top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-03-2016 Odds med statistik og tendenser – Masser af spilfiduser & oddsforslag til lørdagens fodbold kampe

Statistik og tendenser til udvalgte fodbold kampe i flere forskellige ligaer til lørdag den 19. marts 2016. Blandt andet har Superligaen en af de mest sandsynlige odds denne lørdag eftermiddag – og oddset på at en negativ tendens fortsætter for en hårdt plaget klub, er faktisk ganske godt betalt. Ellers er der odds fra blandt andet den engelske Championship, den serbiske Super Liga og den rumænske 1. division.

1. Spil fiduser og odds begrundet med statistik – Alle fodbold kampe er nøje udvalgt

Alle fodbold kampe bliver spillet lørdag den 19. marts 2016

13:30 Derby County - Nottingham Forest

 • FAKTA: Nottingham Forest holder sig til den defensive disciplin på udebane og har 9 kampe I træk spil målfattige kampe med UNDER 2,5 mål.
 • Spil på at det gentager sig for 10-ende kamp i træk og odds på UNDER 2,5 mål til odds 1,65.

16:00 Hobro - OB

 • FAKTA: Hobro er allerede så godt som sikker på at forlade superligaen, idet de er 11 point efter Esbjerg, som ligger på den ”rigtige” side af nedrykningsstregen. Hobro har 5 kampe i træk IKKE scoret et mål. 5 gange 90 minutter = 450 minutter uden at score!!! Desuden møder Hobro i OB en klub, der i de seneste 3 indbyrdes møder har scoret mindst 2 mål på Hobro.
 • FAKTA: Hobro har tabt de seneste 3 superliga kampe i træk. Hobro kan ikke spille fodbold på top niveau mere. Hobro er en klub i opløsning. SIMPELTHEN!!!
 • Derfor – spil på udesejr og 3 point til formstærke OB. Odds på 2-tal er et gaveodds på 1,70.

18:00 Røde Stjerne - FK Spartak Subotica

 • FAKTA: Røde Stjerne har vundet deres seneste 22 fodbold kampe i den serbiske Super Liga og klubben er suveræn nummer 1. Røde Stjerne har spillet 25 kampe denne sæson. 23 sejre, 2 uafgjort og 0 nederlag. Målscoren på eget stadion er på 35-8 i blot 13 kampe.
  Dagens modstander FK Spartak ligger i bunden af ligaen og slås for overlevelse. FK Spartak har i denne sæson 0 sejre på udebane. I stedet er resultaterne på fremmed græs 6 uafgjort og 7 nederlag i 13 kampe.
 • Spil på at Røde Stjerne vinder en sejr på eget græs til favorit odds på 1,14.

18:00 SC Vasas Budapest - Ferencvaros

 • FAKTA: Ferencvaros har i den rumænske liga vundet 23 af de seneste 28 fodbold kampe. Ferencvaros er i denne sæson det rumænske modstykke til FC Barcelona i Spanien. Der er ingen over eller ved side af klubben. Ferencvaros har på førstepladsen i Rumæniens 1. division 62 point, mens nummer 2 i rækken blot har 40 point.
  Vasas Budapest er dagens modstander og ligger UNDER nedrykningsstregen. VB har blot hentet 21 point ialt denne sæson.
 • Derfor – Ferencvaros har gennem hele sæsonen vist, at deres niveau er mindst 1-2 klasser over Vasas og selvom F. Ikke har meget andet end æren at spille for, så bør dette blive fuld point høst for Ferencvaros. Spil på udesejr og Ferencvaros sejr til odds 1,57.

20:45 AS Roma - Inter

 • FAKTA: Roma har i den italienske serie A en næsten sikker hjemmebane, idet 10 sejre, 3 uafgjort og blot et nederlag på eget græs vidner om en topklub. Desuden har klubben VUNDET de seneste 8 kampe i træk!!!
 • Spil på hjemmesejr og 3 point til Roma til favorit oddset 1,73.

21:45 Vitoria FC - FC Porto

 • FAKTA: Porto har vundet de seneste 26 kampe mod Vitoria de Setubal. Porto har på eget stadion i denne sæson en statistik på 10 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag. Vitoria de Setubal er blot 5 point fra nedrykning, mens Porto er 6 point fra en førsteplads I ligaen.
 • Vinder Porto i dag for 27-ende kamp i træk over Vitoria de Setubal fåes gave oddset 1,33.

2. Odds med omtanke

 • Alle odds på denne side er spillet her
 • Overvej at spille på odds helt gratis – så snup en bonus her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3