top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-04-2016 Champions League semi finale: Atletico Madrid – Bayern München med odds ekspert råd. Kampstart 27. april kl. 20:45.

Atletico Madrid skal onsdag den 27. april stå ansigt til ansigt mod fodbold kampvognen Bayern München. Fodbold kampen er på forhånd af alle fodbold eksperter blevet spået til at blive en jævnbyrdig kamp. Bookmaker har kigget på statistik fra Champions League kampene samt de nationale ligaer, som klubberne kommer fra. Der er flere odds der ”popper op” som ganske fine odds muligheder. God kamp

1. Odds med statistik og tendenser til semifinalen i Champions League mellem Atletico Madrid – Bayern München

  • Kampstart: 27. april 2016 klokken 20:45

A.  Atletico  har holdt buret rent i Champions League med en succes rate på 75%

  • FAKTA: Atletico Madrid har holdt “buret rent” i 6 af klubbens seneste 8 Champions League fodbold kampe.
  • ODDS:  Spil oddset, at Atletico ikke taber og vælg spillet hos bet365 der hedder ”dobbeltchancen , Atletico vinder eller uafgjort” og få odds 1,50 for det resultat. HOVEDTIP (Højeste odds her)

B. Bayern München er en målmaskine.

  • FAKTA: Bayern München har scoret minimum 2 mål i 6 af klubbens seneste 7 Champions League kampe.
  • ODDS:  Denne tendens fortsætter og snup før kampstart et odds på 1,44 på OVER 1,5 mål. (Højeste odds her)

C. Bayern München er ubesejret i CL – 100%

  • FAKTA: Bayern München er ubesejret i klubbens seneste 7 Champions League kampe i træk.
  • ODDS:  Spil dobbeltchancen, at Bayern München vinder eller får uafgjort (til odds 1,38), så den flotte tendens med at være ubesejret fortsætter. (Højeste odds her)

2. Odds ekspert råd

Det er 2 giganter der støder sammen i onsdagens semi finale i Champions League. Begge klubber har et karakteristika til fælles. De er begge vanvittigt godt organiseret defensivt. Lad denne viden være en vigtig del af din forberedelse inden du vælger hvilke odds, der skal investeres i onsdag aften.
Atletico Madrid
I La Liga er der INGEN andre klubber, der lukker så få mål ind i eget net som Atletico Madrid. I 17 kampe på Vicente Calderon er der blot scoret 7 mål. Til sammenligning har topklubberne FC Barcelona og Real Madrid hver i sær lukket 14 mål ind i denne sæsons La Liga. Prisen for det benhårde arbejde defensivt er en kontrolleret offensiv – derfor forvent heller ikke mange mål fra Atletico M.
Bayern München
I den tyske Bundesliga er der én klub og så resten. Et hurtigt kig i den tyske liga tabel viser, at Bayern München er den tyske klub, der lukker færrest mål ind i eget net af alle. På udebane i den tyske Bundesliga er der blot scoret 8 mål på det tyske mandskab i 16 fodbold kampe. 0,5 mål imod sig i gennemsnit pr. kamp vidner om defensiv klasse.

3. Oddsene (3. stk. ) der bør overvejes til Champions League semi finalen Atletico Madrid – Bayern München

Derfor: Meget få klubber formår at score på Atletico M. , når de spiller på eget græstæppe på Vicente Calderon. Bayern M. er ligeledes meget svære at score mål på.
Bayern M. vil desuden med sin stærke hjemmebane være udmærket tilfredse med et 0:0 eller 1:1 resultat i den første semi finale kamp på udebane. De mest sandsynlige odds til denne kamp er et uafgjort resultat (odds er i øjeblikket på 3,10 på et ”X” ) , mens det er ganske , ganske få mål man kan forvente i denne kamp –
  • odds på UNDER 2,5 mål til 1,53 er faktisk en gave.
  • Vil du kun spille på et MEGET sandsynligt odds, så spil dobbeltchancen, at Atletico Madrid IKKE taber og få et ganske fornuftigt odds på 1,50 , at Atletico Madrid vinder eller uafgjort. HOVEDTIP


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3