top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-06-2016 EM 2016 KNOCK OUT 1/8 finale, Italien – Spanien, kampstart 18:00, MEGET sandsynligt odds!

Verdens måske bedste målmand I øjeblikket Gianluigi Buffon spiller for Italien. Udover verdensklasse på målmandsposten, er det italienske landshold primært besat med dygtige spillere hentet fra den hjemlige serie A. Klubberne som de udvalgte til dagligt spiller i er Juventus, Roma, AC Milan, Sampdoria, Fioentina, Lazio, Napoli samt Manchester U. og Paris SG. Den italienske landstræner Antonio Conte har et landshold som på en god dag kan slå ALLE lande og defensivt er det et af verdens mest vanskelige lande at score på.
Spanien er favorit i en kamp, hvor modstanderen er Italien. Det at landet er favorit er ikke ensbetydende med , at landet vinder. Italien er fx defensivt et bedre mandskab. Spanien har et væld af profiler på sit landsgold. Den efterhånden lidt ældre Andres Iniesta er en nøglespiller på det spanske landshold. Men udover ham er der Sergio Ramos fra Real Madrid, Gerard Pique fra Barcelona, Jordi Alba, Busquets begge ligeledes fra FCB. Det spanske landshold har så mange verdensklasse spillere, at de snildt kunne lave 2 konkurrence dygtige landshold. Klubberne der bidrager med spillere er Porto, Sevilla, Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid, Bayern München, Chelsea, Manchester City,m Arsenal og Juventus.
 • Italien - Spanien, Kampstart: 27. juni 2016 klokken 18:00

Gode bookmakere til seriøse mennesker der spiller med fornuften

Alle odds på denne side er fra disse top professionelle bookmakere
 1. Nordisk baseret kendt bookmaker.
 2. Tysk bookmaker med dansk licens.
 3. Britisk gigant med dansk licens.
 4. Husk også Humlebien Island skal spille i aften mod England.

1. Se hvor mange mål der vil blive scoret INDEN du oddser!!!

Statistik: 80% af indbyrdes kampe slutter med få mål
 • FAKTA: Italien har i 8 af de de seneste 10 møder med Spanien fået et slut resultat i ordinær tid på UNDER 2,5 mål.
 • FAKTA: Italien har spillet 7 kampe siden 24. marts 2016. 6 af disse kampe GIK UNDER 2,5 mål. Fra 29. maj 2016 og op til i dag har Italien spillet 5 kampe alle meget målfattige. Italien er enormt effektive defensivt. Blot 1 mål er scoret på dem i denne periode – 4 kampe holdt landet nullet!!!
 • De kloge odds: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,36. MEGET MEGET MEGET sandsynligt

2. Dette land vinder kampen

Få odds 1,70 på dobbeltchancen
 • FAKTA: Eftersom Italien er tæt på umulige at score mål på (se fakta ovenfor)  samt det må forventes, at Spanien vil forsøge ihærdigt at score et mål og dermed gøre sig sårbar  – så er der fin værdi i dobbeltchancen, at Italien vinder eller uafgjort.
 • De kloge odds: Dobbeltchancen Italien vinder eller uafgjort til odds 1,70. Sandsynligt (Italienerne er snu!) Et GODT TIP
 • De kloge odds: Det er 50/50 hvem der vinder kampen og set i det lys, er odds på et RENT 1-tal til odds 4,40 helt og aldeles fremragende velbetalt. Et ”X” til odds 2,90 kan heller ikke udelukkes. En sejr til Spanien har jeg ikke fidus til, men odds på 2-tal er på 2,20.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3