top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Island er en HUMLEBI, der tror den kan flyve – EM 2016 England – Island, kampstart 21:00 ”SIKKERT” ODDS

Igår var 3 af forhåndsfavoritterne til at hjemtage ”EM 2016” -trofæet i kamp. Frankrig vandt 2:1 selvom det var på et ”hængende hår” , mens Tysklands 3:0 sejr og Belgiens 0:4 sejr begge var et udslag af kvalitativt overtag. Fodbold kampen i aften mandag den 27. juni 2016 ligner på et punkt de 3 setup fra kampene igår. Den ene landsholdstrup syder og bobler af verdensklasse spillere, mens den anden til nød kunne spille lige op med en dansk superliga trup. Det er lidt skarpt sat op, men det er et faktum, at Island har været meget heldige både i kvalifikationen og også ved denne slutrunde. Objektivt set bør landet før eller siden møde sin overmand, idet dette ”eventyr” med spillere fra små klubber der spiller mod verdens eliten ikke kan fortsætte med at billedligt talt at ”gå på vandet”.
Der er flere islandske spillere, der til dagligt spiller i fuldtids professionelle klubber. Det er Gylfi Sigurdsson fra Swansea, Kolbeinn Sigthorsson fra Nantes og Jon Bodvarsson fra Kaiserslautern plus flere.MEEEEN,
På det engelske landshold er der et væld af verdens klasse stjerner, som de fleste, der følger Premier League kan nikke genkendende til.  Wayne Rooney fra Manchester United, Harry kane fra Tottenham, Jamie Vardy fra Leicester, Daniel Sturridge fra Liverpool, Raheem Sterling fra Liverpool, Eric Dier fra Tottenham og Joe Hart fra Manchester City. Alle landsholdsspillerne på det engelske landshold spiller til dagligt i den engelske Premier League. De er alle top professionelle og meget dygtige.
 • England - Island, Kampstart: 27. juni 2016 klokken 21:00

Gode bookmakere til seriøse mennesker der spiller med fornuften

Alle odds på denne side er fra disse top professionelle bookmakere
 1. Nordisk baseret kendt bookmaker.
 2. Tysk bookmaker med dansk licens.
 3. Britisk gigant med dansk licens.
 4. Husk også Italien - Spanien odds tips.

1. Hertil og ikke længere – Dagens ”SIKKERT” odds

Ubesejret 100% i 25 EM fodbold kampe
 • FAKTA: England er ubesejret 25 fodbold kampe i træk i EM regi.
 • FAKTA: England mødte Island for 12 år siden. England vandt den fodboldkamp med cifrene 6:1.
 • FAKTA: Søndag den 26. juni 2016 vandt alle 3 storfavoritter deres kampe. I dag er England mindst ligeså stor en favorit til at vinde over Island. (De er KÆMPE FAVORITTER i min bog)
 • FAKTA: Ifølge verdensbankens statistik er befolkningstallet i Island på cirka 323.000. I England har de et befolkningstal på 53.000.000 . Alene London har et befolkningstal på ca. 8,5 millioner mennesker. Derfor – Island er et meget lille land – England er et meget stort land.
 • De kloge odds: Island er en humlebi og der sker mirakler – men i dagens kamp mellem England og Island er det 2 lande med landsholdsspillere på begge sider, der ALLE er topmotiverede og ALLE vil kæmpe med alt hvad de har for at vinde. Subjektivt vil man som dansker holde med Island, men objektivt set bør denne kamp være et af de mest sikre 1-taller til dette EM 2016 og trods det belønner bookmakerne 1-tallet til GAVE ODDS på 1,50
 • SCOR 50% i forrentning her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3