top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-06-2016 Portugal – Island, David mod Goliath

Portugal og Island skal mødes tirsdag aften i gruppe F. Østrig og Ungarn har netop afsluttet deres kamp, som sluttede med en 0:2 sejr til Ungarn. Det var en overraskelse for alle de ”kloge” eksperter. Jeg er glad for jeg ikke spillede på den fodbold kamp. Den var totalt uforudsigelig og 0:2 resultatet til Ungarn var en af de store overraskelser hidtil ved dette EM.
Portugal og Island er også 2 modsætninger. Portugal er et af de lande, der regnes for at ligge lige under de bedste nationer, mens Island hører til i midtien – de er hverken supergode eller superdårlige. På en god dag kan Island faktisk slå de fleste lande!!! Holland fik det at føle i kvalifikationen, idet Island slog landet ikke blot en men to gange!
  • Kampstart: 14. juni 2016 klokken 21:00
  • Særdeles vigtigt med en god bookmaker: Alle odds fra denne side er fundet her. (Husk at live bette hvis ikke du har nået at spille inden kampstart)

1. Landsholdet Portugal

  • Der er flere superdygtige fodbold spillere på det portugiske landshold. Stort set dem allesammmen spiller i store europæiske klubber og den mest berømte af dem alle er Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. En anden ofte omtalt og meget begavet fodbold spiller er Nani, der til daglig spiller i Fenerbahce. De klubber som de portugisiske spillere kommer fra er blandt andet Lyon, Real Madrid, Benfica, Southampton, Monaco, Wolfsburg, Porto, Valencia og Lille. Portugal har et meget kompetent landshold – det er der ingen tvivl om.

2. Landsholdet Island

  • Det er første gang at Island har kvalificeret sig til en EM slutrunde. Det er en flot præstation af det lille land. Alle spillerne på det islandske landshold spiller i mindre europæiske klubber i blandt andet Danmark, Norge, Sverige og Island. Det ligner derfor umiddelbart en overkommelig opgave for Portugal at få point mod Island – det håber jeg dog ikke at folk spiller på. Odds lige nu er helt nede i 1,40!!! Et kryds er faktisk mere sandsynligt i min optik og det giver odds 4,50.
  • Fakta:  Island har i kvalifikationen slået Holland 2 gange og Holland er et bedre landshold end Portugal. Island er lille med de er ikke udygtige til fodbold.
  • Gylfi Sigurdsson: Norge har en profil – der alene kan afgøre kampen til Islands fordel.

3. Odds forslag

  • Objektivt set er Portugal favoritter – men til en slutrunde sker der overraskelser. Dette er en af de kampe, hvor der sagtens kan ske en overraskelse. Jeg tror Island vil kæmpe med en vis legemsdel og derfor er mit spil tip ikke, at Portugal vinder, men at Island IKKE taber. Spil dobbeltchancen at Island vinder eller uafgjort til odds 2,80. Eller snup det sandsynlige ”X” lige på til gave odds 4,50.
  • Alle odds spilles her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3