top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-07-2016 EM 2016 Frankrig – Island og odds forslag , Odds 2,75 og odds 41!

Island har overrasket flere gange i de seneste år, måneder, uger og dage. Landet har slået Holland 2 gange, De har slået Østrig og for få dage siden slog de England med flere verdens stjerner på landsholdet blandt andet Wayne Rooney. Ikke blot vandt Island over England, de vandt kampen ved at komme tilbage i kampen efter først at have været bagud 1:0. Intet synes at kunne stoppe vikingerne fra Island.I Danmark holder mange med de gæve islænding og det afspejler sig også i hvor odds kronerne placeres.
Læs fakta og overvejelser inden du oddser til aftenens sidste kvart finale kamp mellem Frankrig og Island. I dag har vores odds magiker fundet et odds på 41, som normalt er vanvittigt usandsynligt – men denne gang er det faktisk en mulighed!

1. Bookmaker rammer plet igen, igen og igen (Torsdag, fredag og lørdag)!

 • RAMMER PLET på det meste 3 dage i træk til EM 2016: Bookmaker DK ramte plet IGEN igår efter 1:1 i ordinær tid mellem Tyskland og Italien. Punkt 1 og 2 gik HJEM – du RAMTE PLET og som vi forventede, så sluttede kampen ikke 0:0 (punkt 3) , så var du en af de dygtige/ ”langsomme” som først fulgte odds fiduserne på Bookmaker efter tysk føring, så vil du ikke blot have fået odds 3 på et ”X” i live betting. Nok snak – STORT tillykke med gevinsterne for tredje dag i træk! Dette EM 2016 har vist sig at være særdeles profitabelt for os alle.
 • TV Info: Kampen bliver vist direkte på DR1 søndag aften, 3. juli 2016 klokken 21:00

2. Odds i ”1X2”

 • 1-tal og fransk sejr i ordinær tid giver odds 1,45.
 • ”X” og uafgjort i ordinær tid giver odds 4,50. Dagens hoved odds.
 • 2-tal og islandsk sejr i ordinær tid giver odds 8,50.
 • Alle odds herfra & herfra.

3. At være ubesejret i 90% af sine landskampe KAN ikke være en tilfældighed

- Island er en HUMLEBI, der ikke blot tror, den kan flyve – DEN KAN FLYVE.
 • FAKTA: Island er ubesejret i 9 af landets seneste 10 EM kampe.
 • Formodning & FAKTA / Overvejelser: Frankrig har med de objektive briller på et bedre landshold på samtlige pladser på banen end Island. I den seneste landskamp mellem Island og England var det nogenlunde samme styrkeforhold mellem Island og modstanderen, som det er i dag. Frankrig har dog den fordel, at de spiller på hjemmebane meeen, det er også en ulempe, idet landet forventes at vinde kampen i dag uanset at den islandske modstander har spillet særdeles frygtløst og effektivt gennem hele kvalifikationen og slutspillet. Derfor – havde vi ikke den historik at se tilbage på med Island, som vi har, så ville dette være en af de kampe, hvor man ville vurdere, at Island burde være chanceløse. Vil de så være det i aften? Til det er det korte svar NEJ. Kampen mellem England og Island viste os alle, at islændingene spiller som en helhed. Spiller for spiller er Island ikke noget særligt, men ligger du alle spillernes indsats sammen, så har de et landshold, der kan spille lige op med selv de bedste nationer. Det viste kampen os mellem Island og England for blot nogle dage siden. Summa summaram, Island kan overraske igen – sammenligningerne mellem de nykårede engelske mestre Leicester fra Premier League og Island er ikke helt dum.
 • FAKTA: Island er en HUMLEBI der ikke blot tror, den kan flyve – DEN KAN FLYVE.
 • FAKTA: Flere bookmakere har til danske medier udtalt, at mere end 44% af samtlige spil i Danmark i dagens EM 2016 fodbold kamp går på et 2-tal og islandsk sejr på 1x2 –odds markedet.  Det er helt vildt og skyldes mere en dansk Island eufori, end at der er tale om en spillelyst der er baseret på objektive overvejelser. Spiller man på Islandsk sejr i ordinær tid – det vil vi ikke anbefale selvom odds på 2-tal er særdeles højt – se i stedet hvad der er mere fornuftigt og odds på det marked er faktisk alligevel højt.
 • Det Kloge Odds: Spil dobbetltchancen til uhørt høje odds, at Island blot skal undgå at tabe i ordinær tid. Odds på Island vinder eller uafgjort i dobbeltchancen giver odds 2,75 fra blandt andet bet365. KANON odds og ganske sandsynligt. PRIMÆRT HOVEDODDS. Odds er herfra: Unibet eller bet365.
 • Det kloge odds: Vil man spille på 1x2 markedet, så er det ”X” dog bør satse på. Værdien er er gigant stor på 4,50 og eftersom Island har en flot tendens i ryggen med at være ubesejret i 90% af sine EM – kampe PLUS de netop har besejret selveste England EFTER først at komme bagud 1:0 og dernæst vinde 1:2, det er flot betalt og sandsynligt. Odds fra Tipico eller Unibet.
 • Det Kloge odds: Bør man overveje 1-tal og odds på 1,45 på Frankrig. Nej – og det skyldes i overvejende grad Islands demonstration af, hvor dygtige de faktisk er trods landets beskedne størrelse i forhold til dagens modstander. Odds fra bet365. I dag er det "X" eller dobbeltchancen, se primært odds ovenfor.

4. Et odds på 41 til alle i Danmark, Island, Grønland og Færøerne, som er ramt af den islandske eufori.

Odds på 41 – Det KAN lade sig gøre – se hvorfor!
 • Det Kloge Odds: Kan Island gå hele vejen? Odds på at Island vinder EM er på 41 INDEN dagens kamp. Der er ikke mange kampe tilbage og spiller Island fortsat, som de har gjort hidtil og har lidt held i sprøjten, så er der faktisk kun 3 kampe tilbage. I princippet skal Islændingene blot ”holde nullet” og dernæst klare paragrafferne i straffespark – som alle ved ofte er et lotteri. Det er ikke umuligt og er man, som flere danskere allerede, er, blevet bidt af den islandske eufori, så kan et lille ”bet” på 100 kr på Island som samlet vinder vise sig at give 4000 kroner i lommen om blot en uges tid! En ekstra bonus ved dette ”bet” er, at man i aften med garanti vil holde med islændingene som var det helt tilbage i 1992! (Dette odds er ”sakset” fra bet365)

5. Statistik fra Islands EM 2016 kampe mod Østrig og England

England - Island

 • Resultat i ordinær tid er 1-2 sejr til Island. Bemærk Island havde 5 skud indenfor målrammen mod Englands blot 4 skud! De islændinge kan sgu´ et eller andet med en fodbold!
 • Få konto hos en bookmaker i dag.

Island - Østrig

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3