top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-01-2017 Spilforslag til odds 1,33 & odds 2,15 , Adana Demirspor - Samsunspor

Mandag er ikke en dag der byder på et overvældende udbud af interessante kampe fra de mest eksponerede ligaer i det danske medie billede. Alligevel har min research fundet en enkelt fodbold kamp med særdeles interessante tendenser, som alle bør overveje at investere i. De seneste par dage har I været dygtige, jer der valgte de rigtige tendenser på Bookmaker.dk. I dag går turen til den næst bedste række i Tyriet, der hedder 1. Lig.

Kampstart:

 • Adana Demirspor – Samsunspor, 23. januar 2017, klokken 16:30
A

Det meget sandsynlige odds (odds 1,33)

 • FAKTA: Samsunspor har i 15 af klubbens seneste 20 fodboldkampe IKKE været i stand til at score mål. Det er helt vanvittigt at en klub ikke scorer mål i 75% af sine kampe. Tendens 75%
 • FAKTA: Samsunspor ligger næstsidst i 1. liga på en 17. plads.
 • FAKTA: Samsunspor har den mest ringe udebane statistik med blot 1 point i 9 kampe.
 • FAKTA: Adana har fået point på sin hjemmebane i 6 ud af 8 kampe i denne sæson. Tendens 75%
 • FAKTA: Samsunspor har en målscore på fremmed græs på 1:20. I gennemsnit bliver der derfor scoret mere end 2 mål pr. kamp mod Samsunspor , mens der i 9 kampe blot er sendt et mål af sted fra Samsunspor. Det er edermame skidt angreb!
 • FAKTA: Adana Samsunspor er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk mod dagens modstander Samsunspor. Tendens 100%
 • Tendens(-er) fortsætter og odds forslag: Summa summarum.  Udfra ovenstående kan det konkluderes, at det er mest sandsynligt, at Samsunspor næppe scorer et mål – hvilket det derimod er ganske sandsynligt at Adana gør. Moralen blandt spillerne må desuden være helt nede i kulkælderen hos udeholdet. Det er kun muligt at vinde kampe, hvis man scorer mål – så det er et oplagt odds, at satse på dobbeltchancen, at Samsunspor bare ikke vinder denne kamp til odds 1,33. Fakta ovenfor taler sit tydelige sprog.  Derfor er det dobbeltchancen med det lave men ret sikre odds – som jeg vil anbefale  at I overvejer at benytte i dag,
  Spillet hedder ”dobbeltchancen” hos fx bet365 eller en anden bookmaker. Spil anvisning på bet365:
  Du finder dette spil således ved fx at besøge bet365, dernæst inde på hjemmesiden klik på ”dansk”  , ”fodbold” ,  ”Europa”, ”Tyrkiet 1. Lig”, ”Adana Demirspor V Samsunspor”.
b

Det sandsynlige odds – med højere risiko (odds 2,15)

 • FAKTA: Samsunspor har den i ekstrem grad mest ringe udebane statistik i ligaen med blot 1 point i 9 kampe.
 • FAKTA: Samsunspor har tabt 14 af klubbens seneste 15 udekampe. Tendens 93,33%
 • FAKTA: Adana har de seneste 3 kampe i træk spillet uafgjort.
 • Tendens(-er) fortsætter og odds forslag: Adana burde på eget græs være i stand til at vinde denne kamp – idet de bør kunne score mindst et mål på Samsunspor. Statistikken viser, at Samsunspor på udebane i denne sæson blot har scoret 1 mål – men har fået 20 scoringer imod sig. Et 1-tal og sejr til Adana belønnes med odds 2,15 hos fx unibet og det er faktisk helt i orden.
c

Højt odds på en 100% tendens (odds 3,60)

 • FAKTA:  Har tabt BEGGE halvlege i de seneste 5 kampe i træk  i  den tyrkiske 1. lig. Tendens 100%
 • Tendens(-er) fortsætter og odds forslag: Er moralen helt derhenne hvor kragerne vender for Samsunspor, så giver denne tendens et fyrsteligt odds på 3,60 – hvis Samsunspor for den sjette fodbold kamp i træk taber/taber begge halvlege.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3