top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-03-2016 Landskampe med spilforslag & odds til de snu!

Der er en del gratis landskampe her på live streaming programmet denne lørdag og der er blot 1 ”sandsynligt” odds, som jeg synes man bør overveje at investere i. Tyskland & England er den mest ”hypede” landskamp i dag, men styrkeforholdet mellem de 2 lande er tæt på 50/50 og i og med det er en venskabskamp uden reel betydning, så er det meget vanskeligt at spå om udfaldet af den kamp. Vil man absolut spille på den, så er det at begge lande scorer til ca. odds 2,00 – begge landes offensive kapaciteter er blandt verdens mest giftige og overstråler modpartens defensive lettere perforerede forsvar. I stedet er det 1 MEGA favorit og hjemmesejr, som er vores bud på en herlig lørdags gevinst. Læs mere nedenfor og fortsat god påske.

Få råd til odds

Landskamp: Rusland – Litauen, kampstart 26. marts 2016 klokken 17:00

  • FAKTA: Rusland har siden 14. juni 2015 vundet 5 kampe og tabt 2. Rusland har hjemmebane i dag og skal spille mod evigt svage Litauen, der har 5 nederlag, 1 uafgjort og 1 sejr på CV´et siden 8. juni 2015. Den enlige svale / sejr var på 2:1 over San Marino(Et af verdens ringeste landshold), som i øvrigt først blev lagt i graven med et mål af AaB skarpskytten Lukas Spalvis i det 90. minut. Litauen er pivringe – så er det sagt!
  • SPIL FIDUS: Ergo – det er tæt på en sikker sejr til Rusland og oddset er også i den lave ende på 1,28 (Vil sikkert falde og falde) – men 28% forrentning er heller ikke dårligt. MEGET SANDSYNLIG
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3