top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-07-2016 EM 2016 Tyskland – Italien med kloge odds eksempler

EM 2016 fortsætter med at være lukrativ.
 • 2 pletskud igår i Wales - Belgien: Igår gik odds i punkt 2 og 3 hjem. Odds på 2 og odds på 5,25 fandt vej til vores lommer i kraft af Wales 3:1 sejr over Belgien. (Læs selv analysen) . Havde du også spillet ”på det hele” , bør du være glad i dag.
Denne lørdag er det Tyskland og Italien, som skal mødes i den tredje kvartfinale ved EM 2016. Tyskland har fra dag 1 været den næststørste favorit til at vinde dette års Europa mesterskab anno 2016 og landet har med sin nuværende placering i turneringen indfriet forventningerne til fulde. Italien har i kraft af sit lands fodboldmæssige meritter været et af de lande, man aldrig kan udelukke på forhåd og de har været en dark horse. Alligevel er mange eksperter overrasket over, at Italien faktisk stadigvæk er at finde blandt kvartfinalisterne. Flere medier har inden slutrunden konkluderet, at det italienske landshold er det dårligste siden 1960- erne. Trods det har det italienske landshold formentlig den mest solide defensive akse ved dette EM 2016 med verdensklasse forsvarsspillerne fra Juventus Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci samt den i perioder bedste målmand i verden Gianluigi Buffon, der ligeledes til dagligt spiller for Juventus.

1. Italien er svære at vinde over – Dagens primære odds fidus står i flot odds til 1,61!

 • FAKTA: Italien er ubesejret i 31 af landets seneste 33 fodbold kampe i EM regi.
 • FAKTA: Indbyrdes kampe mellem Tyskland og Italien viser også interessante oplysninger, der støtter tesen om at Italien ikke taber i aften. Siden 4. juli 2006 har disse 2 lande mødt hinanden 5 gange. 2 uafgjorte resultater, 2 sejre til Italien og blot én sejr til Tyskland. Den enlige svale til tyskerne var blot en venskabskamp, mens Italien reelt kun har vundet 1 kamp i ordinær tid, idet den anden sejr ved VM i 2006 kom i den forlængede spilletid. Summa summarum: I ordinær tid har møderne mellem Tyskland og Italien i de seneste 5 møder resulteret i 1 sejr til hvert land samt 3 uafgjorte.
 • De kloge odds: Det er derfor baseret på historikken meget, meget sandsynligt, at Italien IKKE taber fodbold kampen mod Tyskland i ordinær spilletid. Spil dobbeltchancen, at Italien vinder eller uafgjort til odds 1,61.
 • De kloge odds: Det er også det uafgjorte resultat, (odds 3,00 på ”X”) som bør være det mest sandsynlige i denne 50/50 kamp. (Odds fra bet365  og Tipico)

2. Få mål er en italiensk recept ved dette EM 2016

 • FAKTA: Tyskland har holdt ”nullet” ved denne slutrunde i Frankrig.
 • FAKTA: I Italiens seneste 4 kampe i træk ved denne slutrunde, er samtlige fodbold kampe sluttet med UNDER 2,5 mål.
 • De kloge odds: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,50. (Unibet eller Tipico)

3. Kampens resultat

 • NB: I kraft af italienernes fokus på og tæt på perfekte defensive kvaliteter, så ligner dette en 0:0 selvom kampe sjældent slutter med det resultat. Odds på 0:0 står blot i odds 6, så undlad at spille på ciffertips.

4. Er du typen ”Jeg holder med Tyskland”

 • FAKTA: Tyskland har vundet 24 af landets seneste 29 kampe i EM regi. I de første 4 kampe ved denne slutrunde har Tyskland vundet 3 og spillet 1 uafgjort. (Se dog landets historik med Italien)
 • Odds: Spil på 1-tallet at Tyskland vinder til odds 2,30. (Unibet og bet365) (Ikke et odds vi anbefaler og selv spiller – men 50% af samtlige væddemål bliver ifølge bookmakeren Tipico lagt på 1-tallet trods det, at et ”X” faktisk er tæt på ligeså sandsynligt og også det som vi anbefaler, hvis man spiller på 1x2 odds.)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3