top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

EM 2016 - Odds på vinder, gruppevinder og topscorer - Se de mest sandsynlige odds

EM 2016 i fodbold bliver sparket i gang fredag den 10. juni 2016. Er du med? Du skal naturligvis se nogle af fodbold kampene, hvis ikke dem allesammen. Samtlige EM2016 kampe bliver vist på dansk tv – se kampprogram for hele EM 2016.
En måned senere den 10. juli vil vi alle kunne se, hvem der vinder EM titlen anno 2016. 23 skuffede landshold med fans står tilbage – de vandt ikke – men både de skuffede landshold og os seere har alligevel haft noget at se tilbage på med  glæde. På Bookmaker forventer vi drabelige kampe, enkelte nationer vil overraske,  mens andre vil skuffe fælt.
God kamp – og vi vil løbende lægge nye odds forslag ud under EM 2016 slutrunden – præcis som vi plejer at gøre det.

1. Gå odds amok

  • Flere bookmakere er gået odds amok på grund af EM 2016 slutrundem – blandt andet bet365. Eftersom Danmark ikke er med til fodbold festen – så er spil om penge på odds faktisk en velkendt metode til at skabe en relation mellem oddseren og enkelte lande eller fodbold spillere.
  • VIGTIGT: Alle odds på denne side kan tilgås live hos bet365.

2. Relaterede markeder – 29 odds kategorier

Spil på hvad som helst til EM 2016.

3. Vinder af EM 2016

Hos bet365 kan man spille på hvilken nation, der vinder EM2016. Værts nationen Frankrig er primær favorit til odds 4,00 – dog må Tyskland og Spanien regnes for ”næsten” ligeså sandsynlige bud , dog begge med et højere odds. Især synes jeg Spanien til odds 6,50 er et særdeles godt tilbud.
Andre af de hovedmarkeder, som man kan spille på er topscorer, gruppevæddemål, mest scorende landshold etc. Inde hos bookmakeren dukker der konstant nye spil muligheder op.

4. Topscorer

Müller fra Tyskland og Ronaldo fra Portugal regnes begge for favoritter til at score flest mål til EM slutrunden. Dog består en slutrunde af relativt få kampe, så jeg ville IKKE overveje et odds i denne kategori til under odds 10. Robert Lewandowski fra Polen til odds 17 er derimod ganske lokkende. I denne kategori er det tilladt at gamble lidt – de lave odds på favoritterne er mere et udtryk for at mange spiller på dem.

5. Gruppevæddemål

I denne kategori er der mulighed for at investere i meget sandsynlige odds.
  • Frankrig som gruppevinder til odds 1,33 .Meget sandsynligt.
  • Tyskland som gruppe vinder til odds 1,40. Meget sandsynligt.
  • Spanien som gruppevinder til odds 1,57. Sandsynligt.

6. Mest scorende hold

Igen en odds kategori der er velegnet til gambling. Undgå de lave odds idet det ligeså vel kan være Portugal  med Cristiano Ronaldo til odds 21, som det kan være Tyskland med Müller til odds 3,50. Personligt undgår jeg at spille på odds i denne kategori. Meget uforudsigelig.

7. Dobbeltchancen

Nedenfor kan ses odds i dobbeltchancen for alle EM kampene i den første uge. Jeg kommer til at spille meget på dobbeltchancen til dette EM – idet det ofte er her, man kan hive ”sikre” odds hjem. I åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien er der dog desværre ingen ide i at spille på, at Frankrig ikke taber – odds er desværre sat meget lavt. Jeg vil i stedet opfordre dig til blot at se første EM 2016 kamp på tv fredag aften og først for alvor starte med at oddse fra lørdag og frem til den 10. juli.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3