top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
















































 

21-01-2017 Odds statistik og spil forslag (odds 3,40) til Manchester City – Tottenham, kampstart 18:30

Manchester City får i dag lørdag 21. januar 2017 besøg af sejrsvante Tottenham – der de seneste 3 møder i træk har vundet over dagens modstander. Se en masse fakta og odds man kan spille på – hvis man vurderer tendenserne fortsættter – eller kig nederst på et begrundet spilforslag der tager lidt mere empiri med i analysen. God kamp og god spil og investeringslyst.

En måned med lutter sejre – 100%

  • Fakta: 100% tendens Tottenham har vundet de seneste 6 Premier League kampe i træk over klubberne Hull, Burnley, Southampton (engelske mestre 2015/16), Watford, Chelsea, og West Bromwich Albion. 2 udesejre over Southampton og Watford.
  • Fakta: Manchester City tabte i den forrige runde med 4:0 mod Everton.
  • Odds på tendens fortsætter: Napper Tottenham den 7-ende sejr i træk siden 14 dec. 2016, i dagens topkamp mod Manchester City, så er der i den grad dømt kongeodds på 3,60 på et 2-tal.

Målene vælter ind i MC kampene

  • Fakta: 80% tendens Der er scoret OVER 2,5 mål i 8 af Manchester City´s seneste 10 Premier League kampe.
  • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i de seneste 5 kampe mellem Manchester City og Tottenham, når møderne har fundet sted på MC´s græs!
  • Odds på tendens fortsætter: Er ovenstående fakta mønstre, der gentager sig i dag mod Tottenham – der ligeledes har vist, at de har mål i støvlerne på det seneste, så er odds på OVER 2,5 set til 1,85 hos Unibet og bet365 et ganske fornuftigt valg at overveje som spil objekt denne lørdag.

En klub der rydder al modstand i øjeblikket – USTOPPELIG – 100% tendens

  • Fakta: Tottenham har vundet BEGGE halvlege i de senste 3 PL kampe i træk.
  • Odds på tendens fortsætter: Fortsætter denne tendens fåes oddset 5,50 på vinder/vinder markedet hos eksempeelvis bet365 HER.


Spilforslag: Den kølige analyse og det du bør spille på – odds 3,40

  • Denne kamp har flere interessante tendenser, som man umiddelbart kunne fristes til at spille på. De odds jeg selv har den bedste fidus til er ”X” til odds 3,40 hos bet365. Især tillægger jeg det stor vigtighed, at dagens duellanter skal mødes på Manchester City´s græstæppe Etihad stadion.I denne sæson har Manchester City spillet 10 hjemmekampe – af disse har de blot tabt 1. Manchester City har med andre ord fået point på Etihad i 90% af sine hjemmekampe i Premier League. 6 fodbold kampe er vundet og 3 er sluttet uafgjort. Ergo Tottenham er i storform i øjeblikket – men at snuppe de 3 point på en af PL´s stærkeste hjemmebaner – det bliver svært. Et kryds er det mest sandsynlige. Begge klubber vil også være tilfredse med en point-deling. Er man ikke til et kryds ville jeg personligt snuppe dobbeltchancen, at Manchester City vinder eller uafgjort til odds 1,29.







 

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3