top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-02-2017 Montpellier – Monaco, 100% tendens til odds 1,25 & odds 3,80 på en stærk hjemmebane.

Tirsdag den 7. februar er det en fodbold kamp i den bedste franske fodboldrække, som man ikke kan komme udenom. En enkelt klub har i denne sæson i det franske vist sig at være dødsensfarlige offensivt. PSG plejede at være den mest potente klub på den arena – det er de aldeles ikke mere. Odds på 25% forrentning er i kategorien meget sandsynlig på at en tendens fortsætter for den 23-ende kamp i træk – men der er også et flot odds på 3,80, som du bør overveje. Igår mandag fortsatte tendensen der blev omtalt endnu engang. :-)Red Star vandt fodboldkampen 2:0. SÅDAN!!!

Bookmakere med odds på tirsdagens fodbold kamp

Kampstart

 • Montpellier - Monaco, klokken 19:00 den 7. februar 2017.

En klub i mesterskabsform med ubesejret 100% tendens

 • FAKTA: Monaco ligger i øjeblikket nummer 1 i den bedste fodboldrække i Frankrig.
 • FAKTA: Monaco har 52 point efter 23 spillede kampe.
 • FAKTA: Paris SG og Nice er de nærmeste forfølgere i toppen af tabellen – begge er 3 point efter.
 • FAKTA: Monaco har i denne sæson været i særklasse dygtige og effektive på den offensive front. Ialt er der scoret 68 mål i klubbens 23 kampe. Paris SG har til sammenligning blot scoret 45 mål og PSG er faktisk den klub, der ligger nummer 2 i antal scorede mål. Monaco har med andre ord scoret 23 mål flere end Paris SG i denne sæson – i gennemsnit 1 mål mere pr. kamp. Monaco har vist mesterskabsklasse!
 • FAKTA: I tirsdagens fodbold kamp er det Monaco,  der spiller på udebane mod Montpellier. Det er derfor interessant at se på hvorledes Monaco har præsteret på fremmed græs. Målscoren viser 27-12 i 11 kampe. Monaco er med sine 27 mål OGSÅ den mest målfarlige klub i ligaen på udebane.
 • FAKTA: Monaco har fået 21 point på udebane i denne sæson (kun overgået af PSG´s 24 mål) . Pointene kommer fra 6 sejre, 3 uafgjort og 2 nederlag. Med andre ord Monaco har hentet point i 9/11 = 81,81% af sine besøg hos andre Ligue 1 klubber.
 • FAKTA: Monaco er UBESEJRET i klubbens seneste 22 kampe mod Montpellier. TENDENS 100%.
 • FAKTA: Monaco er UBESEJRET i 13 af klubbens seneste 14 LIGUE 1 fodbold kampe. TENDENS 92,86%.
 • FAKTA: Montpellier er UBESEJRET i klubbens seneste 7 hjemmekampe. Stærk hjemmebane! TENDENS 100%
 • FAKTA: Indbyrdes kampe: Monaco og Montpellier har mødt hinanden 2 gange i 2016. Første møde var 14. maj 2016. Monaco vandt 2:0. Andet møde var 21. oktober 2016. I denne kamp sluttede Monaco med at lemlæste og i den grad lammetæve det sagesløse Montpellier mandskab med cifrene 6:2, trods det at Montpellier var så frække at komme foran 0:1.
 • FAKTA: Montpellier har på eget stadion i denne sæson blot tabt en enkelt hjemmekamp ud af 11 hjemmekampe. Det er derfor hjemmebanen, som har skaffet klubben 22 point ud af klubbens samlede antal point på 26. Det taler for et ”X” til odds 3,80.
 • Odds forslag 1. Det MEGET sandsynlige odds: Det mest MEGA meget sandsynlige odds til denne kamp er, at Monaco fortsætter med at være ubesejret for den 23. kamp i træk mod Montpellier. Det er DOBBELTCHANCEN hos en bookmaker, man kan finde dette spil hos. Bookmakeren bet365 giver en forrentning på flotte 25% på en gentagelse.
  Find spillet her: bet365 --> fodbold --> Frankrig --> Frankrig – Ligue 1 --> Montpellier ^Monaco  --> dobbeltchance -->uafgjort eller Monaco
 • Odds forslag 2. Det SANDSYNLIGE odds: Kampens resultat bliver enten et ”X” til odds 3,80 eller 2 til odds 1,83. Ser man bort fra Montpellier´s sejr 4. februar over bundholdet Bastia, så har Montpellier faktisk haft et rædderligt januar. Klubben har ialt spillet 4 kampe med 3 nederlag og en enkelt uafgjort. Til sammenligning har Monaco siden 10. januar 2017 spillet 7 kampe, heraf er 6 vundet og en enkelt er sluttet uafgjort mod selveste PSG. Jeg er ikke i tvivl – Monaco er i vanvittig god kampform i øjeblikket – plus målhumør!!! . Monaco er også nødt til at skele til især PSG i tabellen, som blot er 3 point efter dem. Med andre ord - Monaco har enorm motivation for at hente de 3 point PLUS de har mesterklasse i denne sæson. Alligevel vejer det tungere i min optik, at Montpellier i denne sæson kun har tabt en enkelt kamp på deres eget stadion i 11 kampe. Vil man spille på 1x2-markedet, så er det ABSOLUT  ”X” til odds 3,80, man bør gå efter.
  Find spillet her: bet365 --> fodbold --> Frankrig --> Frankrig – Ligue 1 --> Montpellier ^Monaco.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3