top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-04-2016 Champions League semi finale Manchester City – Real Madrid, kampstart 26. april 2016 klokken 20:45, plus statistik, odds & tendenser til fodbold kampen

Tirsdag aften er der Champions League fodbold og aftenen byder på første semi finale mellem Manchester City og Real Madrid. Læs statistik og tendenser og bliv klædt på til et odds eller 2, så du kan få ekstra spænding til fodbold kampen. 2 af oddsene er markeret med hovedtip. GOD kamp.

Statistik, tendenser og odds til Champions League semi finalen Manchester City – Real Madrid

 • Kampstart 26. april 2016 klokken 20:45

1. Defensiv topklasse med 80% “buret rent” for Real Madrid

 • FAKTA: Real Madrid har haft nul scoringer imod sig i 8 af de seneste 10 Champions League fodbold kampe.
 • Odds på at tendensen i fakta fortsætter: Fortsætter Real Madrid denne tendens, som de har gjort i de forrige 80% af CL kampene, så er der et godt tilbud på 40% forrentning, at Real Madrid blot IKKE må tabe kampen i dobbeltchancen hos bet365, at RM vinder eller uafgjort til odds 1,40

2. Sejre i 85% af Champions League kampene til Real Madrid – Kun sejre tæller for Cristiano Ronaldo & co. !

 • FAKTA: Real Madrid har vundet 6 af de seneste 7 Champions League fodbold kampe. Eneste kamp der ikke er vundet af RM var ”svipseren” mod Wolfsburg den 6. april 2016. Real Madrid tabte denne kamp med cifrene 2:0 og nedturen startede med et straffespark der blev eksekveret med fuldt udbytte af Wolfsburg´s Rodriguez i det 18. minut. I denne forbindelse er det dog vigtigt at bemærke, at trods en relativ lige kamp mellem Wolfsburg og RM i det første opgør, så var kamp 2 et Cristiano Ronaldo one man show. 3 perler fra ham og slutfacit mellem RM og Wolfsburg blev samlet 3:2 til RM og derfor videre kvalifikation til CL semifinalen tirsdag aften. Scorer Ronaldo det første mål i denne kamp kan man få et odds på 4,33 på ham.
 • Odds på at tendensen i fakta fortsætter: Ergo: Real Madrid er i topform i øjeblikket. Udnyt det. Kun sejre tæller for dem. Få et flot odds på 2-tallet til 2,50. HOVEDTIP
3. Manchester City har flot formkurve i øjeblikket

 • FAKTA: Der er naturligvis en grund til, at Manchester City er kommet så langt I Champions League I denne sæson. Manchester City er eksempelvis ubesejret i deres seneste 5 CL kampe.
 • Odds på at tendensen i fakta fortsætter: Har du fidus til at klubben kan fortsætte med at være ubesejret, så kan man få et odds på 1,55at tendensen fortsætter, ved at spille dobbeltchancen, at Manchester City vinder/ eller uafgjort.
4. Mål statistikker og placeringer i nationale ligaer

 • Real Madrid har i denne sæson scoret 104 mål i 35 La Liga fodbold kampe. Det er 104/35= 2,97 mål i gennemsnit pr. kamp.
 • Real madrid er blot 1 point efter FC Barcelona, som ligger nummer 1.
 • Manchester City har i den engelsske Premier League scoret 66 mål i 35 kampe. Det er i gennemsnit 66/35= 1,89 mål pr. kamp. Manchester City er 12 efter Leicester, der ligger nummer 1.
 • Kigger man udelukkende på antal scorede mål, så er Real Madrid og FC Barcelona markant bedre i La Liga end alle andre klubber i deres nationale liga. Begge klubber scorer ”groft sagt”dobbelt så mange mål i gennemsnit end alle de andre klubber. Denne mål dominans, kan man på ingen måde sige at Manchester City har i Premier League selvom klubben dog totalt set har scoret flest mål i Premier League.
 • Med ovenstående vil jeg blot fremhæve, at Real Madrid er et målmonster, når det kører for dem (hvilket det ofte gør!) og Manchester City er en god klub, blot ikke fra den øverste hylde. Mest sandsynligt er derfor også, at denne kamp ender med OVER 2,5 mål og det kan man få odds 1,70 for fra blandt andet tipico. HOVEDTIP

5. Manchester City og Real Madrid statistik fra deres seneste Champions League fodbold kampe.

 • Manchester City var i særdeleshed effektive, idet de havde blot et skud på mål og det ene skud resulterede i et mål. Paris SG havde 4 skud på mål i den sidste Champions League kampe, men de scorede IKKE og derfor var Manchester City ”heldigt” videre i Champions League turneringen. Manchester City er ”det svageste” klubhold af de tilbageværende 4 klubber.
 • Omvendt havde Real Madrid 9 skud indenfor målrammen mod Wolfsburgs blot 3. 3 af RM´s målmuligheder blev til mål via Ronaldo´s gyldne fødder.
 • Naturligvis kan disse 2 kampe ikke bruges som eneste argument for at spille på 2-tallet og RM sejr, men sammenholdt med de yderligere data vi har bragt om klubberne på denne side, så peger alle data på, at Real Madrid er på et højere niveau end Manchester City. De eneste klubber der befinder sig på samme høje niveau er FC Barcelona, som ikke er med i turneringen mere og Bayern München. Set i det lys er det meget flot at få et odds på 2,50 på storfavoritten RM. Højeste odds netop nu!

6. Indbyrdes opgør

Manchester City har aldrig vundet en fodboldkamp over Real Madrid. 2 sejre til Real Madrid og en enkelt uafgjort viser historikken imellem klubberne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3