top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

001 Champions League finale 2016 & gratis live streaming – Se hvem der vinder plus andre odds forslag

Champions League finale lørdag aften 28. maj 2016. Real Madrid skal møde Atletico Madrid i verdens mest prestige fyldte finale – Champions League finalen. Klubberne mødte hinanden for blot 2 år siden OGSÅ i en Champions League finale og den finale var Atletico få minutter eller sekunder fra at vinde, men Real Madrid var heldige og dygtige med at løbe med trofæet med de store ører.
Du bør ikke gå glip af live streaming signalet fra bet365 til Champions League kampen. Stemningen, indlevelsen og euforien fra de særdeles kompetente, dygtige og underholdende fodbold kommentatorer til kampen er en ekstra oplevelse udover selve kampen. Til denne CL kamp er der ekstra gratis penge, idet ALLE kunder gratis kan få et gratis væddemål til live betting. Læs mere længere nede på denne side.
I må alle ha´ en fantastisk Champions League 2016 finale.Praktisk info til Champions League finalen

 • Champions League finale 2016 kampstart:
  28. maj 2016 klokken 20:45
 • Gratis Champions League 2016 live streaming radio:
  Lyt med og følg Champions League finalen helt gratis hos bet365. Gratis CL FINALE fodbold radio findes under "live" inde på hjemmesiden. Verdens klasse underholdning på din mobile enhed.

1. Statistik, odds og tendenser til Champions League 2016 finalen

A. 6 indbyrdes opgør i 2015/16

 • FAKTA: Resultatet af de indbyrdes kampe er 2 sejre til Atletico Madrid, 1 sejr til Real Madrid og 3 uafgjorte.

B. Få mål er blevet en tendens!

 • FAKTA: Siden 14. april 2015 har Real madrid og Atletico madrid mødt hinanden 4 gange. Resultaterne var følgende: 0:0, 1:0, 1:1, 0:1. Det er et faktum – at der bliver scoret UNDER 2,5 mål i samtlige kampe.
 • Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,57. Odds er herfra

 C. Atletico Madrid sympatisører

Ubesejret i 92,31% af opgørene mod Real Madrid. Forrentning på 57% - Godt tilbud!

 • FAKTA: Atletico Madrid er UBESEJRET i 12 af de seneste 13 kampe mod Real Madrid.
 • Det er derfor ganske, ganske sandsynligt, at lokal braget i dag i ordinær tid ikke slutter med et nederlag til Atletico Madrid. Dobbeltchancen at Atletico vinder eller uafgjort i ordinær tid til 1,57 er et gave odds. HOVEDTIP. Højeste odds fundet her

D.  Real Madrid sympatisører

Real Madrid har en mur foran eget mål

 • FAKTA: Real Madrid har i 6 af de seneste  Champions League kampe været i stand til at holde sine modstandere fra at score på dem. 85,71% af kampene .
 • FAKTA: Real Madrid er UBESEJRET i 12 af de seneste 13 Champions League kampe.
 • Holder denne tendens stik i dag, så er det rationelt at satse på ciffertips a la 1:0, 2:0, 3:0.
 • Eller spil dobbeltchancen hos bet365, at Real M. vinder eller uafgjort til odds 1,33. 

2.  Gratis 250 kr til Champions League finalen fra stor bookmaker – Tilbuddet gælder KUN i dag

 • SPIL GRATIS: I dag kan man få et gratis live betting væddemål på 250 kr. Spil på et odds før kampstart og få et gratis live bet mens kampen bliver spillet. Taber du dit live bet, får du alle dine penge retur igen, så det dette live er for os spillere reelt uden risiko. Det er kort sagt GRATIS. Alle der i forvejen spiller på et odds til Champions League kampen, bør være opmnærksom på at modtage denne gratis gave.
 • LINK: Gratis live bet link fra bet365.

3. Sammenfatning: Odds forslag til kampens resultat i ordinær tid

Fodbold kampen i dag er et møde mellem 2 spanske topklubber, som selv på den internationale scene har bevist med tilstedeværelsen i Champions League finalen, at de også er de 2 bedste klubber i øjeblikket. Statistikken mellem klubberne røber en særdeles interessant tendens. Begge klubber har ENORM respekt for modstanderens styrke og det resulterer ofte i målfatttige taktiske opgør.
 1. Det er derfor mest sandsynligt, at dagens fodbold kamp bliver målfattig med UNDER 2,5 mål. (Tendensen gælder for de seneste 4 indbyrdes kampe i træk!).
 2. Kampens resultat er mest sandsynligt 0:0 eller 1:0 til en af klubberne. (Atletico Madrid vinder 0:1 giver odds 8,50 – Vores bud) (Real Madrid vinder 1:0 giver odds 6,50 ) (0:0 giver odds 7).
 3. Hovedtip er dobbeltchancen hos bet365, at Atletico Madrid vinder eller uafgjort til odds 1,57.
 4. Alle odds er fra denne bookmaker. (Spiller du her - så husk at benytte de gratis 250 kroner UDEN risiko til live odds - Gælder KUN i dag den 28. maj 2016)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3