top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-06-2016 Frankrig – Irland, Defensiv og taktisk kamp i vente - 2 odds

Alle odds gik hjem i går :-)
Frankrig og Iriand har i tidligere møder ikke været sprudlende at se på. Irland vil i dagens kamp slås for det uafgjorte resultat og håbe på en overraskelse. Det kommer dog kun til at ske, hvis de er enormt heldige i dag, idet Frankrig har 2 store fordele i dagens først EM kamp. 1. Hjemmebanefordelen til Frankrig gør, at selv Spanien og Tyskland i en eventuel finale mod Frankrig formentlig også vil være underdogs. Irland er 2 klasser under alle 3 nationer! 2. Kvalitativt er det franske landshold med profiler som Antoine Griezmann fra Atletico Madrid, Paul Pogba fra Juventus, Raphael Varane fra Real Madrid plus mange flere verdens klasse spillere nok lige en tand skarpere end de irske landsholdsspillere fra Stoke, Ipswich og Hull. Shane Long fra Southampton er nok den eneste landsholdsspiller på det irske landshold, der til daglig spiller i en topklub.
  • Frankrig - Irland, Kampstart: 26. juni 2016 klokken 15:00

Gode bookmakere til seriøse mennesker der spiller med fornuften

Alle odds på denne side er fra disse top professionelle bookmakere
  1. Nordisk baseret kendt bookmaker.
  2. Tysk bookmaker med dansk licens.
  3. Britisk gigant med dansk licens.

1. Få mål er der flest indikatorer på

  • FAKTA: Der er scoret UNDER 2,5 mål i de seneste 5 fodbold kampe mellem Irland og Frankrig.
  • FAKTA: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 7 af Frankrigs 8 seneste fodbold kampe i EM regi.
  • FAKTA: Alle 3 knock-out / play off EM2016 fodbold kampe igår lørdag 25. juni var målknappe i ordinær tid og bar præg af defensiv taktik. Schweiz – Polen 1:1, Wales – Nordirland 1:0, Kroatien – Portugal 0:0.
  • ODDS TIL DIG DER BRUGER DIN FORNUFT: Spil på endnu en målknap fodbold kamp på UNDER 2,5 mål til odds 1,48.

2. Kampens resultat i ordinær tid

ODDS TIL DIG DER BRUGER DIN FORNUFT: Ciffertips 1X2 er risikabelt til denne kamp. Er du alligevel fristet, så er det igen ”X” til odds 3,90 man skal gå efter. Irland slog selveste Italien for blot 4. dage siden, så det er ganske, ganske sandsynligt,  at de ekstremt motiverede irske muskelmænd nok minimum kan hente en uafgjort i ordinær tid mod et fransk mandskab, der trods favorit værdigheden ikke er uovervindelige.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3