top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-01-2017 Topbrag i Premier League, Liverpool – Chelsea, MEGET sandsynligt odds spil forslag til 50% forrentning

Topbrag i Premier League. I dag KAN vi alle få en vigtig indikation af om Chelsea er så gode, som vi alle tror de er. Resultaterne taler for sig selv og der er en klar tendens – når blikket falder på Chelsea´s præstationer i dette års Premier League. Du kan spille på Chelsea vinder – men det er ikke det odds der er vores primære odds forslag i dag. I dag vælger vi udelukkende det meget sandsynlige odds – som faktisk er højt!

Fodboldkamp info og primær bookmaker

 • Liverpool - Chelsea: kampstart 21:00 den 31. januar 2017. 
 • Anbefalet bookmaker til primært odds (punkt C nedenfor): bet365
A

Hårde facts med tendenser og odds til spil hos en udbyder

1. Vinder mentalitet hos Chelsea – Har vundet 93,75% af kampene i Premier League

 • FAKTA:  Chelsea har vundet 15 af klubbens seneste 16 Premier League kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på et 2-tal og Chelsea sejr til odds 2,90. hos bet365

2. Premier Leagues førerhold er markant stærke - 85,71% tendens

 • FAKTA:  Chelsea har vundet BEGGE halvlege i 6 af klubbens seneste 7 Premier league kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på halvleg/fuldtid at Chelsea vinder/vinder til odds 4,50. hos unibet

3. Chelsea er ubesejret på Liverpool´s hjemmebane

 • FAKTA:  Chelsea er ubesejret på Liverpool´s stadion Anfield de seneste 5 kampe i træk.
 • Tendensen fortsætter:  Spil dobbeltchancen at Chelsea vinder eller uafgjort til odds 1,50. hos bet365

4. Øvrige fakta

 • FAKTA:  Chelsea ligger nummer 1 i Premier League med 55 point. Liverpool ligger nummer 4 med 45 point.
 • FAKTA:  Chelsea har Premier leagues mest kompakte defensiv – idet Chelsea er den klub der er scoret færrest mål på både hjemmebane og udebane.
 • FAKTA:  Chelsea´s resultater på udebane er 8 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.
 • FAKTA:  Liverpool´s resultater på eget græs er 7 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag.
 • FAKTA:  Liverpool har den næstmest målrige offensiv i premier League med 28 mål i 10 kampe kun overgået af Chelsea med 30 mål i 11 kampe.
B

Formen i øjeblikket

Chelsea

 • Chelsea har de seneste 7 kampe vundet 6 af dem og tabt en enkelt på udebane mod Tottenham på White Hart Lane. Den ene svipser mod Tottenham var blot en enlig svale, idet der ellers er 15 sejre ud af 16 mulige i Premier League til det engelske tophold. Chelsea ligger i øjeblikket på en suveræn førsteplads i toppen af premier League med 55 point – 10 flere end Liverpool der blot har 45 point! Status for de seneste 7 kampe er 6 sejre og et nederlag til Tottenham.

Liverpool

 • Liverpool har en elendig dagsform i øjeblikket. Liverpool har faktisk tabt de seneste 3 kampe i træk mod Swansea, Southampton og Wolves. I januar kan klubben faktisk kun brøste sig med en enkelt sejr over upåagtede Plymouth i FA cup´en. Status for de seneste 7 kampe er 4 nederlag, 2 uafgjort og en sejr.
C

Konklusion med odds forslag

Det der er altafgørende for udfaldet i denne fodboldkamp – det er dagsformen. Chelsea flyver i øjeblikket. 15 sejre af 16 mulige i Premier League. Det er klasse. Liverpool har på den anden side haft en decideret miserabel januar måned med blot en enkelt sejr i 8 spillede kampe. Desuden har Liverpool på blot 10 dage (perioden 21. januar – 28. januar) tabt 3 kampe i træk. I dag kommer Chelsea på besøg – det må være særdeles nervøse spillere, der står parat til at byde Premier Leagues førerhold op til dans. Det skal den kloge tipper udnytte!!!

Meget sandsynligt odds – 50% forrentning af kapitalen

 • Alle pile peger på Chelsea point i denne kamp. Det er så op til den enkelte om man vil spille på det MEGET sandsynlige resultat, at Chelsea blot skal undgå at tabe kampen i aften. Dette spil hedder dobbeltchancen at Chelsea vinder eller uafgjort til odds 1,50. 50% forrentning på en klub som stort set aldrig taber. Mega godt odds.
 • Dette odds kan med fordel spilles her.

Det sandsynlige odds

 • Det sandsynlige odds er enten ”X” eller ”2”. X giver odds 3,25 mens 2-tallet belønnes med 2,90. Jeg hælder mest til ”X” , idet Liverpool i denne sæson på eget græs blot har tabt 1 kamp.

Til nye spillere hos bet365 -  En særdeles god dag at oprette en ny konto på - se her hvorfor

 • Oddset i dobbeltchancen  er desuden fortrinligt til nye spillere hos eksempelvis bookmakeren bet365, (1000 kroner bonus side) der giver gratis 1000 kroner i bonus. LÆS DETTE, VIGTIGT. Bemærk odds der tæller med starter ved netop odds 1,50, som dette odds er på. I dag kan man spille på et meget sandsynligt odds med bookmakerens egne penge.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3