top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-07-2016 EM 2016 semifinale Tyskland – Frankrig

I dag torsdag den 7. juli er der semifinale mellem Tyskland og Frankrig.

Statistik og fakta til odds mellem giganterne fra Frankrig og Tyskland

  • FAKTA: Tyskland er ubesejret ved denne slutrunde. 4 sejre og en enkelt uafgjort er det blevet til ved EM 2016.
  • FAKTA: Frankrig er ligeledes ubesejrede ved denne slutrunde og værts nationen har 4 sejre og enkelt uafgjort.
  • FAKTA: Frankrig og Tyskland har siden 29. februar 2012 mødt hinanden 4 gange. Tyskland har vundet 2 kampe og Frankrig har vundet 2!
  • FAKTA: Tyskland har på intet tidspunkt ved denne slutrunde været i fare. Landet behøvede ikke at vinde over Polen i gruppespillet, den kamp sluttede 0:0.
  • FAKTA: Tyskland har ”næsten” holdt nullet i sine kampe ved denne slutrunde, idet kun Italien har formået at score på et straffespark! Vi kan konstatere, at den tyske defensiv har været EM2016 turneringens i særklasse bedste.
  • FAKTA: Der er scoret mål på Frankrig i 3 af de 5 kampe, som landet har spillet ved denne slutrunde. Island scorede 2 mål, Irland og Rumænien scorede begge 1 mål.
  • FAKTA: Frankrig har scoret 11 mål ved dette EM16.
  • FAKTA: Tyskland har scoret 7 mål ved dette EM16.
  • Det kloge odds: Dette bliver en taktisk kamp, hvor ingen vil blotte sig. Selvom landene historisk gennem de seneste 4 år aldrig har spillet uafgjort med hinanden, så er det ”X” (Giver odds 3,10) der vurderes til at være mest sandsynligt i ordinær tid. (Relevante bookmakere: bet365 & tipico)
  • Det kloge odds: Endnu mere sandsynligt er det, at kampen går UNDER 2,5 mål (odds 1,57) . Se blot Tysklands hidtidige kampe – ingen kan score på tyskerne og Tyskland laver ikke selv mange mål. (Relevante bookmakere: bet365 & tipico)

Frankrig er en klar etter offensivt!

Tyskland er en klar etter i den defensive disciplin!

Vindere af EM siden Danmark vandt i 1992

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3