top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-03-2016 Venskabs landskampe – Sats på de mest svage landshold i verden taber

I går var vi alle heldige / dygtige og scorede BEGGE odds rigtigt i landskampen mellem Rumænien og Spanien, idet fodbold kampen sluttede 0:0. Tillykke med odds 3,50 og odds 1,57 begge RAMTE PLET – hvis du spillede med. I dag er det igen venskabskampe, der har de mest sandsynlige spil. Andorra skal forsøge at holde sig oven vande mod Moldova, mens Færøerne lægger et visit forbi chanceløse Liechtenstein. Begge dagens odds er karakteriseret ved, at vi forventer, at 2 svage fodbold nationer blot fortsætter deres trend med at tabe.

Få råd til odds

Andorra – Moldova, kampstart 17:00

  • Andorra er et af de suverænt dårligste landshold jeg EVER har set spille på et dansk stadion. Dagens modstander Moldova er på ingen måde en god modstander, men sammenlignet med Andorra er de formentlig et par klasser bedre.
  • Derfor – uanset landenes kampform – Andorra taber faktisk næsten altid, derfor er odds på 1,25 på et 2-tal MEGET sandsynligt.

Liechtenstein – Færøerne, kampstart 19:00

  • Færøerne er ikke så dårlige, som den lille nation ellers burde være. Hvem husker ikke 13. juni 2015, da de gæve færinger besejrede den stolte fodbold nation fra Grækenland med sejrs cifrene 2:1!
  • Derfor – Liechtenstein er et af de landshold, der ALTID taber præcis ligesom Andorra, derfor er et odds på 2-tal og sejr til færøerne over chanceløse Liechtenstein til odds 2,15 ganske godt betalt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3