag til Alaves var blot en detalje.
  • Jeg forventer derfor en afklapsning og en storsejr (2-tal odds 1,33) i dag til et topmotiveret udehold. Spil på OVER 2,5 mål er trods FCB´s målrige udebanekampe alligevel helt oppe på odds 1,61.
  • Spil på denne fodbold kamp
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3