top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-06-2016 Belgien – Italien, Optakt og sandsynlige odds du SERIØST bør overveje

Irland og Sverige har netop spillet uafgjort i gruppe E, som aftenens EM 2016 kamp mellem Belgien og Italien ligeledes spiller i. Belgien er favorit i gruppe E, mens Italien er en sikker 2-er i den sammenhæng ifølge Bookmaker, eksperter og samtlige bookmakere med fokus på denne kamp.
  • Kampstart: 13. juni 2016 klokken 21:00
  • Særdeles vigtigt med en god bookmaker: Alle odds fra denne side er fundet her. (Husk at live bette hvis ikke du har nået at spille inden kampstart)

1. Kort præsentation af landsholdene fra Belgien og Italien

Det belgiske landshold: Det belgiske landshold består af verdensklasse spillere fra flere af de største klubber i Europa. Kevin de Bruyne fra Manchester City, Eden Hazard fra Chelsea og ikke mindst Romelu Lukaku. Odds på at Belgien skulle løbe med EM titlen anno 2016 er helt nede i odds 12 – det er en klar indikation af, at eksperterne der estimerer odds hos bookmakerne har vurderet, at Belgien har et klassemandskab.
Det italienske landshold: Det italienske landshold ser på papiret ikke nær så imponerende ud som Belgien, men Italien har 4 spillere fra Juventus forsvars kæde heriblandt top 3 verdens målmanden Gianluigi Buffon. Italien er DØD SVÆRE at score mål på og i en fodbold kamp som den i dag, hvor der er noget på spil – der er Italien et af verdens mest vanskelige landshold at score mål på.

2. Lidt statistik og fakta:

  • Belgien har vundet 6 af landets seneste 7 kampe i EM sammenhæng.
  • Italien har vundet de seneste 4 EM kampe i træk.
  • Irland og Sverige har spillet tidligere i dag mandag den 13. juni og den fodbold kamp sluttede 1:1.

3. Odds forslag der er meget sandsynligt

  • Italien taber ikke kampen i dag uanset det er Belgien de skal spille mod. Italien har et af verdens bedste og mest rutinerede forsvarskæder samt mega profilen målmanden Gianluigi Buffon. Det mest sandsynlige odds til denne kamp er dobbeltchancen, at Italien vinder eller minimum får uafgjort til odds 1,48.

4. Sådan slutter kampen – GODT odds

  • Belgien og Italien skal begge i gang med EM 2016 og de kender allerede resultatet mellem Irland og Sverige fra deres egen gruppe. Et uafgjort resultat vil derfor ikke være en katastrofe for nogen af landene og det ligner en 0:0 eller 1:1. Et ”X” til odds 3 og UNDER 2,5 mål til odds 1,47 er lige efter den italienske drejebog til en slutrunde kamp.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3