top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-05-2016 Pokal mesterskabet i fodbold med spilforslag og odds: FC København - AGF, kampstart 17:00

I dag den 5. maj 2016 er der finale i pokal mesterskabet i fodbold. Finalen er mellem AGF og FC København. Bookmaker har samlet en lille håndfuld statistik og tendenser for klubberne og giver også et bud på, hvilke odds du bør spille på i dagens fodbold kamp, som i øvrigt bliver vist på TV3+. God kamp

1. Motivation – Hvem vil gøre alt for at vinde?

 • FCK har kunne kalde sig pokal mestre 5 gange siden 1995. AGF er ialt vundet titlen som pokal mestre 9 gange , men den seneste blev vundet for 20 år siden tilbage i 1996!!! AGF er sultne efter titlen i ekstrem grad og mere end 18.000 tilrejsende fans til Parken i dag vidner om en århusiansk klub, der VIL vinde titlen i år. AGF er topmotiverede.
 • FCK har hele sæsonen haft pokal turneringen som anden prioritet. Et dansk mesterskab bliver ALTID prioriteret højere for den danske storklub, men trods flere eksperimenter undervejs har FCK alligevel formået at tilspille sig en finale plads i dag søndag den 5. maj 2016. FCK vil gerne vinde opkalen i dag, men er sandsynligvis ikke topmotiverede. FCK er favoritter i dagens kamp, fordi spiller for spiller er FCK det bedste mandskab.

2. Seneste indbyrdes kampe mellem AGF og FCK

 • 4 uafgjorte resultater og blot en 1 sejr til FCK viser statistikken. Det er derfor i min bog uforståeligt, at odds på FCK er så ekstremt lavt. Odds på point deling har været det endelige resultat mellem disse 2 klubber i 80% af kampene siden 18. august 2013.

3. Formen

 • AGF har ikke haft noget at spille for i superligaen i flere måneder – det har betydet manglende motivation for spillerne. Det kan også læses i statistikken. Siden 2. april har klubben spillet uafgjort mod Hobro og Sønderjyske for dernæst at tabe de 3 andre superliga kampe. I pokal turneringen er det gået meget bedre. Først en overraskende 0:2 sejr på Aalborg stadion og efterfølgende en 2:2 på hjemmebane.
 • FCK har siden 3. april hentet 4 sejre og 3 uafgjorte.
 • Udfra formen at dømme peger pilen i retning af FCK sejr eller uafgjort.

4. Lidt statistik til odds nørderne

 • AGF har i 14 fodbold kampe på UDEBANE i superligaen blot vundet 1 kamp!!! 6 kampe er sluttet uafgjort og 7 nederlag.  AGF har mødt FCK 2 gange og BEGGE gange er det med et uafgjort resultat til følge!!!
 • I superligaen har FCK i 15 hjemmekampe i Parken, hvor dagens kamp skal spilles, vundet 12 kampe og spillet 3 uafgjort. FCK er ubesejrede på eget stadion i denne sæson.
 • Målscoren for FCK på eget stadion er på 39:13 i 15 kampe. I gennemsnit bliver der scoret, 52/15 = 3,47 mål pr. kamp.

5. Spil forslag til odds 3,8

 • "Indbyrdes kampe" + "AGF topmotiveret" = X
 • Det mest sandsynlige resultat i ordinær tid er uafgjort. Klubbernes indbyrdes kampe og AGF spillernes enorme motivation gør, at dette IKKE bliver en af de kampe, hvor FCK kan forvente at hente en sejr. Spil på et ”X” er særdeles lukrativt på 3,8 hos bookmakeren Tipico.
 • Spil med
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3