top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-07-2016 Wales - Belgien, med odds eksempler til EM 2016

Wales og Belgien skal spille EM 2016 kvartfinale i aften fredag den 1. juli 2016 klokken 21:00 . Se udvalgte odds & hvilke bookmakere der er udvalgt til at skulle betale os gevinster denne gang.
 • 3 pletskud i går den 30. juni 2016: I går ramte punkt 1,2 og 3 PLET (se analysen fra igår) (Kampens resultat blev 1:1) – så tillykke til alle derude, der spillede med. Torsdag aften – det var fed underholdning og profitabelt på alle planer.

Wales

 • Wales har et gennemsnitligt landshold med flere spillere fra de engelske liga rækker. Udover Gareth Bale der i øjeblikket spiller for spanske Real Madrid (med STOR succes) , tæller landsholdet spillere fra flere prominente klubber. Ward fra Liverpool, Ben Davies fra Tottenham, Aaron Ramsey fra Arsenal, Joe Alle fra Liverpool, Andy King fra Leicester. Wales er et landshold med dygtige spillere på stort set alle pladser på banen. Belgien er i kraft af sine mange stjernespillere favorit, men Wales er et landshold der kan slå alle på en god dag OGSÅ et belgisk landshold!

Belgien

 • Det belgiske landshold har så mange verdensstjerner, at få lande rent kvalitativt kan fremvise tilsvarende materiale. Der er verdensklasse såvel defensivt som offensivt. I målet vogter Thibaut Courtois, mens forsvaret blandt andet udgøres af Jan Vertonghen og Thomas Vermaelen der på klubplan spiller i henholdsvis Tottenham og FC Barcelona.  Det er dog angrebet, der er det vildeste f.ck.  Kevin de Bruyne og Eden Hazard. Desuden er der Lukaku og Benteke plus alle de andre... Det belgiske angreb er i den grad verdensklasse og ALLE nationer herunder Tyskland og Frankrig kan ikke forvente at få en walkover, hvis de støder ind i Belgien om et par dage.

Indbyrdes kampe mellem Wales og Belgien

 • Belgien og Wales er resultatmæssigt i indbyrdes opgør meget lige. En sejr til begge lande og 2 uafgjorte kampe er resultaterne af deres kampe de seneste 4 år.

1. Til dig der er forsigtig - odds 1,60

Wales holder nullet i 3 ud af 4 EM kampe – Næsten umulige at score mål på

 • Uomtvistelige FAKTA: Wales har holdt ”nullet” i 8 af landets seneste 11 EM kampe herunder slutrunde og kvalifikations kampe.
 • Belgien har holdt nullet i de seneste 3 EM kampe mod Irland, Sverige og Ungarn.
 • Siden 7. september 2012 hae Wales og Belgien mødt hinanden 4 gange. Alle kampene har været målfattige og er gået UNDER 2,5 mål.
 • Et odds der bygger på statistik, historik,  intuition og rettidig omhu: Det er en klar indikation af et meget velorganiseret og kløgtigt forsvar, der kender sine egne styrker og svagheder. Bliver kampen i dag en defensiv forestilling fra Wales side, så er det sandsynligt, at de kan holde Belgien fra scoringer. Derfor – vurderer ikke Wales med Bale i topform vil score mere end højst 2 mål, derfor UNDER 2,5 mål til cirka odds 1,60 fra enten bet365 eller unibet.

2. Få et højere odds - større risiko - Dobbeltchancen - odds 2,00

Wales skal blot ikke tabe fodbold kampen til Belgien i dag i ordinær tid. Vinder Wales eller får de uafgjort – så kan man få odds på 2,00 fra bet365 på markedet, der hedder ”dobbeltchancen”. Det er sku´ et godt odds, når man ved Wales er særdeles svære at score på.

Den indbyrdes statistik er også til Wales fordel.

 • 15. oktober 2013 spillede landene mod hinanden i Belgien. Kevin de Bruyne scorer det første mål i det 64. minut. Ramsey udligner i 88. minut og slut resultatet er 1:1.
 • 16. november 2014 spillede landene igen mod hinanden i Belgien. Fodbold kampen sluttede 0:0.
 • 12. juni 2015 var det Wales der havde Belgien på besøg i EM kvalifikationsgruppe B. Wales slog Belgien med cifrene 1:0 efter Gareth Bale havde scoret det enlige mål i kampens 25. minut.
 • Ergo – dobbeltchancen at Wales ikke taber i ordinær tid til Belgien – det er særdeles godt betalt til odds 2,00. (Fra bet365)

3. Til dig der vil satse – men ganske sandsynligt odds alligevel - odds 5,25

 • Dagens høje odds: Wales regnes for klare underdogs i denne kamp ifølge bookmakerne – idet odds på 1-tal og Wales er helt oppe at ringe i odds 5,25 fra Unibet og bet365. Dette er en kamp, der betyder ALT for samtlige spillere fra begge lande. Wales har troen på, at det kan lade sig gøre. De har desuden en verdensklasse angriber fra aller øverste hylde – som allerede har scoret 3 gange ved dette EM 2016 de seneste par uger. Gareth kommer sandsynligvis til at score igen i dag (odds 7,00) – men det mest risky bet, som vi vil foreslå til de risiko villige er 1-tal lige på til gigant odds på 5,25. 
 • Alle odds bliver spillet hos bet365 & unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3