top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-02-2017 Odds forslag Premier League på 5,70 – odds 7 og odds 2,15, alle med statistik og trends

Lørdags tips til Premier League starter med 2 høje odds på tendenser, som på ingen måde er usandsynlige. Hoved odds forslaget i Premier League i dag er dog på en oprykker klub, som endnu ikke har formået at vinde en fodbold kamp i denne sæson i Premier League på udebane. Udnyt det.

Odds på denne side er fra disse 3 virksomheder

A

Crystal Palace – Sunderland, bundbrag i Premier League – Odds 5,70

Crystal Palace – Sunderland, kampstart 16:00

 • FAKTA: Sunderland har tabt 8 af klubbens seneste 9 udekampe i Premier League.
 • FAKTA: Crystal Palace har tabt 7 af klubbens seneste 8 hjemmekampe.
 • FAKTA: Crystal Palace har tabt 72,72% af sine hjemmekampe.
 • FAKTA: Crystal palace har blot spillet uafgjort i 9% af sine hjemmekampe.
 • FAKTA: Sunderland har ligeledes blot spillet 9% af udekampene uafgjort – men har tabt 81,8%.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Derfor – I dag støder 2 bundklubber ind i hinanden. Begge klubber har hårdt brug for point. Crystal Palace ligger på en 18-plads i Premier league med 19 point, mens Sunderland er marginalt dårligere på en sidsteplads i ligaen med 16 point. Det interessante i denne kamp er dog odds éne. Et 1-tal giver odds 1,70 – mens et 2-tal belønnes med odds 5,70. I min bog er det lige sandsynligt hvem af klubberne der vinder – derfor vil man spille på denne kamp, så gå efter 2 tallet og det høje odds på 5,70. Odds er fra unibet - se øverst.
B

Odds 7 på en tendens – 4. sejr i træk?

Hull – Liverpool, kampstart 16:00

 • FAKTA: Hull har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk mod – Liverpool. Første gang var en venskabskamp 23 juli 2013. Dernæst fulgte 2 Premier League sejre i 2014 og 2015. Hull er desuden oprykker og ligger i bunden af Premier League.
 • FAKTA: Liverpool er decideret skidt kørende for tiden. Liverpool har tabt 4 af de seneste 7 kampe og af disse er blot en enkelt sejr over upåagtede Plymouth.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Odds forslag: Snupper Hull den 4. sejr i træk på Kingston Communications Stadion over Liverpool, så er 1-tallet helt oppe at ringe i odds 7. Det er en mulighed. Hull vandt eksempelvis for en uges tid siden (26. januar) 2:1 på eget græs over Manchester United. Desuden er det netop i disse dage, at en mindre klub kan snuppe de 3 point mod en storklub, hvor alt i øjeblikket sejler. Odds er fra oddset - aka Danske Spil.
C

Burnley har tabt 90% af sine udekampe i Premier League – Odds 2,15

Watford – Burnley, kampstart 16:00

 • FAKTA: Burnley er oprykker klub og har i sin første sæson i Premier League vist sig at være ekstremt ringe på udebane. I 10 kampe på fremmed græs er 1 kamp sluttet uafgjort og 9 kampe er tabt.
 • FAKTA: Burnley har på udebane en målscore på 4-22. Burnley er Premier Leagues suverænt ringeste udehold. Det er et faktum med blot et udepoint ud af 30 mulige.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Derfor – et 1-tal til Watford til odds 2,15 – det er fornuftigt og meget sandsynligt. Burnley er en klub der er helt ved siden af sig selv, når de ikke spiller i egen hule. Det kan og bør vi lukrere på i dag.
 • Spil det her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3