top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-04-2016 Søndag har 4 trendy oddsforslag heriblandt et frækt tilbud fra den danske superliga med FCK i en duel med formstærke Sønderjyske. Ram Plet med DIN Bookmaker!

I dag søndag den 3. april er der nøje udvalgte sandsynlige og meget sandsynlige odds baseret på tendenser fra 4 forskellige ligaer i europæisk top fodbold. Første fodbold kamp starter i den franske Ligue 1, hvor Lille har en lidt kedelig tendens underholdningsmæssigt, men det kan snu tippere lukrere på.
I engelske Premier League har danskerklubben Leicester en flot defensiv tendens og det endda med en dansk fodbold spiller i en hovedrolle!
Den tredje fodbold kamp er fra den danske superliga og hér er der 2 yderst interessante trends der så at sige ”clasher”  sammen og resulterer i et flot odds på 3,80!
Dagens sene aften kamp på denne side er fra den spanske La Liga, hvor Sevilla har et fort af en hjemmebane med sejr på sejr.Ram Plet - De mest sandsynlige odds søndag den 3. april 2016

A. Få mål

14:00 FC Nantes - Lille

  • FAKTA:  Der er scoret UNDER 2,5 mål i 25 af franske Lille´s seneste 31 fodbold kampe i Ligue 1.
  • TRENDY ODDS FORSLAG: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,36. (MEGET SANDSYNLIGT) (Odds fra denne bookmaker)

B.  Clean sheet kongen

14:30 Leicester - Southampton FC

  • FAKTA:  Leicester har med danske Schmeichel i målet vist mesterklasse i den engelske Premier League med 6 ud af de seneste 7 hjemmekampe UDEN at få scoringer imod sig – CLEAN SHEET KONGEN  --> Kasper Schmeichel
  • FAKTA:  Leicester er UBESEJRET på eget stadion de seneste 11 hjemmekampe i træk i Premier League.
  • TRENDY ODDS FORSLAG: Spil på det sker igen i dag at CLEAN SHEET KONGEN lever op til sin flotte statistik og snup dobbeltchancen, at Leicester VINDER eller uafgjort til odds 1,29. (Odds fra denne bookmaker)C.  Den lidt frække! Flot odds

16:00 FC København - Sønderjyske

  • FAKTA: FCK er ubesejret i klubbens seneste 26 hjemmekampe i superligaen.
  • FAKTA: Sønderjyske er ubesejret i deres seneste 7 superliga kampe.
  • TRENDY ODDS FORSLAG: Ergo – skal begge trends fortsætte, så bliver det point deling og et ”X” til odds 3,80. (Odds fra denne bookmaker)


D. Stærk hjemmebane

20:30 Sevilla - Real Sociedad

  • FAKTA:  Sevilla har vundet de seneste 13 hjemmekampe i træk i den spanske La Liga.
  • TRENDY ODDS FORSLAG: Spil på favorit hjemmesejr til odds 1,53. (Odds fundet her.)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3