top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-04-2016 Villarreal – Liverpool, kampstart 28. April 2016 klokken 21:05 . Plus flere dristige ekspert råd til odds forslag


Liverpool og Villarreal skal torsdag den 28. april 2016 møde hinanden i den første af 2 Europa League semi finaler i Europa League. Fodbold kampen har derfor enorm betydning for begge klubber, idet de begge er yderst tætte på en Europa League finale. Det er meget sandsynligt, at kampen vil blive taktisk præget, idet begge klubbers spillere ved, at der er returkamp på Anfield den 5. maj 2016. Derfor er det næsten magisk, at der er 2 ens tendenser for begge klubber, der ”clasher” sammen i denne fodbold kamp. Hovedtips til denne kamp er på 3,30.
Europa League kamp info
  • Den første semi finale i Europa League: Villarreal - Liverpool
  • Kampstart 28. april 2016 klokken 21:05
A

2 skarpe odds ekspert råd

Liverpool taber aldrig i Europa League

  • FAKTA: Liverpool er ubesejret i klubbens seneste 12 Europa League fodbold kampe i træk.
  • ODDS EKSPERT RÅD: Fortsætter klubben med IKKE at tabe, så hedder spillet i dobbeltchancen i odds hos de fleste bookmakere (fx Tipico eller Unibet)  ” Liverpool vinder ELLER uafgjort” til odds 1,55.

Villarreal taber ligeledes aldrig i Europa League

  • FAKTA: Spanske Villarreal er ubesejret i klubbens seneste 11 Europa League kampe i træk.
  • ODDS EKSPERT RÅD: Denne tendens fortsætter torsdag den 28. april, så i spillet dobbeltchancen hos bookmakerne, (fx bet365 eller Tipico) skal du spille på at ”Villarreal vinder eller uafgjort” til odds 1,38.
B

Hvilket fører til flere GIGANT odds til Europa League semi finalen Villarreal - Liverpool

ODDS EKSPERT RÅD:
Skal begge tendenser ovenfor under odds ekspert råd fortsætte med at leve videre, så vil kampen torsdag slutte med et uafgjort resultat. Et ”X” fåes i dette øjeblik til odds 3,30. HOVEDTIPS
Overvej desuden at oddse på kampens resultat. 0:0 til odds 7,5. 1:1 til odds 5,5 og 2:2 til odds 15. 3:3 til odds 70. Alle odds eksempler er herfra.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3